Şimdi Ara

(Satıldı) arızalı hd 5870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam sayın forum üyeleri. Elimde gigabyte hd 5870 kart vardır. cigabyte2 adlı bir dolandırıcı tarafından bana bu arızalı kart satılmıştır. Hakkımı ona helal etmiyorum. Bu kart bazı anakartlarda çalışıp bazılarında çalışmamaktaymış. Şahsen ben çalıştıramadım. Bu arızası olan kart 06ysf06 rumuzlu forum üyemize satılmıştır. İnşallah kendilerine hayırlıolur. Ömrü dolana kadar kullanır. Cigabyte2 adlı dolandırıcı çalıştırmış ve videosunu koymuş.
    Çalıştığı hali:
    http://www.youtube.com/watch?v=wgUil5nwVBM.

     (Satıldı) arızalı hd 5870


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 2 Mart 2013; 17:06:27 >







  • kartı fiziksel olarak incelediniz mi ? herhangi bir yanma izi ya da kopuk bir bileşen olup olmadığına bir bakın. Sistemi açınca fan dönüyor mu ? Kartın geçmişini bilmiyorum ama belki basit bir sorunu vardır

    Edit: Kartı size satan arkadaş 1 hafta müddet vermiş sorun olursa diye . dönüş yaptınız mı kendisine ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aysat -- 28 Şubat 2013; 23:58:42 >
  • İşlerim dolayısıyla deneme fırsatım olmadı. 8. gün denedim. Çalışmadı. Bende de biraz suç var ama bu adama dikkat edin bozuk mal satıyor.
  • markası nedir hocam arızalı ürünü tanıtırmısın
  • markası gigabyte. standart model soğutuculu. Bazı anakartlarda çalışıyormuş bazılarında çalışmıyormuş diyorlar. Power devresi kaçağı varmış diyorlar. Almak isteyene satabilirim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_72289849/mpage_1/key_/tm.htm burdan takip edebilir isteyenler herhangi bir dolandirma soz konusu olamaz...


    ayrıca arkadas ustune basa basa dıyorkı kartı denemedım buda olay olmadan once ılan acıp kartı satmaya calıstıgı bır forum uyesı aralarında gecen ozel mesajları actıgı konuya gecmıs buyrun kartı denemısmı denememısmı

    quote:

    Orijinalden alıntı: nafizozbek

    inanmayın bu adama daha düne kadar satmaya çalışıyordu bu kartı. Satan arkadaş sorunlu oldugundan bahseymişti zaten.
    Şikayet eden "rezil insana" bu kart sorunlu degilmiydi neden bunu belirmedin dedigimde ise bana şu pmleri yolladı. Kendisi eski başlıktan silmiş ama bende duruyorlar onları ne yapacaz ??? :D

