Şimdi Ara

Gençlik Filmleri ,Amerikan pastası tarzı filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
110
Favori
224.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SON GÜNCELLEME 30.09.2013

    Forumun Böyle bir başlığa çok ihtiyacı olduğunu gördüm Hergün gençlik filmleri arıyorum Şu tarz filmler var mı ? Amerikan pastası tarzı önerileriniz ? Gibi birçok başlıkla karşılaşınca ve boş zamanımıda yakalayınca Başlığı açmanın tam zamanı olduğuna inandım . Ve bu tür biraz sakıncalı filmlerin olduğu geniş arşivimden geçlerin oynadığı daha çok liseli tarzdaki filmleri aşağıya ekledim .Buyrun ( En beğendiklerim en başta )

    1-) Miss March



    Eugene Pratt, sevgilisiyle balo günü tam birlikte olacakken düşmesi sonucu 4 yıl komada kalır. Uyandığında lise aşkının Playboy kapak kızı olduğunu öğrenir. O ve arkadaşı Tucker Cleigh Playboy Malikanesi’ne, Eugene’nin hayallerinin kızına ulaşma yolunda türlü serüvenler atlatırlar.


    2-) SuperBad



    Liseden mezun olmak üzere olan, sosyal becerileri az gelişmiş iki gencin birbirine bağımlı bir arkadaşlıkları vardır. Farklı üniversitelere gidecekleri için, hayatla ayrı ayrı yüzleşmek zorundadırlar. Evan çok korkak bir gençken, Seth, ağzı lâf yapan ve karşı cinse fazlasıyla düşkün bir kişiliğe sahiptir. Film, beğendikleri kızlara yanaşmak için yaptıkları yanlışlarla dolu çabalarının hikâyesi.

    3-) Accepted



    Lise son sınıf öğrencisi Bartleby Gaines, hiç bir üniversiteye kabul edilmez. Ailesininde baskısından kurtulmak isteyen Bartleby kabul edilmeyen bir kaç arkadaşıyla birlikte kendi sahte kampüsünü kurar ve olaylar gelişir...

    4-) EuroTrip



    İnternette yazıştığı Alman arkadaşını ismini yanlış okuduğu için Mike sanan, fakat daha sonra onun Mika adında çok güzel bir kız olduğunu öğrenen Scott'ın; onu erkek zannedip e-mailini bloklamasından sonra, Mika'yı bulmak için Avrupa'ya yolculuk yapma kararı alması ile bütün macera başlar.

    5-) The Girl Next Door



    Matthew, politikaya atılmak isteyen 18 yaşında bir gençtir.Bitirmek üzere olduğu okuluna konsantre olduğu için, sosyal yaşamı neredeyse yok gibidir.Bir gün masum görünüşlü güzel karşı komşusu Danielle ile tanışan Matthew'in hayatı birden bire değişir. İkili bir birine aşık olur ve hayal gibi bir ilişki başlar.Fakat Danielle'in geçmişi sanıldığı gibi masum değildir. Matthew, bütün şehirle birlikte, genç kızın bir dönem porno yıldızı olduğunu keşfeder. Kurduğu mükemmel yaşantı derinden sarsılan Matthew, Danielle'in geçmişte bıraktığı masumiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olurken, Danielle'de Matthew'un kabuğundan çıkarak yaşamı keşfetmesini sağlayacaktır.Elisha Cuthbert'in başrolde oynadığı güzel bir romantik-komedi.

    6-) Sex İs Zero



    Eun Sik 28 yaşındadır ve yakın zamanda üniversite okumaya başlamıştır. Cha Ryu grubunun bir üyesidir ve acıya dayanıklı eğitim yoluyla onlarla günlük idman yapar. Çok genç ve güzel Eun Hyo ile çıkar, kimine göre Eun Sik tek taraflı aşk yaşar. Eun Sik aşırı derecede şanssızdır ve utanç verici bir sürü durum hep onu bulur. Bunun tamamı yüzünden, o ve onun yardım etmeye can atan arkadaşlarından oluşan grup en unutulmaz cinsel komedilerden birini yaparlar, oldukça dramatik ve neşeli anlardan oluşmaktadır.

