Şimdi Ara

PS4 PlayStation Plus (Ana Konu) : Gold, Silver, Platinum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
6.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Plus gibi olsun. İsteyen verir istemeyen vermez para ama online bence de beleş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben PLATINUM alayım şimdiden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Ben PLATINUM alayım şimdiden

    Öyle gibi duruyo :D Ben plus'ın seviyelisi gibi düşünüyorum. Online falan filan beleş, ek hizmetine göre de üyelik ona göre de mıngır :D
  • Fiyatları abartmazlar umarım.
  • PlayStation Plus PS4'de önemli bir rol' olacak

    quote:

    PlayStation Plus will have 'prominent role' on PS4


    Sony says subscription service a "core part of the way forward"; PS3 will remain "important" potentially beyond 2014.

    Sony's PlayStation Plus subscription service will have a "prominent role" in the PlayStation 4 ecosystem, though the company is not yet detailing specific plans.

    "We definitely see [PlayStation Plus] as a core part of the way forward," Sony Computer Entertainment president and CEO Jim Ryan told the PlayStation Blog. "We’re not yet in a position to disclose our plans for the future of PlayStation Plus but there will definitely be a prominent role to play for it in the PlayStation 4 landscape."

    Currently, a PlayStation Plus year-long membership covering PlayStation 3 and PlayStation Vita is offered at $50. Subscribers receive access to the Instant Game Collection, exclusive and early access to demos, automatic updates, and various discounts, among other things.

    Sony has not revealed specific PlayStation Plus plans for PS4, though the company said last month that it is considering multiple subscription levels, similar to a cable TV offerings.

    Ryan also discussed what kind of support the PS3 can expect now that the PS4 has been announced. He explained that the aging platform remains "very important" to Sony and said it will remain viable through this year, next year, and potentially beyond.

    "Typically, history can help us only so far here. We're actually still selling PS2s in regions such as the Middle East seven years after we introduced PS3. There are a number of reasons why the transition might be a bit more accelerated this time round, but PS3 is a very important part of our portfolio, certainly in 2013, 2014 and probably beyond that," Ryan said.

    "I'd point to the software line-up on PS3 that we have coming up--God of War: Ascension next month, The Last of Us, which is looking great, and Beyond later in the year. And there's other stuff yet to be announced which is highly significant too," he added. "There's a lot coming on PS3 and it's going to be very important to us for some time yet."



    video:
    http://www.gamespot.com/news/playstation-plus-will-have-prominent-role-on-ps4-6404683




  • Umarım tek hesaba vitada dahil oluyordur.Ps4 le ayrı yaparlarsa vita plus kullanıcıları fazladan ps4 plus ücreti ödemiş olacak.
  • fiyatlar makul olursa iyi olabilir ama aksi halde gerçekten de berbat bir sistem olur
  • 1 senelik Xbox Live ücreti ile aynı olması lazım Platinum üyeliğin. Yoksa tutmaz. :)
  • Online oyun oynama imkanı bedava pzarlandığı için bunun üzerinde oynama yapacaklarını sanmıyorum. Ama online işi PS4'de ücret ödemeyenler için fazlasıyla kısıtlı olacak gibi gözüküyor. Ama yıllık verilecek bir 100 lira, 150 dahi olsa sorun teşkil etmez. Önemli olan vereceklerini hizmet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 2 Mart 2013; 15:26:22 >
  • Online oynaması zaten bedava olucaktır aksi takdirde konsolu bedavaya verseler götürür satarım yüzüne bile bakmam bunun dışında store girmek ücretli olucak değil ya, ee ne kaldı geriye şimdiki gibi plus üyelerine olan bazı oyunları bedavaya ve indirimli almak gibi benim ilgilenmediğim şeyler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 2 Mart 2013; 16:16:05 >
  • Sony 4K filim hizmeti vercekmiş PS4 de örneğin bu hizmet banko ücretli olur. 4K bizi ilgilendirmiyor enazından 4,5 yıl:)
    Belki DS4 üzerindeki Share butonuile yapabilecegimiz 15 dk vidyo kaydetme ve net üzerinden paylaşabilme vb şeyler ücretli olabilir.

     PS4  PlayStation Plus  (Ana Konu) : Gold, Silver, Platinum PS4  PlayStation Plus  (Ana Konu) : Gold, Silver, Platinum

    Sony, Playstation 4 için 4K Servisini Onayladı

    Sony Electronics Başkanı Phil Molyneux, Playstation 4 için film servisinin olacağını açıkladı. Bu servisin ne zaman açılacağı hakkında bilgi vermeyen yetkili yine de 4K filmlerin bir gün mutlaka PS4 için satılacağını belirtti.

    Phil Molyneux'un bir diğer önemli açıklaması ise 4K filmlerin boyutunun 100 GB ve üstü olacağını söylemesiydi. Bu kadar büyük boyutlu filmleri müşteriye online olarak sunmanın problem olacağının farkında olan Sony'nin bu sorunu çözmek için çeşitli fikirleri varmış.

    Şimdilik 4K televizyon fiyatlarını ve ülkemizdeki online altyapının hız imkanlarını göz önüne alırsak bizim işimiz daha zor görünüyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_Playstation_4_icin_4K_Servisini_Onayladi-35103.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 2 Mart 2013; 16:32:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: streetsoul

    Umarım tek hesaba vitada dahil oluyordur.Ps4 le ayrı yaparlarsa vita plus kullanıcıları fazladan ps4 plus ücreti ödemiş olacak.

    Ayni ps3teki gibi devam eder..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyunun ucretsiz olmasi lazim. Eger Platinium PSN Plus, erken erisim, Livesteam-Gaikai falan icerirse alirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle daha iyi...
  • PS4'ün Online Oyunlarına Ücretli Üyelik Sistemi


    Bu nesilde rakibi Microsoft, Xbox cephesinde online oynanış için ücretli üyelik isterken Sony, oyunculuğun önemli parçalarından birisini ücretsiz olarak sunuyordu. Sony cephesi, bu kararını yeni nesilde değiştireceğe benziyor.

    E3'ten gelen açıklamalara göre PlayStation 4'te online oyun oynamak için ücret ödemek gerekecek. Bunun için PlayStation Plus üyeliği satın almanız yeterli olacak. PlayStation Plus üyeliklerinin fiyatlarını ve avantajlarını bir arada toplayıp düşünürsek, bu özellik pek de caydırıcı bir özellikmiş gibi durmuyor.


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS4un_Online_Oyunlarina_Ucretli_Uyelik_Sistemi-39001.htm




  • Sadece Plus mecbur tutulacak ve fiyatlar şimdi ki kadar alınabilir olacaksa tamam ama sömüreceklerse oyuncuları bir kez daha düşünmek zorundalar.
  • Yani PS3'te FIFA 14'ü ücretsiz online oynarken PS4'te ekstra ücret ödemek gerekecek? PS3 hayatında böyle kampanya görmemiştir
  • 59 Dolar Her ay bir oyun bedava harika
  • Sevgılı ps4 bana nolursun beleş gel.Ekonomik sıkıntıdayım.Farkındasındır umarım :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi olsun ücretli olsun cross chat mutlaka olmalı +server maliyetleri gerçekten yüksek bence haklarıdır tabiki uygun fiyatla olmalı.Xbox un en büyük kozuydu online altyapısı çok sağlamdı sony bunu ps4 getirirse ps2 efsanesini sönürür ps4 ile.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.