    Sayın hocam. Benim gizlediğim bir şey yok. Profilimde kiminle alışveriş yaptığım ayrıntısıyla yazıyor. Büyük ihtimalle sende bu bilgilere profilimden bakarak ulaştın. Kartın durumuna gelince kartı denedim arızası yok. Kartın birşeyi yok. Denemeden satış yapmam. Bana satan adam da diyor zaten meğer anakartım bozukmuş diye. Kartı bir kez servise yollamış servis de geri yollamış. Bu kart da arıza tespit edilememiştir diye. Yalan yanlış bilgiler vererek alıcılarımın kafasını karıştırman çok ayıp birşey. Bu kartı satmamın sebebi bozuk olduğundan değil kasama sığmamasından dolayıdır. Kart şu an benimdir. Müsade et de fiyatını özgürce bilirleyebileyim. Kaça aldığım seni ne ilgilendirir anlamadım. Sana bana olan maliyetinide söyleyeyimde için rahat etsin. Kargoyla birlikte bu kart bana 255 tl ye patladı. Rahat ettin mi şimdi hocam. Ayıp değil mi niye satışımı baltalamaya çalışıyorsun. Ben kimseyi kandırmadım şu ömrüm boyunca. Kart arızalı olsa eski sahibine geri iade ederdim. Eski sahibi de arızalıysa geri alırım diyor zaten. Senden istediklerim şunlardır: 1)Benim satış sayfamın altına yazdığın bu karalayıcı ve satışımı negatif yönde etkileyecek yazıyı silmeni bekliyorum. 2) Kartın sahibi ben olduğum için kaça sattığıma yanlız ben karar veririm bunu anlamanı bekliyorum. 3) Hiç birşeyim gizli değil bunuda profilimden görebileceklerini düşünüyorum ve seninde bunu anlamanı istiyorum. 4) Kartın yanlış tehşis dışında hiçbir arızalık problemi yoktur. Bu noktaya da dikkatini çekmek istiyorum. Saygılarımla. Hayırlı günler. omen171024 Şubat 2013; 0:12:18 ŞİKAYET ET Şunuda eklemek istiyorum müsadenizle; bu kartın bir sorunu hiç olmamış ki ben ilanıma ekleyeyip alıcıların kafasını bulandırayım. Bir de bu sebeple alıcılarımı ikna etmek için uğraşayım. Boşa zaman kaybı. Bu kart servise gidiyor ve serviste şunu ima etmek istiyor: " kardeşim bozuk olan parça bu değil bize gönderdiğin parçada arıza yok. Biz tespit edemedik diyorlar. Al kartını paşa paşa kullan diyorlar.". Bu sebeple bu bilgiyi yazma gerekliliği duymadım. Ekran kartını kendi kasamda denemedim. İşyerimdeki bir bilgisayarın kasasında denedim. Diyeceklerim bu kadar hocam. Ben kimsenin satışını karalamak için kendini kasmadım. Fiyatına ucuzsa olumlu eleştiri yapmak dışında başka bir icraatta bulunmadım. Alıcı ile satıcı arasına olumsuz manada hiç girmedim. Dolandırma olmadıktan sonra alıcı ve satıcı arasındaki her türlü ticaret caizdir hocam. Bu sebeple benimde dolandırma bir amacım olmadığından içim son derece rahattır. Bu ilandaki tek amacım elimdeki sağlam ürünü iki tarafında kabul edeceği ücretten yeni sahibinin ellerine teslim etmektir. Bu sebeple benim ilanıma yapılan karalamalara karşı hassasiyetim yüksek. Yanlış bilgi verdiğimi de kabul etmiyorum. Bana olumsuz eleştiri yapanlara her zaman cevabını verdim. Haksızsam haksızlığımı kabul ederim. Ama haklıysam hakkımı sonuna dek savunurum. Tekrar rahatsız ettiğim için özür dilerim.Saygılarımla. Hayırlı günler.

    Arkadaşın yapacagı sıradaki şey bu başlıgıda silmek olacak. Sizde galeyana gelmiş diger adama yükleniyorsunuz. SS atabilirim pmlerle ilgili. Yönetici arkadaşlar bu şahsiyeti forumdan uzaklaştırırsa sevinirim.
    Benim konuyla tek alakam 2. el ekran kartlarını yakından takip etmem. Başka hiç bir çıkarım yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigabyte2 -- 3 Mart 2013; 9:23:17 >




  • Sonuç olarak cigabyte2 adlı forum üysei bana arızalı ürün satmıştır. Kendisi bir nevi dolandırıcıdır. Onun yüzünden bu ilanı açmak zorunda kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 1 Mart 2013; 12:49:15 >
  • iki tarafla da şimdiye kadar hiçbir tanışmam olmadı ama omen'in bundan önce açtığı konuyu dikkatle okudum. bu tarz dolandırıcılık olaylarını her zaman detaylı bir biçimde okurum ve bu tarz işlere bulaşmış insanlardan ne bir şey almaya, ne de bir şey satmaya sıcak bakmam.

    omen1710 isimli üye satın almış olduğu bu kartı 8 gün boyunca denememiş ve 8 gün sonra bozuk olduğunu fark ettiğinde kartı satışa koyup hiç bir arızası yok yalanını söyleyerek satmaya çalışmıştır. yalan söylediğini bundan önceki konuda kendisi itiraf etmiştir o yüzden eğer alışveriş yapacaksanız bunu da göz önünde bulundurun derim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_72289849/mpage_1/key_/tm.htm

    quote:

    nafizozbek iyiki almamışsın orada küçük bir yerde beyaz yalan söyledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Certhas -- 1 Mart 2013; 17:42:52 >