    7-) Sex Drive



    Onsekiz yaşındaki Ian Lafferty, en iyi arkadaşları Lance ve Felicia ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ni bir uçtan diğer uca kat edeceği bir yolculuğa çıkar. Amacı internette tanıştığı ateşli bir kadına bekaretini sunmaktır. Ancak birbirinden eğlenceli talihsizlikler ve seksi kaçamaklarla dolu bu yolculuk, üçlümüze hayat ve aşk üzerine beklediklerinden çok daha fazlasını öğretecektir..

    8-) Project x



    3 çılgın lise öğrencisi, kaybeden hallerinden kurtulmak ve 'biraz' eğlenmek için büyük bir doğum günü partisi düzenlerler. Fakat gece ilerledikçe yüzlerce kişi partiye akın edecek ve işler çığırından çıkacaktır ve bu arada gündüzden beri kayıtta olan kamerayı da ellerinden düşürmeyeceklerdir.Felekten Bir Gece serisinin yönetmeni olan Todd Phillips bu sefer yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu pek çok televizyon dizisinde aktör olarak da seyrettiğimiz Michael Bacal'a ve Matt Drake'e ait

    9 -) Easy a



    Lisede kendi halinde bir öğrenci olan Olive hakkında herkesi meraklandıran bir dedikodu yayılır. Söylentilere göre Olive bekaretini kaybetmiştir. Olive bu durumun doğru olmadığını anlatmaya çırpınsa da, dedikodu gerçekten daha fazla sahicilik kazanır. Bütün hayatının mahvolduğunu düşünen Olive, bu dedikodu sayesinde bir anda okulun en gözde ve popüler kızına dönüştüğünü görür.

    10-) Road Trip



    Josh Ithaca'da bir kolejde okurken uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Tiffany de Teksas'ta okumaktadır.Kaçamak yaptığı güzel beth'le çekilmiş bir kasedin yanlışlıkla Tiffany 'e gönderilmesiyle işler karışır.Şimdi Josh'u bu kaseti Teksas'a varmadan ele geçirmesi için 3 günü vardır.yolculuk böylece başlar...

    Bu serinin 2. filmide bulunmakta.

    11-) Çok çok fazla açık sahneler olduğundan bunu silmeye karar verdim.

    12-) Van Wilder



    Van wilder için üniversite insanı hayata hazırlayan bir yer değil tam tersine hayatın ta kendisidir..Bu yüzden babası cep harçlığını kestiği zaman,7 yıldır üniversitede olan van için artık parti zamanı bitmiş gibi görünür.Ancak durum hiç öyle değildir.Van ve arkadaşları partiler vererek para kazanmanın bir yolunu bulurlar.

    13-) Enthusíast Önerisi : Nick and Norah's Infinite Playlist - Aşk Listesi



    14-) Enthusíast Önerisi : Adventureland



    15-) Enthusíast Önerisi : Pitch Perfect



    16-) Enthusíast Önerisi : Now is Good - Aşk şimdi



    17-) Enthusíast Önerisi : The Art of Getting By



    18-) Enthusíast Önerisi : The First Time



    19-) Enthusíast Önerisi : 17 Yeniden



    20-) Enthusíast Önerisi : Youth in Revolt



    21-) ]Azor Ahai Önerisi : 21 Jump Street - Liseli Polisler



    22-)Enişten was here Önerisi : Struck by Lightning



    23-) rreey08 Önerisi : Efrâsiyab Önerisi : The Breakfast Club



    24-) rreey08 Önerisi : Bu kız beni aşar



    25-) rreey08 Önerisi : Seni uzaktan sevmek ( Kanada Pastası)



    26-) Hep seni Düşünüyorum



    27-) Hızlı ve Öfkeli- Tokyo Yarışı



    28-) xxSpecter Önerisi :Adam and Eve



    29-) Ed Wood Önerisi : 21 and Over


    İki en iyi arkadaş 21 yaşına girmelerini kutlamaktadırlar. Tek sorun ertesi gün tıp fakültesine giriş için önemli bir mülakata katılmaları gerekmektedir.
    ,

