Şimdi Ara

Ne Jako PAPAĞANIYMIŞSIN BEEE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş biri al diyor, digeri asla bulaşma diyor.
    Buramm buram alasım var niyetimde çok yazılanları görünce insan ister istemez ürperiyor.
    köpek benzetmesi yapılıyor saldırma konusunda. Kimisi bir belgeden bahsedıyor kimi egıtımlı olusundan kımı kafesı cat cat cat parcalamasından bır dıgerı de hastalıgından.
    arkadas alıcaz alıcaz da bız bunu usulune uygun erbabına uygun nereden bulucaz bız bu kıymetli jakoları. 500 2000 arası fıyatlar donuyor. 2000 tl lık kus u alınca gercekten boynuzlarımız cıkacak mı cıkacaksa da bız kendımızı nasıl rahatlatacaz yoksa. kafamızın bır kosesınde hep 500 tll lık jako yu almadık kazık yedık ıbaresı mı bulunacak. adamın yasına bakarak alalım dıyoruz. yası bellı olmaz denıyor. cınsıyet dıyoruz dna testı ıstenıyor. gebe tebe testı falan da yaptırak tam olsun barı yav.
    istek sadece jako almak istiyorum yardımmm bu kafa karısıklıgınaaaaaaaa







  • Dostum aynı dertten bende muzdaribim. Daha yeni biriyle konuştum dedi 2150 lira. İçimden dedim o parayla şahin, serçe alırım TOFAŞ'dan giderim. Neticede o da kuş. En azından ayağımı yerden kesiyor. Sonra diyorum 800 liraya petshoplarda satılıyor. Onlarda da malum mesajında dediğin sebeplerden başım ağrır diye korkuyorum. Ne yapacaz, nereye gidecez, kime güvenecez biz? Derdine derman olamayarak paylaşıyorum, belki azalır diye. Biri bizi yönlendirsin yahu.
  • Nabtın angaraeski bulabildin mi gönlüne göre bir jako.
    ıkımız zaten muhabbetı karsılıklı chat e cevırdık suraya baksana yav. bır kısı yardım etmez mı be arkadaş piiii :(
  • jako papağan yavruları 650 tl den başlayan fiyatlardadır,ama daha uygun fiyatlarada bulunabilir.Ülkemizde yırtdışından getirilen ithal kuşlar olduğu gibi birde ülkemizde üretilmiş olanları ve hatta kaçak olarak gelenlerde mevcut.İthal olarak gelenler ihracat belgeleri ve kuşun geçmişi ile alakalı bütün belgeleri vardır.Bunun yanı sıra kaçak ve ülke içinde üretilmiş olanların belgesi olmuyor.Jako papağanların ortalama ömrü 50 yıldır.Bebek jakoların gözleri siyahtır,gittikçe göz bebeklerinin etrafı beyaza doğru ve erişkinlerde hafif krem rengimsi bir renk alır,burdan birazda olsa yaşı anlaşılabilir.Şimdi diyelim ki yeni bir jako aldınızdiyelim ki hırlaması gayet normaldir,çünkü yeni bir ortama giriyor kuş.Zamanla size alıştıkça geçer birde eğitim verilirse konuşabilme kapasitesi en yüksek kuş türüdür.Daha fazla sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.Eğer almayı düşünüyorsanız o konudada yardımcı olmaya çalışırım.




  • Merhaba
    dediginiz gibi uygun fiyata yavru jako varsa ben talibim 1adet almak isterim
    saygilarimla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Image01
    Ne oldu hani sorular ve isteyene yardimci oluyordun kac gun gecti cevap bile yazmiyorsun yapamayacaginiz seyler icin buradan yorumlar yapmayin beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.