Şimdi Ara

Justice League (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.160
Cevap
60
Favori
313.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tek kahramanlı hikayeler her zaman çok daha kaliteli. tek kahraman ve tek kötü adam. konu işlenişi çok daha net ve odaklı. çok kahramanlı filmde karakterleri tanıt filmin içine oturt aksiyon sahnelerini yarat derken karman çorman bir film çıkıyor. sadece avengers serisi bu konuda daha iyi DC beceremiyor.

    BvS ne saçmasapan ne gereksiz bir filmdi mesela. Bu kadar altı boş bir konu işlenişi olabilir. Motivasyonlar yetersiz ikna edici değil hem Superin hem batmanin yaptığı her hareket zorlama. Bu kadar boşa harcanmış bir film görmedim. Tek iyi yanı wonder Woman lı son 10 dakkaydı başka hiç bir aklımda kalan sahnesi yok koca filmin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur2016

    Tek kahramanlı hikayeler her zaman çok daha kaliteli. tek kahraman ve tek kötü adam. konu işlenişi çok daha net ve odaklı. çok kahramanlı filmde karakterleri tanıt filmin içine oturt aksiyon sahnelerini yarat derken karman çorman bir film çıkıyor. sadece avengers serisi bu konuda daha iyi DC beceremiyor.

    BvS ne saçmasapan ne gereksiz bir filmdi mesela. Bu kadar altı boş bir konu işlenişi olabilir. Motivasyonlar yetersiz ikna edici değil hem Superin hem batmanin yaptığı her hareket zorlama. Bu kadar boşa harcanmış bir film görmedim. Tek iyi yanı wonder Woman lı son 10 dakkaydı başka hiç bir aklımda kalan sahnesi yok koca filmin.

    Bana göre de batmanin olduğu her sahne efsaneydi.
  • Şu WB nin Aziz Yıldırımdan hiçbi farkı yok abi ya,nedir bu otoriterlik anlamıyorum ki.

    Yani bizi öyle bi hale getirdiler ki,yarın darkseidli jl 2 fragmanı çıksa bugün thanosun verdiği hypeı veremiycek,bu hale getirdiler bizi.
  • Konunun gene suyu çıkmış. Yok az para yapmış da yok şöyle olmuş da. Görende berbat film sanacak. Film gayet güzel sadece biraz kısa.
  • Film rezaletti kardeşim, körü körüne savunmaya gerek yok.
    Sırf baştaki o Supermanin suratı için bile 1 verilir şu filme.
    Ayıp, 300M maliyetle film çekip o sahneyi insan koymaya utanır, çok da gerekli olsa bari.
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Çok karanlık diye eleştirilen film (BvS) 873 milyon dolar gişe yapmış. Justice League gibi bir film ise 2 haftadır 500 milyonu bulamadı resmen çakıldı, rezalet. Çok yazık oldu. Meydanı Marvel'e bırakıyorlar. Halbuki ellerinde sağlam bir malzeme var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar kötü olsa da, beceriksizliklerini saysak da seyrederken ayrı bir duygu veriyor arkadaş bu filmler. Superman, Batman bunları seyretmek farklı. Son filmle beraber Aquaman'ı da katıyorum az da olsa içine. Flash gayet iyi olmuş. Oyuncu kadrosu cidden çok sağlam oldu. Umarım değişikliğe uğramadan bu adamları uzun uzun bu rollerde görürüz. Seriyi bitirmelerini umuyordum ama bu uzun süre bu karakterlerden uzak kalmamıza neden olur o yüzden devam etmesi daha iyi olur diye düşünüyorum artık. JL 2 yi de en kısa zamanda görelim. Bu filmden sonra iyice sabırsızlanmaya başladım..