  • o zaman arızalı olduğunu bilmiyordum. Zaten satmadan önce deneyecektim. Şu an arızasızdır diye satmıyorum bu ürünü. Arızalıdır diyorum. İnsanları kandırdığım falan da yok. İftira atıyorsun bana. Arızalı olduğunu anladığım andan itibaren eski ilanımı kaldırdım. Ya ne yapışık insanlarsınız. Adam takıntı vallahi. Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın. Burada yazılanlar gerçektir. Daha ne yazabilirim allah aşkına. Direkt arızalıdır diyorum. Bana satan adamın dediği gibi arızasızdır demiyorum.Sizleri herhalde cigabyte2 adlı dolandırıcı tuttu. Hay Allahım ya. Okuduğunu yanlış anlayıp bana iftira atma. Arızalı olduğunu erken belirleseydim eğer, cigabyte2 adlı dolandıracıya geri iade etmeye çalışırdım. 8. gün denedim ve bozuk olduğunu farkettiğimde ilanı kaldırdım. Ayıp yaa. Şimdi de millet iftira atmaya başladı. Allah aşkına uzak dur benden. Ben zarardayım zaten ve şu an bozuk ürünü bir kaç kuruşa satmaya çalışıyorum. Milletin lafını çevirmekte üstünüze yok. O kartı satmamın sebebi bozuk olduğundan değil, kasama sığmadığından dolayıdır. Lütfen yalan yanlış dedikodu ve iftira atmayalım. Yani demek istediğim şu kartın arızalı olduğunu anladıktan sonra kartın eski satışını kaldırdım. Arızalı olarak satışa sundum. Ben cigabyte2 değilim kardeşim. Arızalı olduğunu bile bile satmadım. Satmamda!!!! Bahsettiğin olayda benim tek suçum kartı geç denemek ve biraz sorumsuz davranmaktır. Onun dışında bir suçum yok kardeşim. Açık ve net konuşuyorum. Bu açıklamamdan sonra istemeyen benimle alışveriş yapmasın lütfen. Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 1 Mart 2013; 22:25:47 >




  • Garantisi varsa garantiye gonder yoksa yaptır oyle sat yada kullan.Bu ıkıncı el ısı daıma zor kullanılmıs urun yıpranıyor sonucta gorerek basında oyun oynayıp elden almakta fayda var.kendım satarken bıle suphe duyuyorum ati kartlar filanca oyunda sorun verıyor nvdia bır baska oyunda ornegın bf3 te patchten sonra nvida kartlar oyundan atıyor bf3 oyunu forumları nvda kullananların sıkayetı ıle dolu.Ati kart almıstım crysiste cok cektırdı bana gittim nvdia aldım o da bf3 te patchten sonra oynayamaz oldum oyunu.kısaca elden ve gorerek almakta fayda var derım bır de faturası ve garantısı az da olsa olmalıen azından servıse verırsınız ve belkı degısım yaparlar.Gecmıs olsun.
  • Evet hocam haklısınız ama garantisi yok malesef. Çok ahmakça sorumsuzca davrandığım için ve satan tarafın dolandırıcı tavrı yardımıyla bu kart elimde kaldı. elimden çıkarmak istiyorum. Ayrıca bu kartı bana kakalayana her zamanki dediğim gibi hakkımı helal etmiyorum. Bu sebeplerden dolayı elimden satmak dışında hiçbir şey gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 2 Mart 2013; 0:33:13 >
  • ortada sözlü bir anlaşma var. satıcı arkadaş sana 7 gün deneme süresi vermiş ve ısrarla test etmeni istemiş ama sen o süreyi değerlendirmemişsin. Kart gerçekten bozuk olarak sana gelmiş olsa bile 7 gün içerisinde satıcıyla irtibata geçmen lazımdı. bu durumda yapılabilecek bir şey yok bence. hukuki yollara başvuracağım demişsin ama bir sonuç vermez sonuçta satıcının sana bozuk kart sattığını ispatlayamazsın...
  • konuyu tamamen okumadım ama az cok herşey belli
    şunları diye bilirim her 2 üyeyide tanımam bilmem ama
    satıcı: kişi 7 gün deneme süresi vermiş durumdan da bahsetmiş kendi ilanında p.mlerinde de bende ilanını cok gördüm takip etdim
    alıcı: 7 gun boyunca aldıgı kartı denememişsin satmak için ilan açmışsın hatda banada teklifde bulunmuştun
    burda hatalı sensin kart eline ulaştıgı an test ediceksin heleki satıcı kartın durumunu belirtmiş deneme süresi vermiş
    kusura bakma ama satıcı bilerek bozuk ürün göndermiş olsa bile hatalı sensin
     (Satıldı) arızalı hd 5870
    madem test edip satıcaksın önce test edip satışa çıkartsan kimsenin aklında boyle şeyler gelmez

    bak bizde kart satıyoruz ilanımı bi incele istersen nasıl satış yapmışım

    http://forum.donanimhaber.com/m_69873496/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72305467



