Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (868. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78.250
Cevap
355
Favori
3.291.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeri burasımı bilemedim değilse affola eski telefonumdaki rehberimi kayıt ettiğim samsung new pc studio programından s4 düme nasil kopyalarım hattı kestirdiğim için eski telefona takıp sime kopyala diyemiyorum bilen varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calibre0

    Hic vine uygulamasi yukleyeyip sorun yaşayaniniz var mi?

    sesler bozuk gidiyor görüntü kalitesi abartısız 5 mp ön kamera geçişi yok,sürekli bulanık gösteriyor

    iphonedeyken bir vinecıydım ama bu telefonda 15 dk dan fazla kalmadı o uygulama,sildim hemen :)
  • Merhaba arkadaşlar sorunsuz cihaz istiyorsanız i9505 alin tek sorunu garantisi yok. Artıları ise ısınma yok kasa açıklığı yok donma yok ekran pembe olmuyor ahizede cizirtisi yok en son guncellenmeyi almis fiyatı ise 1300 ile 1400tl arasi imei atılıyor.kendim kullanıyorum bana kapali kutu kvk garantili i9500+500 tl para verseler vallahi değişmem kafam rahat olsun.gidip 2000 tl verecem ondan sonra stres sıkıntı paramla rezil olacam ne gereği var önemli olan sıkıntısiz cihaz kullanmak.adamlar Avrupa'ya sağlam cihaz yapar atık ezik bozuk. Parçaları tr.iran.irak ver gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tr_61_hasen

    1 sene wave, 1 sene s2 ve sonrasında s4 ile yola devam.
    İki haftaya yakındır kullanıyorum.
    Bazı arkadaşlar inatla tutturmuş, bütün s4 lerde sorun var diye.
    Rahat edemiyor zavallim ne yapsın.
    İlk olarak Kasa açıklığı benim telefonda yok. İlla ki sende de olmalı diye msj yazma arkadaşım. Yok arkadaş yok. Isınma da yok.
    2 saat ekran açık nerdeyse(internet ile) ısınma yok. Yok diyorum yok sana. bütün s4 lerde bu tür sorunlar var diye msj yazma buraya. Benim kullandığım s4 de yok arkadaş.
    Kamera reset olayı. Kameradan girince bir defa bile reset atmadı telefon.
    Bir kere Whatsap dan kameraya girince reset attı. Whatsapla alakalı demek ki.
    Pil olayı. S2 eve getiremiyordu yine de sağolsun. Çok işim gördü. S4 ise rahat bir gün yetiyor bana.
    Ekran açık kalma süresi ortalama 4 saat civarı. 2 saatten fazlası internettir.
    Pil performansını ben başarılı buldum ama güncellemelerle daha başarılı olacak biliyorum.
    Wifi çekim gücü s2 den daha iyi. Aynı yerlerden s2 ile bağlanamazken s4 rahatça bağlanıyor.
    Telefonun ekranı , kamerası çok güzel. kaliteli fotolar çekiyor telefon ki almamdaki en büyük etken kameraydı.
    Tasarım. Diğer telefonları elime almadım ama s4 ün tasarımı beğenerek aldım ben. Plastik söyle sen yine. Benim moralimi bozamayacaksın. Çünkü telefonu oldukça şık buluyorum ben. Bak arkadaşım diğerleriyle kıyas yapmıyorum ben. Ben kendi telefonumun tasarımını da kendisini de beğeniyorum.
    Çok uzun süredir sayfaları takip eden birisiyim. Almadan önce ve aldıktan sonra da.
    Bazı kişiler var. Ne adamlar diyorum ya. Adam s4 ü sevmiyor. Belirtiyor bunu. İlla bütün s4 lerde sorun var diye zorla kabul ettirmeye çalışıyor buradakilere. Yine de gitmiyor bu sayfadan.
    Senin kullandığın htc de olsa sony de olsa apple de olsa. İstemiyorum arkadaş
    Senin telefonunu istemiyorum. İsteseydim onu alırdım ben. zorla almadım s4 ü. Kimseyi engelleyemeyeceksin s4 almaktan zaten. Bari gelip sayfayı tartışma yerine çevirme.
    Mesaj yazmayacaktım ama bazı kişiler öyle bir hale getirdi ki sayfayı periyodik olarak- ağzına sağlık arkadaşım iyi dedin-girip telefonda sorun yok dememiz gerekiyor gibi bir durum oldu.
    --Adam tutmuş telefonu sallıyor sonrada kameradan ses geliyor diyor.
    Helal ya. Kim telefonunu öyle sallar ki. Tabi ki acaba benimkinden de ses geliyor mu diyen birisi.
    Evet sallayınca benimkinden de ses geliyor. Telefon niye sallanır ki!!
    Telefon için gördüğüm olumsuz şeyleri söyleyeyim arkadaşlar.
    Birincisi ve en önemlisi fiyat ı. Kısa sürelerde düşüşler yapması benim moralimi bozuyor. Çünkü bakıyorsun aynı cihaz. O da almış –mesela-1600 e garantili.
    İkinci gördüğüm olumsuz şey. Kamerada hafif oynama var. Arka kapağa göre oynadığı gözüküyor bende. Yani parmağınla itelersen az bir şey oynuyor sanki (iteleme yapmıyorum sorundan kurtuluyorum). Çok da sorun değil. Yani rahatsız etmiyor .ama olmasaydı daha iyiydi.
    Üçüncü olumsuz. Ahizede çızırtı sesi. Böyle telefona yakışmıyor gerçekten. Ama pratik olarak ekrandan net ses yapınca düzeliyor durum. Daha iyi bir ses geliyor. Birisi adapt sound falan dedi ama, o ne bilmiyorum.
    Şarjı iyi ama daha iyi olsa çok güzel olur du.. yedek bataryamı kesin alacağım. Çok işime yarıyor.
    Başka bi sorunum ya da telefon hakkında olumsuz bir şeyim yok arkadaşlar. En azından şimdilik. Çok çok memnunum telefonumdan. Kasa açıklığı gerçekten hoş gözükmüyor. Değiştirmelerini tavsiye ederim var olan arkadaşlara. Benimki beyaz bende yok.
    ben ön planda kamera ve internet için aldım. bu tür isteği olan arkadaşlara tavsiye edeceğim telefondur s4

