Şimdi Ara

iPad3 Ekran Değişmi ve Kadıköy Gold Mobile Servisinin Tutumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar o kadar mutsuzum ki, iPad'imi düşürdükten sonra nereden denk geldiyse Şiir iletişim - Gold Mobile servisine verdim.

    Sonrasında oradaki yaptığım masrafı tamammen unutum tekrar masraf yapmak zorunda kaldım. Şu ekranı kendi kendine biyrlere basan saçma sapan ipad benzeri bir aletim var.

    Eğer sizin de bir gün başınıza gelirse gidin paşalar gibi Bilkom 'mudur neresiyse servisi yaptırın :(

    Başımdan geçenler:

    http://www.harmankaya.org/gold-mobile-kadikoy-bir-daha-asla.html







  • Malesef yapabilecek birşey yok,insanlar haklı bilkom yada yetkili servise gitseniz 20 30 gün yedek parçasını,yada yeni cihaz değişimi bekleyeceksiniz,gelen cihazda sorunlu çıkabilme ihtimali olacak vs. tamir etseler bile ki apple yedek parçayı dışarı yetkili servislere satmıyor,kırıksa kırıgı alıyor + parasını üstüne yeni cihazı veriyor,genpa vs para ile yaptıgını duydugum için yazıyorum,genpa yada bilkom ekran için dünya para istiyor,cihazını zaten atıyorum 1500 tl civarına almışsın,kalkıp 1000 tl isteniyor,insanlar ne yapsın gidecek mecbur telefon tamircilerine güvenecek,ekranınız kırıldıysa yada böyle basit şeylerse tavsiye edebileceğim 1-2 yöntem var,bu yedek parçayı çinden sizde alabilirsiniz,ebay olur,aliexpress olur,buyincoins,dealextreme vb siteler olabilir,el beceriniz var ise youtube binlerce disassembly videoları var,5 10 15 dk lık,masanıza kurulun bir adaçayı için rahatlatır,malzemeleriyle açın kendiniz yapın,en azında ne idiğü belirsiz,adam imeinimi çalar,malı alıp kaçarmı nasıl tamir etti,tamir edeyim derken heryerinimi çizdi gibi sorunlarınız olmaz,tek sıkıntı el becerisi bu herkesde olacak birşey değil,sabır ister öyle kolay değildir,el beceriniz yoksada bu köşebaşı tamircilere güvenmeyin,ufacık dükkandalar en dandik kılıfı 20 30 liraya satan tipteler,tiplerinde zaten hayır yok,böyle adamlara gidipte malınızı emanet etmeyin,internetten araştırın bu işi profesyonelce yapan yerler var,teknik servisleri oldukça büyük,site tasarımları çok daha iyi,faturalı iş yapan yerler olsun,isimleri gold mobile gold bilişim bilmemne bilişim gibi abzürd çakma isimler olmamasınada dikkat edin,http://siiriletisim.sahibinden.com/ şu resimden tabelaya bakın,http://www.gold.com.tr burdan araklama yazıyı alıp asmışlar dükkanlarına,böyle saçma sapan yerlere nasıl güveniyorsunuz,bu adamların zaten ilk amaçları kazıklamak,1 e aldım 5 e nasıl satarım hesabı yapmak,kalkıpta güvenmek bana saçma geliyor,en azından bundan sonra yaptıracak olanlar var ise biraz dikkat etsinler.




  • bilmediğiniz bir yere son model cihazlarınızı verip sağlıgından olmanız üzücü..oda antreman yapmıştır nihayetinde.
    bu işler ilk başta eşe dosta sorulur varmı bildiğiniz tanıdıgınız biryerler diye v.s ne biliyim gecmis olsun.
  • İkinci sefer hangi serviste tamir ettirdiniz??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • Kadıköy üçkahatçıların mekanı!!Sen tamir eden yer değil aracı olan yere ipad'ını teslim etmişsin hayliyle fiyatta fazla olmuş,keşke sadece apple ürününe bakan yetkili servisine bıraksaydın..Boşver sıkma canını geçmiş olsun bu arada.
  • Neyse artık tecrübe oldu. En kötü 1500 tlm gider ama bi şekilde bu paranın kat be kat fazlasının bu insanlardan çıkacağını düşünüyorum.

    Ben bi telekom şirketinde çalışıyorum. İşe gidip durumu anlattığımda bir arkadaşım neden burada xxxx sbi var ona yaptırmadın ki dedi. Şimdi ona verdim geçen gün gözümün önünde açıp inceledik. Antenlerini düğiştirdi 3g ve Wifi arızası giderildi. Yalnız dokunmatik ekranda da şu an bi saçmalama var kadıköydeki arkadaş sağolsun en adisini takmış camın. Onu da müsait zamanında getir takıyım hemen dedi. Bu adama güvenirim ama gördüğüm kadarıyla para için değil de sadece eşe dosta hobi için tamir ediyor o yüzden isim telefon veremiyorum. Ama gerçekten zor durumda kalırsanız pm atın. İnşallah ekranımı değiştirince dokunmatık de duzelir onun dışında bişey istemiyorum. Yalancılık. Düzenbazlık. Kul hakkını hiçe sayan esnaflar inşallah bir gün batarnda başka insanlara zarar vermez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • gold dan ürün almak ve sonrasında memnun kalmak büyük başarı.. millet hizmet ve perakende sektöründe çağ atladı gold dan alışveriş yaparken neler çektiğimi ben bilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.