    30-) Lothlórien Önerisi : The Hot Chick



    Jessica Spencer ,lisenin en güzek kızlarından biridir.Günün birinde eski bir büyü sonucu 30 yaşlarında ki Clive adındaki yankesici ile yer degiştirdiğini farkeder.Artık her ikiside birbirlerinin vücutları içinde girmişlerdir.Jessica durumdan kurtulmak ve eski haline dönmek için yollar araken ,bir taraftanda erkek gibi düşünmeyi ve davranmayı ögrenmek zorundadır.Öte yandan jessica nın vücuduna giren clive ise bunu avantaj haline getirerek işleyecegi bir dizi suçu jessicanın üstüne yıkmayı planlamaktadır.

    31-) Hidan Önerisi : Milf



    Nate, Ross, Anthony ve Brondon adındaki dört arkadaşın kız arkadaş problemleri vardır. Ta ki taktik değiştirip olgun bayanlarla ilişki kurmaya başlayana kadar.

    32-) SkyWolker Önerisi : Take Me Home Tonight



    33: SkyWolker Önerisi : How to Lose Friends & Alienate People



    34-)SkyWolker Önerisi : Spring Breakers



    35-) Calimaestro Önerisi : The King Of Summer



    3 genç çocuk yaz ayını geçirmek için ormanda bir ev yapma kararı alırlar. Bu ev sayesinde ailelerinden bağımsız bir şekilde yaşamayı öğrenir ve ayrıca aralarındaki arkadaşlık ve dostluklarını da test etmiş olurlar.

    36-) alistas Önerisi : Mardi Gras: Spring Break



    Üç üniversite öğrencisinin okuldaki son senesidir ve karma eğitim bile onları amaçlarına ulaştıramamıştır. Çözümü ise t-shirtlerini seve seve çıkartacak olan ateşli kızların olduğu 'Mardi Gras' festivaline doğru bir yolculuk yapmakta bulurlar. Kadın elbiseleri giyip Carmen Electra'nın odasına sızmayı başarmalarının ardından kendilerini skandallarla dolu bir seks şovunun ortasında bulurlar ve kazara havalı bir otelin lobisinde pislik bombası patlatırlar. Acaba Mardi Gras'ın sihri sayesinde fantezileri gerçek olabilecek midir?

    37-) not today Önerisi : The Boat That Rocked





    Amerikan Pastası Serisi herkes tarafından bilindiğinden konuya eklemedim.
    1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.Filmler benim arşivimden tamamen özenle seçerek konuya eklediğim filmlerdir.Her biri birbirinden güzel keyiflidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 2 Mayıs 2018; 23:27:37 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ukkaşe

    Forumun Böyle bir başlığa çok ihtiyacı olduğunu gördüm Hergün gençlik filmleri arıyorum Şu tarz filmler var mı ? Amerikan pastası tarzı önerileriniz ? Gibi birçok başlıkla karşılaşınca ve boş zamanımıda yakalayınca Başlığı açmanın tam zamanı olduğuna inandım . Ve bu tür biraz sakıncalı filmlerin olduğu geniş arşivimden geçlerin oynadığı daha çok liseli tarzdaki filmleri aşağıya ekledim .Buyrun

    1-) EuroTrip



    İnternette yazıştığı Alman arkadaşını ismini yanlış okuduğu için Mike sanan, fakat daha sonra onun Mika adında çok güzel bir kız olduğunu öğrenen Scott'ın; onu erkek zannedip e-mailini bloklamasından sonra, Mika'yı bulmak için Avrupa'ya yolculuk yapma kararı alması ile bütün macera başlar.