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak27 -- 2 Mart 2013; 10:27:14 >




  • tamam kardeşlerim de bunun satışımla ne alakası var. Bazı konuları uzatmakta ve çarpıtmakta ne kadar heveslisiniz. Tamam benimde hatam var 10 kere kabul ettim ve dersimi çıkardım da, sizde 10 kere olsa bile deveye hendek atlatmaya devam ediyorsunuz. Müsadenizle bu konu kapansın artık. Gerçekten çok yıprandım. Tüm bu başıma gelenlerin sebebi insanlara fazla güvenmemden ve bir sorun çıkmaz anlayışından kaynaklanıyor. Sonuç olarak sorun çıktı ve hatta beni haklıyken haksız konuma düşürüdü. Herşey enine boyuna tartışıldı zaten. İsteyen kendince doğru yanlış ne çıkarımda bulunduysa bulunmuştur zaten. Lütfen bu zamandan sonra yorumlarınızı kendinize saklayınız. Ben hatamı kabul ettim ve satıcıyı da Allaha havale ettim. Bozuk ürünü sağlammış gibi satmakta bir kabahat bunu unutmayalım lütfen. 1 günle suçlu olarak bulunduysam bulunmuşumdur. Ama cigabyte2 bence dolandırıcıdır ve bu kararım değişmeyecek. Ben de çabuk güvenen, birşey olmazcı ne yaptığını bilmez biriyim. Olay budur. Közü alevlendirmeye gerek olmadığını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 2 Mart 2013; 11:00:18 >




  • Omen1710 kusura bakma ama senin yaptıkların insanlarda dengesiz satıcı profili uyandırıyor. Bir konu öncesinde kendi ağzınla bozuk kartı satmaya çalıştığın birisine cevap olarak 'beyaz bir yalan söyledim' diyorsun ama şimdi burada bunu yazanlara iftiracı diyorsun.

    birde utanmadan sizi cigabayt mı yolladı diyorsun gerçekten ne yapmaya çalıştığı belli olmayan birisisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Certhas -- 2 Mart 2013; 12:47:56 >
  • Hocam, bazı şeyleri yanlış okuyorsun yada yorumluyorsun. Altını çizerek söylüyorum. Bozuk kartı sağlammış diye satmaya çalışmadım. Denemediğim kartı satmaya çalıştım. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Biri dolandırıcılıktır. Diğeri vurdumduymazlık ve tedbirsizliktir. Bu sebeple sizin beni dolandırıcılıkla suçlamanız bir iftiradır. Beyaz yalan şu demek önce yalan söyleyip sonra kimseye belli etmeden yalanını gerçeğe dönüştürmek demektir. Bende satış zamanını erkene çekmek için bu yönteme başvurdum. Sayın hocam sizi cigabyte2 yolladı dediğim için özür dilerim. İnanın insanların beni kafalarında kurguladıkları şeylere benzetmesi beni sinirlendiriyor. Kesinlikle insanları kandırmaya yeltenmem. Böyle bir şey yapmam. Bu yaşadıklarım tedbirsizlik ve vurdum duymazlığın insana ne kadar çok zarar verdiğinin örneğidir. Yanlışlarım yok demedim. Hatta yanlışlarım çok diyorum. Ben dersimi aldım. Ama ben suçluysam cigabyte2 benden daha suçludur. Bozuk malı sağlammış gibi satmak bence dolandırıcılıktır. Bu sebeple ona hakkımı helal etmiyorum. Umarım size kendimi anlatabilmişimdir. Niyetim dolandırıcılık olsa şu an cigabyte2'nin bana yaptığının aynısını yapmam gerekirdi. Lakin ben onu yapmıyorum. Ürünün arızalı olduğunun altını çiziyorum. Buradan benim iyi niyetli biri olduğumu çıkarabilirsiniz sanırım. Dengesiz değilim bunu kabul etmiyorum ama talihsiz bazı olaylar zinciri yaşadığım doğru. Bu sebeple size dengesiz gözükmüş olabilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikneyime

