Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.064
Cevap
80
Favori
284.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle üstten aşşağiya 5.1cm anakart değmeyecek kadar boşluk var ise vida için delik açıp rahatlikla kullanabilirsiniz!..
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Bunun fanı 14lük sanırım aslında benim kasa 12lik fana uygun gibi ama ondan radyatör daha kalınmış yav :) 5,5 cm yapıyor o

    Edit: Hocam anakarta denk geliyor. Hatta şu da netten bulduğum bi resim tahminim soğutucu buhttp://i826.photobucket.com/albums/zz181/Zadokka/Kompi/20130726_234127_zpsa3f2a22e.jpg 100 mü 110 mu anlamadım ama 100 modeli olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 20 Ocak 2016; 23:01:23 >
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    h100i gtx radyatör daha ince ondan alin
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    H80i GT nasıldır ondan alsam o uyuyor sanırım. Onu üste değilde arka fanın olduğu yere bağlamışlar hep uygulamada. h100i gtx çok güzel duruyor ama uymazsa sıkıntı şimdi bi sürü insan uydurmuş gerçi ama ben uyduramayabilirim :) h80i gt ile h100i gtx arasında çok fark varmıdır?
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    senin kasaya baktimda COOLER MASTER HAF X 942 benziyor bence uyar h100i gtx olmadi radyatör üste koyarsiniz h80i gürültülü performans olarak h100i'nin yanindan geçmez kullandim çünkü sivi sogutma farkini büyük radyatörlerle alirsiniz h80i alicağiniza nochtua ndh 14 yada 15 almak daha mantikli ayni para ve hem daha sessiz olur ve daha performansi sivi sogutmadan ne kadar büyük ve çok radyatör okadar iyi performans ve sessizlik anlamina gelir
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Hocam noctuayıda düşündüm benim ana kartta ekran kartı girişinin üstüne geliyor diğer ekran kartın girişinde de ses kartı takılı hani bi ayar çekebilirsem olabilir belki. Anakart modelimde gigabyte ga-z77m-d3h onuda belirteyim belki durum hakkında daha çok fikir verir :) Ama h100i gtx uysa baya iyi olur gibi geliyor. Zaten indirim beklemem lazım hemen alamam ama bilgi sahibi olmak adına araştırıyorum şimdiden sizede yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

    http://cdn.overclock.net/4/4e/4e1d22dd_IMG_03001.jpeg h100i gtx benim kasada bu şekilde görünüyor sanırım olmuş ama anakartın üstüne doğru taşmış gibi.

    Eğer h100i gtx alırsam ekran kartını değiştirdiğimde işlemciyi belkide bu soğutucu sayesinde 4.5 ghz hızına çıkartabilirim gibi geliyor tabi o zaman bi overclock araştırması yaparız :)




  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Aynen h100i her konuda işiniz görür tek küçük radyatörlüler öle ahim şahim sogutmasi yok üst düzey hava soğutucularda onlar kadar soğutabiliyorlar.Bendede raidmax raptor kasa vardi ayni şekil milimi milimine oturtmuştüm h100i yi
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen ben bunu amazondan alırım orası uygun oluyor. Uyduramazsam hapı yuttum demektir ha ne olur ya zorlu bi iade süreci olur amerikaya yolla falan ya da burdan satarız uymadı diye. Tam bilemedim işte kasaya delik açmak mı lazım gelir onu nasıl açabilirim hiç bi fikrim yok monte etmek için. Yada radyatör sığmazsa dedidiğiniz gibi üste takılan uygulamalar da var ama boruları geçirmek için daha da büyük bir delik açmak mı gerekecek o durumda da ya da kasanın yan tarafını açık mı bırakacaz kafamda deli sorular :)
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Bence okadar dert etmeye gerek yok h100i üste vida deliği açmak kadar kolay bişi yok çivi ilere delerek bile yada karga burnuyla bile açarsin delik hatta senin kasanin ön tarafina bile takabilirsin h100i yi olmadi yana yer çok senin kasada olmadi ben bile alirim önümğüzdeki ay almayi düşünüyorum bi h100i bu alttaki case seninkiyle birebir ayni nerdeyse kolaylikla adam monta etmiş h100iyi