    2-) SuperBad



    Liseden mezun olmak üzere olan, sosyal becerileri az gelişmiş iki gencin birbirine bağımlı bir arkadaşlıkları vardır. Farklı üniversitelere gidecekleri için, hayatla ayrı ayrı yüzleşmek zorundadırlar. Evan çok korkak bir gençken, Seth, ağzı lâf yapan ve karşı cinse fazlasıyla düşkün bir kişiliğe sahiptir. Film, beğendikleri kızlara yanaşmak için yaptıkları yanlışlarla dolu çabalarının hikâyesi.

    3-) Accepted



    Lise son sınıf öğrencisi Bartleby Gaines, hiç bir üniversiteye kabul edilmez. Ailesininde baskısından kurtulmak isteyen Bartleby kabul edilmeyen bir kaç arkadaşıyla birlikte kendi sahte kampüsünü kurar ve olaylar gelişir...

    4-) Miss March



    Eugene Pratt, sevgilisiyle balo günü tam birlikte olacakken düşmesi sonucu 4 yıl komada kalır. Uyandığında lise aşkının Playboy kapak kızı olduğunu öğrenir. O ve arkadaşı Tucker Cleigh Playboy Malikanesi’ne, Eugene’nin hayallerinin kızına ulaşma yolunda türlü serüvenler atlatırlar.

    5-) The Girl Next Door



    Matthew, politikaya atılmak isteyen 18 yaşında bir gençtir.Bitirmek üzere olduğu okuluna konsantre olduğu için, sosyal yaşamı neredeyse yok gibidir.Bir gün masum görünüşlü güzel karşı komşusu Danielle ile tanışan Matthew'in hayatı birden bire değişir. İkili bir birine aşık olur ve hayal gibi bir ilişki başlar.Fakat Danielle'in geçmişi sanıldığı gibi masum değildir. Matthew, bütün şehirle birlikte, genç kızın bir dönem porno yıldızı olduğunu keşfeder. Kurduğu mükemmel yaşantı derinden sarsılan Matthew, Danielle'in geçmişte bıraktığı masumiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olurken, Danielle'de Matthew'un kabuğundan çıkarak yaşamı keşfetmesini sağlayacaktır.Elisha Cuthbert'in başrolde oynadığı güzel bir romantik-komedi.

    6-) Sex İs Zero



    Eun Sik 28 yaşındadır ve yakın zamanda üniversite okumaya başlamıştır. Cha Ryu grubunun bir üyesidir ve acıya dayanıklı eğitim yoluyla onlarla günlük idman yapar. Çok genç ve güzel Eun Hyo ile çıkar, kimine göre Eun Sik tek taraflı aşk yaşar. Eun Sik aşırı derecede şanssızdır ve utanç verici bir sürü durum hep onu bulur. Bunun tamamı yüzünden, o ve onun yardım etmeye can atan arkadaşlarından oluşan grup en unutulmaz cinsel komedilerden birini yaparlar, oldukça dramatik ve neşeli anlardan oluşmaktadır.

    7-) Sex Drive



    Onsekiz yaşındaki Ian Lafferty, en iyi arkadaşları Lance ve Felicia ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ni bir uçtan diğer uca kat edeceği bir yolculuğa çıkar. Amacı internette tanıştığı ateşli bir kadına bekaretini sunmaktır. Ancak birbirinden eğlenceli talihsizlikler ve seksi kaçamaklarla dolu bu yolculuk, üçlümüze hayat ve aşk üzerine beklediklerinden çok daha fazlasını öğretecektir..

    8-) Project x



    3 çılgın lise öğrencisi, kaybeden hallerinden kurtulmak ve 'biraz' eğlenmek için büyük bir doğum günü partisi düzenlerler. Fakat gece ilerledikçe yüzlerce kişi partiye akın edecek ve işler çığırından çıkacaktır ve bu arada gündüzden beri kayıtta olan kamerayı da ellerinden düşürmeyeceklerdir.Felekten Bir Gece serisinin yönetmeni olan Todd Phillips bu sefer yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu pek çok televizyon dizisinde aktör olarak da seyrettiğimiz Michael Bacal'a ve Matt Drake'e ait

    9 -) Easy a



    Lisede kendi halinde bir öğrenci olan Olive hakkında herkesi meraklandıran bir dedikodu yayılır. Söylentilere göre Olive bekaretini kaybetmiştir. Olive bu durumun doğru olmadığını anlatmaya çırpınsa da, dedikodu gerçekten daha fazla sahicilik kazanır. Bütün hayatının mahvolduğunu düşünen Olive, bu dedikodu sayesinde bir anda okulun en gözde ve popüler kızına dönüştüğünü görür.

