Şimdi Ara

Çin Takvimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Başlık: Çin Takvimi
    Site Link: saglikvegebelik.com

    Çin Takvimi
    Hangi ayda, kaç yaşında hamile kaldınız? Bu iki sorunun yanıtıyla, Çin’de 700 yıldır uygulanan bir yöntemi kullanarak çocuğunuzun cinsiyeti konusunda doğru bir tahminde bulunabilirsiniz.

    Annenin yaşı ile hamile kaldığı ayın bilinmesi durumunda yüzde 98 doğru sonuç verdiği iddia edilen ve Çinli astroloji bilginlerince hazırlanan Çin Takvimi, Çin’de 700-800 yıldır kullanılıyor.

    Takvime göre, annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor. 30 yaşındaki bir anne adayının mart ve mayısta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti kız, diğer tüm aylarda ise erkek olurken, 21 yaşındaki anne adayının ocakta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti erkek, diğer tüm aylarda kız oluyor.

    Bu yazı çin takvimiyle cinsiyet belirleme, çin takvimiyle yaş hesaplama, çin takvimiyle ilgili yorumlar, çin takvimi ile yaş hesaplama, çin takvimi ile cinsiyet, 2013 çin takvimi, çin takviminin doğruluğu, çin takviminin güvenilirliği, çin takvimi nasıl hesaplanır, çin takvimi nasıl kullanılır, nasıl uygulanır, nasıl bakılır, çin takvimi 2013 cinsiyet hesaplama konusunda bilgi vermek için yazılmıştır.







  • Çin Takvimi Hesaplaması
    Rus Takvimi Hesaplaması
    Japon Takvimi Hesaplaması

    Buradan da hesaplama yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 6 Kasım 2019; 19:28:35 >




  • Çin takviminin doğruluğu bilimsel olarak mümkün değil fakat Çin Takvimi Cinsiyet tahmini olarak bayağı bir yorumda bulunulmuş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.