  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ne yapmış böyle ya üst tarafı komple mi kesmiş :) Ben zaten hemen alamam hocam şu araştırma aşamasındayım güç kaynağınıda yenileyeceğim benim benim güç kaynağından çıkan kablo kalmadı gibi bişey fanları takacak boş uç bulamadım :) bunda işlemci fan kısmına pompa bağlanıyor diğer iki fan için ayrı bi güç bağlantısı gerekiyor onuda ben ya bulamadım ya göremedim :) bi güç kaynağı alıp sonra bunuda alayım üstüne bide 980 ti patlattık mı mis ama işte zamanla olacak şeyler 3ünü aynı anda almakta baya zorlayacak o yüzden birer birer almaya başlarım. Bu 100i bi şekilde benim kasaya girecek gibi tabi biraz anlasam iyi olurdu bu işlerden :)
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    980ti alma bence gtx 980 al 1080p monitör kullaniyorsan 2k kullanıyorsan titanX sifirlari forumda 980ti fiyatina 980tiler gtx970 gibi kırpılmış olduğu için coğunluğunda cw ve belli başli sorunlar çikiyor çok şikayetler var 980ti sahiplerinden özellikle cw konusunda
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaten işin son aşaması. Belki ben alana kadar yeni nesil çıkar ona bakarız. Ben ilk önce bi güç kaynagi alayım moduler sonrada sogutucu alayim ekran karti alinca işlemcim iyi sayilir onu yenilemekte komple pc demek o yuzden iyi bi sogutucu ile hiz asirtirsak cok abartmadan islemci alma derdinden kurtuluruz.i7 3770k var bende 3,5 ghzde calisiyor ama oyunda falan 3,9 yapiyoz otomatik onu bi 4,4 ghz yapsak yeni bi işlemci aratmaz sanirim. Konuda sogutucu konusu dagitmak istemem ama herseyin baslangici bura oldu. Yav bi ekran karti alayim bu sene sonuna doğru dedim sonra guc kaynagi ve sogutucu isi cikti :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supressor

    Arkadaşlar elimde satılık ikinci el

    Alphacool XT 45 360mm radyator ( Cok Temiz )

    EKWB 360 mm radyator ( yapraklarda yamukluk var)

    EK VGA Supreme HF Acetal Universal GPU Blok

    XSPC Raystorm CPU BLOK

    250 mm rezervuar

    Alphacool VPP 655 pompa top ile beraber

    EK D5 X-RES 140 MM Pompa rezervuar combo + 250 mm rezervuarıda var.

    6 adet SP 120 Performance Edition Fan

    2 adet Barrow 90 derece rakor
    Ürünlerin hepsi kutulu aparatları tam 360 mm lik EK Radyatör hariç. Tertemiz ürünler fiyati oldurmemek kaydı ile ihtiyaci olan arkadaşlara satmak istiyorum burda takılan arkadaşlar zaten her ürünün yaklaşık fiyatını biliyordur sistem yapmak isteyipde parça arayanların işine yarar umarım.


    Hocam ürünler duruyorsa pompa ve radyatörler için görüşelim.




  • Arkadaşlar, shop.ekwb.com sitesinden daha önce alışveriş yapan oldu mu? Kargo seçeneği olarak takipli ve takipsiz olmak üzere iki seçenek var. Haliyle ürün fiyatları gümrük sınırını geçiyor. Bu neden ile takipli posta kullanmakta yarar var. Ancak takipli postayı DHL Express ile gönderiyor. Daha önce bu kargo firmasının gümrük vergileri dışında bir çok ekstra ücret çıkardığını duymuştum. Bu durum hakkında bilgisi olan yada ek ürünlerini kendi sitesindeki fiyat civarında alabileceğim site önerisi olan var mı?
  • Merhaba,

    Ürünü EK firmasına geri iade edip paramı geri aldım. Gercekden performans olarak mükemmel bir üründü fakat kısa sürede bozulması canımı sıktı :( Neyse ki EK firmasının müşteri hizmetleri mükemmel, hiçbir sıkıntı yaşamadan paramı geri iade ettiler.

    Buarada elimdeki boşa çıkan fanlarımıda satıyorum ;

    4 Adet EK-Vardar F4-120 PWM (2200rpm) Yüksek Performanslı Radyatör Fanı

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113517243

    Satılık Corsair AF ve SP Serisi Fanlar


    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=108928721




  • Arkadaşlar bu custom su sogutma parcalari bildiginiz gibi cok pahali. Ben de bu ise biyerden baslamak istiyorum. Ayrica öğrenci olduğum için çok para da veremem. Bu yuzden aliexpress ten ucuz parcalar alıp acemligimi atmak istiyorum. Sizce mantikli mi? Aldigim ürünleri uzun süre kullanabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,benim custom sıvı soğtmaya verebileceğim 600 tl bütçem var. Bu paraya iyi bir soğutma yapılabilir mi ? Parça önerebilir misiniz ? Şimdilik sadece işlemci için istiyorum ama sonradan ekran kartıda ekleyebilecek bir sistem arıyorum. Olmaz derseniz çok da önemli değil ekran kartına soğutma. Birde benim için görünüşte önemli. Yurtdışından da getirtebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyri kullanıcısına yanıt
    Pssssssst yaşıyor musun ?

    Sana bir sürprizim var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 17 Şubat 2016; 0:20:13 >
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Süpriz mi
  • Poyri kullanıcısına yanıt
    Evet sürpriz daha önce birbirimizi gaza getirdiğimiz bir şey.

    İki tane hatta. Biri M ile başlıyor diğeri S. Gazeteye de sarılabiliyorlar (gazeteye sarılmazsa olmaz zaten ama migros poşetine girmiyorlar). Sence nedir

    Bu arada cs oynadığını duydum zhee denen şahsiyet ile karşı takımda olursa öldürür müsün benim yerime :)
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.