    10-) Road Trip



    Josh Ithaca'da bir kolejde okurken uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Tiffany de Teksas'ta okumaktadır.Kaçamak yaptığı güzel beth'le çekilmiş bir kasedin yanlışlıkla Tiffany 'e gönderilmesiyle işler karışır.Şimdi Josh'u bu kaseti Teksas'a varmadan ele geçirmesi için 3 günü vardır.yolculuk böylece başlar...

    Bu filmin 2. filmide bulunmakta.

    11-) Çok çok fazla açık sahneler olduğundan bunu silmeye karar verdim.

    12-) Van Wilder



    van wilder için üniversite insanı hayata hazırlayan bir yer değil tam tersine hayatın ta kendisidir..Bu yüzden babası cep harçlığını kestiği zaman,7 yıldır üniversitede olan van için artık parti zamanı bitmiş gibi görünür.Ancak durum hiç öyle değildir.Van ve arkadaşları partiler vererek para kazanmanın bir yolunu bulurlar.



    Hocam 11.filmi merak ettim ismini pmden atabilirmisin




  • amerikan pastası bunların içine girmiyormu
  • 11'i bende merak ettim PM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nestea10

    11'i bende merak ettim PM

    pm
  • 3 tanesini izledim diğerlerinide izlemek lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexstz -- 17 Şubat 2013; 21:11:16 >
  • Takip
  • Hepsini seyretmisim listedekilerin :) Ama yine de devamini bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ukkaşe

    11-) Çok çok fazla açık sahneler olduğundan bunu silmeye karar verdim.


    11'i merak ettik şimdi pm alabilirim
  • 11-) PM lütfen
  • 11 i alanlardan biri PM Lütfen :)
  • Gençlik filmi değil ancak the bannen way de komik, maceralı ve fazla belaltı bir film



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 18 Şubat 2013; 8:21:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • American Pie serisi nerede

  • Beyler american pie serisi çok bilindiğinden onu koymadım.Sizlerin izleyipte beğendiği bu tür gençlik filmleri varsa önerilerinizi bekliyorum listeyi geliştirmek adına.


    Not : Konu 3 sayfa olursa 11.Sıradaki film herkese pm atılacaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • Nick and Norah's infinite playlisthttp://www.imdb.com/title/tt0981227/

    Keith (2008)http://www.imdb.com/title/tt0435679/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Sinan.



    Nick and Norah's infinite playlisthttp://www.imdb.com/title/tt0981227/

    Keith (2008)http://www.imdb.com/title/tt0435679/

    Hocam 17 again ve The Social Network te birşeyler yok diğer 4 ünü izledikten sonra ilk mesaja eklerim.

    Tekrar not düşüyorum konu 3 sayfa olsun 11.sıradaki filmi herkese pm atacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ukkaşe
    Hocam 17 again ve The Social Network te birşeyler yok diğer 4 ünü izledikten sonra ilk mesaja eklerim.

    Tekrar not düşüyorum konu 3 sayfa olsun 11.sıradaki filmi herkese pm atacağım.

    içlerinden özellikle Nick and Norah's Infinite Playlist' i öneririm müzikleri çok hoş filmin, ayrıca izlerken de sıkılmıyor insan, ayrıca Michael Cara nın filmografisini incele derim. Arkadaş paylaşmış The Girl Next Door da iyidir

    Edit: 11.sıradaki bu kadar özel yapan ne ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luz. -- 18 Şubat 2013; 20:16:39 >
  • 11 in ne olduğunu şimdi çözdüm,%90 o istersen PM atiym evet o yada değil de
  • up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzelmiş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.