Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.750
Cevap
73
Favori
572.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu sahıbındekı fıyat nedır bole arkadaslar bunu bır arastıralım daha ben kart bulamadım lanet olsun kredı kartlarına
  • Arkadaşlar kumandadaki stdby tuşuna basınca birşey olmuyor o tuş ne işe yarıyor?
    Birde yazılım sürüm 1002 diyor ve güncelleme yok diyor ama Samsungun sitesinde 1004 lü bir firmware var sizlerde durum nedir?
  • Bu arada televizyon hakkında birkaç şey yazmak gerekirse (55F8000) ben gerçekten çok memnunum şimdilik görüntüyü çok beğendim özellikle. Ben yayını çanak antenden alıyorum dolyısıyla hd kanal sayısı 4 sanırım, vehd kanallar gerçekten bu tv de çok daha kaliteli yani bu tv yi alanlar hd yayın izlemeli bence ama sd yayınlardada sorun yaşamazsınız.

    Televizyonun çerçevesi çok ince olduğu için max ışık seviyeleri ile izlerseniz özellikle yan taraflarda ısınma oluyor ama ışığı tvye devredip ortam ışığına göre ayarla seçeneğini aktif ederseniz ısınma çok azalıyor.

    Kumanda konusuna gelince mavsar ında yazdığı gibi kullandıkça alışılıyor sorun kalmıyor yalnız internetde dolaşırken klavyenin olmaması ve kumandanın bu konuda eksik kalması kendisini fazlasıyla hissetiriyor. Samsung tablet ve sony cep telefonuma android kumanda programları indirip denedim ama tam performanslı bir program bulamadım.

    En çok beneğendiğim özelliklerden biri allshare cast oldu (yanlış yazmadım umarım) bu özellik ile tabletimdeki görüntüyü tvye aktarabiliyorsunuz. Video izleyebiliyorsunuz oyun oynayabiliyorsunuz vs.

    Son olarak indirdiğim program ile tv deki kanalı aynı anda tabletimdede izleyebiliyorum ama daha önce arkadaşların yazdığı gibi farklı bir kanalı izletmiyor sadece o an ne izliyorsanız onu gösteriyor.

    PIP özelliğine gelince ben bir kullanım alanı göremedim kullanabilen banada anlatırsa memnun olurum.

    3D olayında ben 2D den 3D ye aktarımı çok başarılı bulmakla beraber 3D filmleri uzun süre seyretmek gerçekten zor çünkü bulantı yapıyor ama youtube bulup indirdiğim lg ve samsungun demo 3d videoları (1080 p) o kadar başarılı gösteriyorki tv ekrandan gelen kılıçdan kaçmak için eğilesim geldi. :)

    Kamera ile skype çok başarılı ama sesli komutlar vs pek kullanışlı değil sadece tv açarken işe yarıyor onun haricinde çok kullanacağınızı sanmam.

    Son olarak herhangi bir bulutlanma ışık sızması vs hissetmedim ama Samsung yazılımsal olarak tv yi bizim dışımızda kontrol altında tutyor bence. Ama başarılı bir tv olmuş.




  • @pervaz2 normalde gözlük takarmısın yada özellikle fps oyunlar oynarken gözlerinde ağrı falan olurmu soruyorum çünkü gözleri sorunlu olanlara aktif 3d önerilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enola

    @pervaz2 normalde gözlük takarmısın yada özellikle fps oyunlar oynarken gözlerinde ağrı falan olurmu soruyorum çünkü gözleri sorunlu olanlara aktif 3d önerilmiyor.

    gözlük var ama 0.75 onuda kullanmıyorum başka sorunum yok . Oyun oynarken veya başka bir yerdede sorun yaşamadım şimdiye kadar. Özellikle LG nin daha önce defalarca 3d videolarınıda izlemiştim sorun olmamıştı ama tv şu an önümde ve uzun süre izleyebiliyorum ondan olabilir. Aslında bulantı demiyimde uzun süre izleyince bir sıkıntı oluşturuyor insanda 3d filmler . Tabi bu bana özel bir durum da olabilir.
  • 55f8000 yurtdışında 5.500 daha fazla vermeyin yakın fiyatlardan alın geçin
  • Pip islevi sadece kaynagi tv den alirsaniz gosteriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv'ye çift tunere kablo bağlarsanız o zaman bir kanal izlerken tablette farklı kanal izleyebilirseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pervaz2

    Arkadaşlar kumandadaki stdby tuşuna basınca birşey olmuyor o tuş ne işe yarıyor?
    Birde yazılım sürüm 1002 diyor ve güncelleme yok diyor ama Samsungun sitesinde 1004 lü bir firmware var sizlerde durum nedir?