    s4 e çamur atmaya çalışan arkadaslar okusunlar :) samsung markasını sevmiyor olabilirsiniz, s4 modeli hoşunuza gitmemiş olabilir hatta telefondan nefret ediyor olabilirsiniz bile. size önerim telefonu almayın s4 hakkında konusulan forumlara girmeyin olsun bitsin. bizde burda bizbize birbirimize yardımcı olalım sorunlarımızı halledelim neyi nasıl yaparsak daha iyi olur bunun hakkında konusalım
  • Son günlerdearka kapak çok kolay açılmaya başladı arkadaşlar,normal kapalı yerlerden bile açılıyor,başka bu sorunu yaşayan biri oldu mu?
  • ErenA. kullanıcısına yanıt
    Çok mu kapağı açıp kapatıyorsun yalama mı oluyor yoksa
  • Telefon, rahatsiz edicek kadar isinmaya basladi internet kullaniminda. Cpu sicakligini kontrol edebilecegim bir uygulama var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9500-galaxy-s4/productDetails.aspx?productId=telcepsami9500&categoryId=371946

    benim anlamadıgım bu telefonu ben 1 ay once 2000 tl saydım nasıl 1800 tl ye düşüyor. Telefonumdan memnunum bahsedilen sıkıntıları yaşamadım ama buda bi sıkıntı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punter24 -- 13 Haziran 2013; 1:51:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feriyy

    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9500-galaxy-s4/productDetails.aspx?productId=telcepsami9500&categoryId=371946

    benim anlamadıgım bu telefonu ben 1 ay once 2000 tl saydım nasıl 1780 tl ye düşüyor. Telefonumdan memnunum bahsedilen sıkıntıları yaşamadım ama buda bi sıkıntı ınsan kendını keriz hissediyor.

    KDV'siz fiyatı o.
  • tanreall T kullanıcısına yanıt
    aynen kdv siz fiyatıymıs düzelttim :D ama olsun 200 tl de az degil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punter24 -- 13 Haziran 2013; 1:49:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetolmez

    Merhaba arkadaşlar sorunsuz cihaz istiyorsanız i9505 alin tek sorunu garantisi yok. Artıları ise ısınma yok kasa açıklığı yok donma yok ekran pembe olmuyor ahizede cizirtisi yok en son guncellenmeyi almis fiyatı ise 1300 ile 1400tl arasi imei atılıyor.kendim kullanıyorum bana kapali kutu kvk garantili i9500+500 tl para verseler vallahi değişmem kafam rahat olsun.gidip 2000 tl verecem ondan sonra stres sıkıntı paramla rezil olacam ne gereği var önemli olan sıkıntısiz cihaz kullanmak.adamlar Avrupa'ya sağlam cihaz yapar atık ezik bozuk. Parçaları tr.iran.irak ver gitsin.

    yanıldığınız yerler var, kasa açıklığı bariz olanlar hariç bir sorun değil kullanma kılavuzunda bile cihazın yapısı gereği belli ölçülerde boşluk olabileceği bunun bir sorun olmadığı yazıyor sorun ekran camında açıklık olması toz girmesi açısından böyle durumda olanlarıda sanırım değiştiriyorlar artı ben kasa açıklığı denilen durumu i9505 cihazda gördüm yani buda biraz şans işi ancak yine diyorum çoğundaki açıklık problem değil kullananlar öyle sanıyor bence, ekran pembe olma sorunuda çoğunda yoktur, amacım seni eleştirmek değil ancak bize kötü cihaz avrupaya iyi cihaz veriliyor önyargınız oldukça yanlış kaldıki i9500 modeli birçok konuda i9505 ten üstün birçok örneği var siz sanırım biraz tavsiye birazda kendinizi tatmin etme niyetindesiniz bunada saygı duyarım ancak farkında olmadan belkide yanlış yönlerdirme yapıyorsunuz, cihazınızın sorunsuz olması sizin adınıza çok güzel ancak sizdeki öyle diye hepsinin öyle olduğunu sanmayınki yanlış yönlerdirme yapmış olmayasınız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuRaN.z