    Bu mesaj silindi.
    quote:

    cigabyte2
    Yüzbaşı

    23 Eylül 2012; 20:33:55

    arkadaşlar gigabyte 5870 ekran kartım daha alalı 10 gun oldu komple sıstemlerden aldım garantısı var daha 1 yıl oyunlarda ve zorlandığı programlarda mavı yesıl kırmızı cızgıler çıkarıyor ve kılıtlenme yasıyorum ve reset atmadan da duzelmıyor sanıyorumkı gpu yanmaya doğru gıdıyor heralde ıcıme doguyor hdmı den kullanıyorum kablo degıstım sorun devam edıyor anakartın 2. pex16 slotunda denedım oda aynı referans tasarım kart ne zaman zorlansa aynı olayı yapıyor aldığım sahıs bende ole bısey yoktu dedı bende kutu fatura ve garantı belgesını yolla da garantiye gondereyım dedım 1 hafta gectı hala yollıcak sözde 1 sene daha garantısı varmış artık telefona bıle bakmaz oldu zaatalılerı yazdığım msj lara cevap yazmıyor nerden aldığını bıle soylemedı ben eger kı garantısı varsa oldugunuda sanmıyorum ya nasıl ogrenırım hangı dıstırıbutor den garantılı olduğunu yoksa kart elımızde kalcak yazık :(( teşekkürler...


    quote:

    cigabyte2
    Yüzbaş

    Mesaj: 477 [X]
    25 Eylül 2012; 8:02:00
    arkadaslar kart dun itibari ile goruntu vermeyi kesti garanti belgesine gore 6 gun var garanti bitisine fatura tarihine gore ise 65 gun var olaya bak .


    bu mesajlar cigabyte2 arkadaşın önceki açtıgı forumlardan alınmış mesajlar

    http://forum.donanimhaber.com/m_66164811/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66164811
    http://forum.donanimhaber.com/m_66203516/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66203516

    Yani anlayacağınız cigabyte2 arkadaşa biri kartı kitlemiş....

    cigabyte2 de kartı omen kardeşimize kitlemiştir...

    belki omen 7 gün denedi 8. gün bozuldu...sonuçta SATICI arkadaşın yaptıgı bozuk sorunlu kartı başından ne badireler geçmiş kartı forumda satması...

    burada bence SATICI blogunda yazan dini mesajları silmeli

    ALICI arkadaşta bundan sonra bir daha bu şekilde sorunlu ürünlere bulaşmamalı ve kimseye güvenmemeli


    Son olarak cigabyte 2 kardeşim bu sonuçta elektronik cihaz ne zaman ne arıza yaacagını bilemezsin kartı sana satan kişi arızalı verdiyse allaha inancın varsa emin ol o para ondan cıkar ...

    yok kart sende arıza yaptıysa sende omende aldıgın paranın hayrını göremezsin bir şekilde çıkar senden !!

    omen kardeşim bu söz sana


    SANA HATA YAPAN BİRİNE
    CEZA VERMEK İSTİYORSAN..!
    AFFET...!
    KADER KENDİSİYLE EN İYİ ŞEKİLDE İLGİLENECEKTİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikneyime -- 15 Mart 2013; 4:19:41 >




  • Kartla ilgili şahsi görüşüm gigabyte chipset ısıttı gönderdi..

    cigabyte2 de karttan kurtulmak için çalışırken görüntü videosu alıp satışa çıkardı..

    7 gün şansını denedi omen in güveni sayesinde maçı kazandı...

    chipset darbeyi yemiş bir kere bir yerde patlıcak sonuçta bu 1 gün sonra 100 gün sonrada olabilirdi.
  • cigabyte2 dolandırıcı mı şimdi hemen imzama ekleyeyim ?Duyarlı olmak lazım
  • herkes senarist olmus aynen film yazar gıbı olayı yazıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigabyte2 -- 16 Mart 2013; 11:36:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.