    Diğer yandan Infinity War fragmanını seyrettim hiç etkilenmedim, sıradan geliyor. Yanlış anlaşılmasın kötülemeye çalışmıyorum. Ancak Superman ve Batman'in olduğu bir fragman beni oldukça etkiliyor. Marvel filmlerini de seyrediyorum. Benim için belli bir standartta ilerliyor. İçlerinde özellikle ilgilendiğim bir karakter olmadığından dolayı sıradan geliyor. Dc karakterine ilgi duymayanlar için de bu filmlerin sıradan olması normal. Ama Marvel şöyle iyi böyle iyi diyip Dc filmlerini yerin dibine batırmak fanatiklikten başka birşey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben Affleck'e de üzülüyorum baya. Adam DC'in bu kurduğu evrendeki ve filmlerdeki tek iyi yan. Herkes övüyor ki Bale'in iyi performansından sonra geldi ama adam tüm kötü yorumları sanki ona yapılmış gibi alıyor. Geçmişte alkol dışında kumar bağımlılığı da var. Bu arada o rehabilitasyon merkezine sürekli gidiyor. Yani şu an bağımlı ve gidiyor gibi değil de bir daha başlamamak için. Kariyerine Kevin Smith ile iyi bir yönetmen ile başlayıp Good Will Hunting ile çoştu ama sonra yine çöküşe girip saçma sapan romantik filmlerin oyuncusu oldu. Şimdi yine toplamıştı, DC yüzünden dibe batacak yine. Uzun süredir hep iyi filmlerde oynadı ve yönetti. 2 Oscarı 2 Golden Globe'u var. Biraz konu ve her şeyi yaşamış bir Batman oynamasından dolayı olsa da belki en iyi Batman. Neyin tribine giriyor anlamıyorum.

    Ama filmleri istediği kadar kötü olsun yine DC'ye bir şey demem fakat çektikleri kötü filmlere gelen eleştiriler yüzünden Ben Affleck'i solo Batman filminden görmezsek işte o zaman DC en büyük hatasını yapmış olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Ben Affleck'e de üzülüyorum baya. Adam DC'in bu kurduğu evrendeki ve filmlerdeki tek iyi yan. Herkes övüyor ki Bale'in iyi performansından sonra geldi ama adam tüm kötü yorumları sanki ona yapılmış gibi alıyor. Geçmişte alkol dışında kumar bağımlılığı da var. Bu arada o rehabilitasyon merkezine sürekli gidiyor. Yani şu an bağımlı ve gidiyor gibi değil de bir daha başlamamak için. Kariyerine Kevin Smith ile iyi bir yönetmen ile başlayıp Good Will Hunting ile çoştu ama sonra yine çöküşe girip saçma sapan romantik filmlerin oyuncusu oldu. Şimdi yine toplamıştı, DC yüzünden dibe batacak yine. Uzun süredir hep iyi filmlerde oynadı ve yönetti. 2 Oscarı 2 Golden Globe'u var. Biraz konu ve her şeyi yaşamış bir Batman oynamasından dolayı olsa da belki en iyi Batman. Neyin tribine giriyor anlamıyorum.

    Ama filmleri istediği kadar kötü olsun yine DC'ye bir şey demem fakat çektikleri kötü filmlere gelen eleştiriler yüzünden Ben Affleck'i solo Batman filminden görmezsek işte o zaman DC en büyük hatasını yapmış olur.

    ben affleck çok iyi bir batman ama bence bir şekilde rolden çıkması lazım.dceu'dan daha iyisini hakediyor.
    tekrar bir batman üçlemesi de kabak tadı verir bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 30 Kasım 2017; 2:53:42 >




  • Bugün haber çıktı, Zack'in çektiği tüm sahnelerin VFX ve müzikleri neredeyse hazır haldeymiş meğerse. Eğer isterlerse bitirme çalışması yapabilirler ki yapmazlarsa emeklere yazık.
  • dcnin bu evrendeki nin son filmi. keyfini cikarin. marvel babasi dcye ceza kesmeye geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerli Jön kullanıcısına yanıt
    BLOK

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Dc nin animasyon filmlerini çeken ekip çeksin normal filmleri de. Onlar daha kaliteli yeminle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Justice League 600 milyon gise
    Avengers Infinity War 2 Milyar gise
  • DC'nin kesinlikle MoS'dan sonrasını resetlemesi gerekiyor. MoS ile sağlam bir başlangıç yaptılar ama acele davranıp direk Justice League'ye girdikleri için işin içine ettiler.