    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetolmez

    Merhaba arkadaşlar sorunsuz cihaz istiyorsanız i9505 alin tek sorunu garantisi yok. Artıları ise ısınma yok kasa açıklığı yok donma yok ekran pembe olmuyor ahizede cizirtisi yok en son guncellenmeyi almis fiyatı ise 1300 ile 1400tl arasi imei atılıyor.kendim kullanıyorum bana kapali kutu kvk garantili i9500+500 tl para verseler vallahi değişmem kafam rahat olsun.gidip 2000 tl verecem ondan sonra stres sıkıntı paramla rezil olacam ne gereği var önemli olan sıkıntısiz cihaz kullanmak.adamlar Avrupa'ya sağlam cihaz yapar atık ezik bozuk. Parçaları tr.iran.irak ver gitsin.

    yanıldığınız yerler var, kasa açıklığı bariz olanlar hariç bir sorun değil kullanma kılavuzunda bile cihazın yapısı gereği belli ölçülerde boşluk olabileceği bunun bir sorun olmadığı yazıyor sorun ekran camında açıklık olması toz girmesi açısından böyle durumda olanlarıda sanırım değiştiriyorlar artı ben kasa açıklığı denilen durumu i9505 cihazda gördüm yani buda biraz şans işi ancak yine diyorum çoğundaki açıklık problem değil kullananlar öyle sanıyor bence, ekran pembe olma sorunuda çoğunda yoktur, amacım seni eleştirmek değil ancak bize kötü cihaz avrupaya iyi cihaz veriliyor önyargınız oldukça yanlış kaldıki i9500 modeli birçok konuda i9505 ten üstün birçok örneği var siz sanırım biraz tavsiye birazda kendinizi tatmin etme niyetindesiniz bunada saygı duyarım ancak farkında olmadan belkide yanlış yönlerdirme yapıyorsunuz, cihazınızın sorunsuz olması sizin adınıza çok güzel ancak sizdeki öyle diye hepsinin öyle olduğunu sanmayınki yanlış yönlerdirme yapmış olmayasınız...

    Dostum. Görmüyormusun forumda çoğunda sorun var tamamen şans işi yanlış bence cihazların çoğu sıkıntılı almadan acip bakacaksin yada sanş diyeceksin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncelleme den sonra uygulamaları sd karta taşıyor denedim :) i9505

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antivirus programı kurmalı mıyım? Ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 arka kapağı kirabilene ilk kez rastladim. Ekrani kirarsin yanlar ezilebilirde arka kapak dusmeyle kirilmaz. S2, s3 ve s4 kullaniyorum arka kapağı kirabilecek adamın ayağını öperim

    yerede dusurdum telefonlarimi arka kapağı hic katlanabildigini bilmiyor bu arkadaş iyi sallamis. Ayrica stok romda ki sorunlar yasaniyorsa bu cihazi kotu yapmaz. Custom rom kullaniyorum ve sorun yok. Kameradan kilitlenme ve resetleme isinma vs gibi sorunlar kalkti. Bi kac ay sonra cihzza verilen yazilimlar stabil olur. Bekleyemem diyen olursa da bir turk arkadasin yaptigi stabil bir custom rom var. Ben onu kullaniyorum ve pil kullanimi da gayet basarili. Saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arklar s view cover kılıf aldım kapağı kapatır kapatmaz telefon kilitleniyor. Bunu devre dışı bırakmanın bir yolunu bilen varmı???
  • arkadaslar 2 gun once aldıgım kılıf arka kapağı bayağı çizmiş..2 günlük telefona yazık oldu..orjinal arka kapak ve orjinal protective cover nereden sipariş edebilirim acaba? bir de telefonum yurtiçi telpa garantili ama uykudayken çoğu zaman acil aramalara düşüyor..uyandırığ biraz uğraştığımda hat geri geliyor..bunun bir çözümü var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@lcon

    Çok mu kapağı açıp kapatıyorsun yalama mı oluyor yoksa

    pek kapağı açmadım zaten kılıfla kullanıyorum :) silikon kılıfı çıkardığımda o da çıkıyor kendiliğinden.
  • Telefonun kamera ayarini nasil aciyrduk? *# seklinde olani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abuk subuk kirletmeyin şu forumu isteyen istediği telefonu alsın gölge etmeyin yeter. Adam sabaha kadar post kasmak adına laf atıp boş boş konuşmuş. İtibar etmeyiniz arkadaşlar bu tipler pislikle beslenirler. Siz konuştukça cevap verdikçe pislik üretir onlardan nemalanırlar. Lütfen atlarımız ne demiş "kemik atarsanız it havlar..."

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.