    Kumandadaki standby tuşu eğer harici bir cihazı kumandaya tanıtırsanız onu açıp kapatmak için. Örneğin bende Digiturk var evrensel kumandaya tanıttım. O tuşa bastığımda Digiturk kutu açılıp kapanıyor. TV'yi ilk alırken içinde 1002 yazılımıyla geliyor. Aynen güncellemek istedim ama güncellemedi ben de 1004 yazılımını indirip flashla güncelledim. Sizde güncelleyebilirsiniz. Güncellemeden sonra bazı kilitlenme sorunları ortadan kalkmış ve görüntü biraz daha iyi oldu gibi geldi bana. Kumandasıyla internette gezmek sorun oluyor tabi. Ben bilgisayarımın kablosuz klavyesini takıyorum bazen. Gayet güzel uyumlu ve çalışıyor. Samsungun kendi klavyesi var ama çok pahalı. Hani klavye ile o kadar para verecek kadar iş yapmadığım için şimdilik almadım. Bilgisayarın klavyesiyle idare ediyorum. Allshare cast ile mesela ipaddeki görüntü aktarılabiliyor mu? Eğer öyleyse çok süper olur. 3D olayında haklısınız uzun süre kullanımda gözler yoruluyor ama ne hikmetse Samsungun kendi içindeki demo 3D görüntülerde fazla yorulmadım. LG uzun süre 3D izleyince gözlerin yorulmamasının sebebi pasif (pilsiz) 3D gözlük kullanması. Çoğu sinemada da bu gözlükler kullanılıyor ve uzun süre bir film boyunca yaklaşık 90 dk seyredilebiliyor. Aktif gözlüklerde is 45 dakikadan sonra gözler yoruluyor. Yani maç falan seyredilebiliniyor ama filmlerde ara vermek gerekiyor (10 dakika ara .) Ses komutlarını ben de kapadım. Pek bir işe yaramıyor. Hatta ortamdan ses alarak TV kendi kendine falan açılıyordu. Kapatınca sorun düzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 20 Mayıs 2013; 9:53:28 >




  • Ipad lerin menusunu bilmiyorum ama allshare cast varsaki vardir kullanimi soyle. Tv den source basip screen mirror secip sonra tabletten allshare cast menusune girip aciyorsunuz ayni aga baglilarsa baglantiyi otomatik kuruyorlar ve bir sefere mahsus tvden onay yazisina ok diyip gecince tablet goruntusu ve sesi tv de.
    Bu arada guncelleme yapinca kanal ayarlari canak ayarrlari vs degisiyormu? Ben kanallarin yerini degistim bazilarini sildim vs, gerci usb ye yedekledim ama yinede sorayim son olarak guncelleme icin usbye dosyayi atip taktiktan sonra ne yapmak gerekiyor? @mavsar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentist24 -- 20 Mayıs 2013; 10:35:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavsar

    Teknosa'nın kargosu Kocaeli'ndeki ana depodan yapılıyor. Yani Kocaeli'nden Malatya'ya UPS ile gelecek. Teslim aldığınızda kutuyu kontrol ediyorsunuz ezik, yırtık, yıpranmış olmamalı. Benim siparişimde sorun olmadı. Kutu UPS ile akşam 17 gibi teslim edildi. Kargocularla beraber kutuyu inceledik. Ezik, yırtık olmadığına kanaat getirince teslim formlarını imzaladım. Ertesi günde Samsung servis geldi ve kutudan TV'yi çıkarıp kurulumunu yaptı. Siz UPS teslim ettikten sonra Samsung'u arayıp randevu alıyorsunuz. Tabi şöyle de olabilir kutu sağlam gelir ama içinden TV'yi bir çıkarırlar ekran kırılmıştır. O zaman da Servis tutanak tutacak ve TV yenisiyle değiştirilecektir. Sonuçta televizyonu bayiden de alsanız birileri kapalı kutuda TV'yi evinize getirip kuracak. Eğer bayide elinde varsa o kutuyu açıp bakamayacaksınız ki. Çünkü muhakkak servisin gelip kurulumunu yapması isteniyor. TV'yi internette Teknosa sitesinde hesap açarak alıyorsunuz. Sizin hesabınız olduğu için o hesaba hediye çeki tanımlanıyor ve size bir numara veriliyor. Daha sonra bir yıl içerisinde yine internet üzerinden bir ürün aldığınızda ilgili yere hediye çeki no. sunu yazıyorsunuz. Sistem toplam fiyattan düşüyor. Ben henüz 600 TL'lık çekimi kullanmadım. Bir de Teknosa'da extra garanti seçeneği var ki bence önemli bir özellik. 700 TL extra para vererek garantiyi 2 yıldan 4 yıla çıkarttım. 5 yıl seçeneği de vardı ama. 5 yıl sonra bu TV nin zaten değiştirme zamanı gelir diye 4 yıllık uzatma yaptırdım. İlk aldığım LCD TV 37" LG idi ve 2 yıl garantisi bittikten bir ay sonra ekranı gitmişti. O yüzden o günden beridir hep extra garantili ürün alıyorum. 46F7000 ile 46F8000 arasında kasa farkı var. 7000 ortadan ayaklı. 8000 ise sabit geniş ayaklı. Ben 8000 serisinin kasasını daha çok sevdim. 8000 serisi 1000 Hz 7000 serisi 800 Hz fakat bunu kimse pek anlayamaz. Dediğim gibi ben alırken kasasından dolayı 8000 tercih ettim. Zaten bu kadar fiyata çıktıktan sonra 500 TL lik farkı da pek düşünmedim açıkçası.