    Mıçıp batırdın dahada batırmana gerek yok. Solo filmler ile toparla ve Justice League olayına öyle bağla aksi takdirde DC evreni karmakarışık içinden çıkılmaz bir topaç olacak.
  • Beklentimi sıfıra yakın tutarak gittim filme ve bu yüzden hiç hayal kırıklığına uğramadım. Tam tahmin ettiğim gibi çıktı. O kadar çok olumsuz yazılacak şey var ki yazsam sayfalar sürer. Kısaltmaya çalışarak yazayım;

    1) Superman’in yüzü rezalet

    2) Marvel’da Hawkeye, Black Widow gibi uyduruk karakterlerle bile ekipteki diğer kahramanlar dalga geçmez saygı duyarken, Justice League’de koskoca Batman ile her önüne gelen taşak geçiyor. WW yumruğu çaksın indirsin, Superman çuval gibi yere atsın, Aquaman dalga geçsin, bebe Flash senin süper güçlerin ne diye sorsun. Bu kadar üstüne gelmeye ne gerek var Batman’in.

    3) Bir önceki filmde Batman’i Superman’le savaştırdınız, yani Superman’i bile yenmenin yolunu bulmuş Batman varken bu filmde niye adamı işe yaramaz bir karakter olarak gösterdiniz. Steppenwolf’a 1 kere saldırmadı ve savaş boyunca köşede bekledi böyle saçmalık mı olur. En kötü Superman’e karşı giydiği zırhı giyip öyle saldırsaydı Batman la bu herşeye çare bulması gerekiyor.

    4) O kızıl gökyüzü neydi öyle rezalet CGI. Orda sağlam bir savaş sahneleri olması yüzlerce binlerce sinek böcek herneyse avlamaları gerekirken 3-5 tane göstermelik Aquaman Batmobile’in üstünde mızrak geçirerek avladı bir de Cyborg havada Aquaman’i yakaladı tamam o iş bitti. Çok sıradandı o sahneler.

    5) Aquaman, Flash, Batman’in film boyunca ne katkısı oldu ekibe? Madem 1 kişi dünyayı kurtaramıyorsun ekip olarak koordineli çalışacaksın eee bu 3 karakter naptı film boyunca. Cyborg sadece Steppenwolf’un yerini tespit etti, bütün dövüş işlerini de WW’a bıraktılar o halletti. Diğerleri kuru kalabalık yaptı. Ha pardon elindeki çatalla Aquaman kızıl gezegende 2-3 tane böcek avladı bravo çok işe yaradı :)

    6) Steppenwolf sen kimsin necisin ne iş yaparsın nerden geldin nereye gideceksin hiç anlatmadan direk olaya daldın.

    7) Tarih boyunca tüm ordular Amazonlar Atlantisliler Tanrı’lar Zeus Green Lantern vs hepsi toplanmış seni öldürememiş anca geri çekilmek zorunda bırakmışlar ismi lazım değil bir şahsiyet son anda geldi çatur çutur dakikalar içerisinde seni öldürdü. Bu aşırı derecede saçma.

    Daha aşırı derecede hatalar saçmalıklar vardı ama yazmaktan yoruldum. Bu kadar eleştiri yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenerli Jön

    dcnin bu evrendeki nin son filmi. keyfini cikarin. marvel babasi dcye ceza kesmeye geldi





  • quote:

    Orijinalden alıntı: waynei

    Justice League 600 milyon gise
    Avengers Infinity War 2 Milyar gise

    çık git şu konudan max yaş 15,nedir zoruna giden kudurdun hepten
  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Batman konusunda yazdıklarına tamamen katılıyorum.
    Çok büyük hayal kırıklığı idi benim için Batman
  • Filmin başlarında çalan Everybody Knows şarkısı nereden bu kadar tanıdık geliyor yardımcı olabilecek var mı? Ya tınısı ya müzik ya da sözleri bir yerlerden çok tanıdık geliyor. Başka bir film veya dizide mi kullanıldı daha önce acaba? Yoksa herhangi bir film ya da dizide çok benzer bir müzik duyduğum için mi tanıdık geliyor tam çözemedim.

    Adele, Skyfall şarkısı benzer gibi geliyor ama emin olamadım.
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.