Şimdi Ara

Veritas (PVE) Elit Türkler Guild (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
6.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vulcain

    güzel guild, bir kaç üyenizle görev yapmış, rastlaşmış, konuşmuştum üslubu kötü olan yok (yani bana denk gelmedi en azından) seviyorum elittürkler'i :) çok da ağlamamalı bence tera online forumundaki türk guildi pişmanlıktır diyen arakdaşlar.. aksine çekindiği için yardım istemeyenler dahi var bu güzide guildde :) eğer şuanki arkadaşlarımla karşılaşmamış olsaydım sanırım gireceğim tek guild olurdu ;) başarılar arkadaşlar.

    Teşekkür ederim, güzel temennilerin için...
    Guild içerisindeki yardımlaşma gerçekten hoşuma giden bir durum. Özellikle guildin online olma olanakları beni en çok şaşırtan tarafımız diyebilirim.

    Genel olarak, seviyesizliğe ve özellikle saygısızlığa hiçbir şekilde kabul etmeden davrandığımız için kimsenin bir başkasına karşı üzücü sonuçlar oluşturmasına izin vermiyoruz. Bu da huzurlu bir ortam oluyor sanırım :)




  • Tahminimde yanılmıyorsam şunu diyim senin için; guilde katkısı olmayan bir asalakça yaşam tarzına istinaden insanları kullanmaya çalışmanın sonucu olarak lafımı esirgiyeceğimi düşünüyorsan...


    Çok beklersin
  • Forumada üye olalımwww.eliturkler.tk
  • Foruma bütün yardım konuları eklenmıştır
  • Gecenin bu saati 42 online

     Veritas (PVE) Elit Türkler Guild



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Raider -- 11 Mart 2013; 0:31:00 >
  • 160 playera ulaştık. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık iyi hoş ta her önünüze geleni guilde alıyorsunuz ama ?
  • Aslında haklısınız. Fakat şöyle bir durum var...

    Oyun yeni ve kimsenin ne olduğunu bilemiyoruz. Gelişmek ve insanları tanımak için özellikle şuanlık bir kısıtlama getirmedik.
    Bu durumu da, şuanda ilerleme aşamasında olan çalışmalarımızın bitiminde sonuçlandırarak üye alımına ve vâr olan üyelerin aktif olabilme (online olabilme, guild içerisindeki etkinliklere, yardımlaşmaya ve yönlendirmelere cevap verebilme vb.) özelliklerine göre sınıflandırarak, yeni bir sürece girmeyi düşünüyoruz.

    Kısa bir süre kaldı ki bunu guild içerisindeki yönetimde bulunan arkadaşların, gün içerisindeki ara ara yayınladıkları "Duyuru" niteliğindeki yazışmalarda da rastlayabilirsin.

    Yukarıda süreci anlatmak ve bilgi sahibi olmanız için açıklayıcı bir şekilde yazdım.
    Kısa bir süre sonra, gelişi güzel alımlar ve içerideki aktif olmayan oyuncularda çalışmalarımız olacağının bilgisini herkesin bilmesi; guildimiz için bir fayda olur inşallah




  • Ben öyle profesyonel bir dille yada kibarca yazmayacağım.

    Cadavaros ile birlikte kurduk bu topluluğu kurulum aşamasında bir kaç arkadaşımız daha vardı 6 7 kişilik bir ekiptik yani. Eski DH Squad topluluğundan oyun mantığımız ve oyundan anladığımız uyuşmadığı için ayrılıp öyle kurmaya karar verdik.

    Cadavaros ve ben oyunda bulunduğumuz süre boyunca guild üyelerini izliyoruz. Neredeler ne yapıyorlar ekip olarak çalışıyorlar mı.. Atıyorum 50 lvl dungeon görevi olan bir oyuncuya diğer 48 52 lvl arası arkadaşlar yardımcı oluyor mu yoksa bireysel mi oynuyorlar vs. vs.

    Bizim bu topluluğu kurma amacımız bir arada keyifli oyun oynayabilmek ve kemik kadrodaki oyuncuların amacı sadece PVE kısacası toplanıp bam keselim dg yapalım nexus a girelim çoşalım derdim bu yani..

    Çoğumuz 30 yaş üstünde bu sebepten casual oyuncularız yani akşam 8 de oyuna girip en geç 01:00 oyundan çıkan insanlarız..

    Guild içine her adamı almamızın sebebi de bu baktık adamlar güzel bir biçimde etkinliklere katılıyor ekip oluşturmayı bir sıkıntı bir yük olarak görmüyorlar aramızda kalmalarına müsaade edip güzel arkadaşlıklar kuruyoruz ama baktık guild ile alakası yok selamı sabahı yok ekip kursan gelmez yardım istesen yardıma gelceğine akıl verir filan o kişileri tek tek çıkarıyoruz. 160 kişiyiz ama 160 kişi kalmayacağız elbet.. Bu kadar kişinin aynı anlayış ve uyum içinde oynaması çok çok düşük bir ihtimal uyuşmayanlar uyuşamayanlar olacaktır. O kişilerle yolumuzu ayıracağız.




  • Sorusuna, her iki anlamda da cevap almış sanırım arkadaş da...
  • Guildde İlk başlarda bekledik kişileri aldık bakalım pve mantıgı ve hissiyati varmi kişilerde....Daha Sonra forumu kurduk guild forumudur ve üye olma zorunlulugu vardır...Daha sonra Raidcall Kullanma Zorunlulugu getirdik.Dg yada nexuslarda ne kadar onemli oldugunu herkes bilir.200 playerda olsa 20 playerda olsa bizim amacımıza uygun değillerse guildden atıyoruz.En başta soyledıgımız gibi PVE unsurlarını benimsemiyorsan guildde durmanın amacı yok
  • Çarşamba Gecesi ve Saat 1:30

     Veritas (PVE) Elit Türkler Guild
  • Forum Yenilenmiştir....www.eliturkler.tk
  • oyunda cadavaros ekledim guildi de ekledim sanırım raid de ekledim 3 arkadaşız katılmak istiyoruz pek bilgimiz yok oyun hakkında 16 17 lvl olduk

    nick:Nepravilan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo Regulus -- 14 Mart 2013; 10:05:38 >
  • Raid Call'a gelebilirsen, oradan daha açıklayıcı ve zorlanmadan yardımcı olabiliriz.

    Raid Call ID: 5142900
  • Oyun içinde owner arkadaslar kbl etmiştir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyuna artık giremeyeceğim çünkü notebook ile bu oyun oynanmıyor çok zorlanıyorum . Hakkınızı helal edin Allah'a Emanet

    Spandex
  • 23 lvl Sorcerer karakterim var.Sorcerer oynamak ilk defa hoşuma gitmedi. Slayer warrior gibi savaşçı classlarla takas etmeyi düşünnen varsa aynı lvl e yakın p.m atabilirmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asator

    Beyler oyuna artık giremeyeceğim çünkü notebook ile bu oyun oynanmıyor çok zorlanıyorum . Hakkınızı helal edin Allah'a Emanet

    Spandex

    Eyw görusuruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asator

    Beyler oyuna artık giremeyeceğim çünkü notebook ile bu oyun oynanmıyor çok zorlanıyorum . Hakkınızı helal edin Allah'a Emanet

    Spandex

    Hiç önemi yok kardeşim. Gönlünce bizimle olduğun için biz teşekkür ederiz.
    Başka bir mmo'da görüşmek üzere
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.