    kardeş çok tşk ederim yard. olduğun için.




  • Selamlar
    Bu modül olayı nasıl oluyor acaba dsmart yada dturku takabılıyormuyuz birde bende uydu da dadece astra yazıyor diğerlerine çanaktan gelen kabloyu 2 ye t ile bölsem ve birini dsmarta diğerinide tv ye taksam seyredebilirmiyim
    saygılar
  • Güncelleme yaptıktan sonra Samsung hesap ayarları, smart hub ayarları falan silinmişti bende. Fakat çanak kullanmadığım için bende kanallar ayarlı değil o yüzden kesin olarak bilemiyorum. Ama silinmez gibi geliyor hissiyat sadece. Güncelleme için USB ye attıktan sonra (exe dosyayı açtıktan sonra) Menüden yazılım güncellemesine gidince kendisi bulup yükleyim mi diye soruyor. Sonrası kısa sürüyor birkaç dakika falan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sierratr1

    Selamlar
    Bu modül olayı nasıl oluyor acaba dsmart yada dturku takabılıyormuyuz birde bende uydu da dadece astra yazıyor diğerlerine çanaktan gelen kabloyu 2 ye t ile bölsem ve birini dsmarta diğerinide tv ye taksam seyredebilirmiyim
    saygılar

    dsmart veya digiturk modülü varsa kartla beraber takabilirsiniz. Digiturk için modül var mı bilmiyorum ama dsmart için arkadaşım sorunsuz kullanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavsar

    quote:

    Orijinalden alıntı: sierratr1

    Selamlar
    Bu modül olayı nasıl oluyor acaba dsmart yada dturku takabılıyormuyuz birde bende uydu da dadece astra yazıyor diğerlerine çanaktan gelen kabloyu 2 ye t ile bölsem ve birini dsmarta diğerinide tv ye taksam seyredebilirmiyim
    saygılar

    dsmart veya digiturk modülü varsa kartla beraber takabilirsiniz. Digiturk için modül var mı bilmiyorum ama dsmart için arkadaşım sorunsuz kullanıyor.

    Teşekkürler

    Deneyeceğim.
  • Arkadaşlar Samsung bayisinden 5.500 tl fiyat aldım, yanında 4 adet gözlük var bonusa 4 ay ertelemeli 10 taksit.

    İst, parsellerde torium avm de

    İlgilenen olursa görüşebileceğiniz tel numarasını pm ile verebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barhonda -- 20 Mayıs 2013; 16:11:30 >
  • güncellemeyi hangi linkten aldınız arkadaşlar.otomatik yap komutuyla yeni güncelleme bulmuyor.biraz ayrıntı verirseniz çok makbule geçer.teşekkürler.
  • Torium AVM deki Samsung bayi, şu ana kadar gördüğüm en kazık Samsung bayileri içersinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 20 Mayıs 2013; 16:18:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ati39

    Torium AVM deki Samsung bayi, şu ana kadar gördüğüm en kazık Samsung bayileri içersinde

    5.500 tl kazık fiyatmı oluyor hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavsar

    quote:

    Orijinalden alıntı: sierratr1

    Selamlar
    Bu modül olayı nasıl oluyor acaba dsmart yada dturku takabılıyormuyuz birde bende uydu da dadece astra yazıyor diğerlerine çanaktan gelen kabloyu 2 ye t ile bölsem ve birini dsmarta diğerinide tv ye taksam seyredebilirmiyim
    saygılar

    dsmart veya digiturk modülü varsa kartla beraber takabilirsiniz. Digiturk için modül var mı bilmiyorum ama dsmart için arkadaşım sorunsuz kullanıyor.

    Birde bu modülü nasıl takacağız?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.