Şimdi Ara

Otomatik Far Sensörü-Follow me Home Modülü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
570
Cevap
28
Favori
95.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibiza2015

    meraba. 2015 seat ibiza ya uygun mu bu sisteminiz, ayrıca erzurumda uygulayan oto elektrikçi var mı

    Merhaba,aracınıza uygundur.Erzurum da yönlendirebileceğim bir yer yok,oto elektrikçiler montaj yapabilir,yardımcı oluyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamikaptan

    2010 peugeot bipper tepee için uygunmudur acaba?

    Merhaba,malesef uygun değildir.
  • aslan7333 kullanıcısına yanıt
    2015 ibiza ya bu modül takılınca araç garanti kapsamı dışında kalır mı, ayrıca ön kısımda kablolar çok yer kaplar mı ve hangi modül en uygundur. ben follow me ve far sensörünü birlikte istiyorum fiyat nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibiza2015

    2015 ibiza ya bu modül takılınca araç garanti kapsamı dışında kalır mı, ayrıca ön kısımda kablolar çok yer kaplar mı ve hangi modül en uygundur. ben follow me ve far sensörünü birlikte istiyorum fiyat nedir


    Garanti konusu yetkili servisin insiyitafindedir,o konuda net birşey söyleyemeyiz.Araçda kablo olarak yer kaplayan bir durum olmaz,montaj içerden yapılır,cama yapışacak sensör haricinde görünen hiçbir şey olmayacaktır.
    Full olan modül 89 TL dir.
  • Merhaba,

    1999 model Opesl Astra G araca far sensoru + folow me uygulanabılır mı uygun mudur ?

    ürüne ait montaj bağlantı acıklaması gonderebılırmısınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ovozsan

    Merhaba,

    1999 model Opesl Astra G araca far sensoru + folow me uygulanabılır mı uygun mudur ?

    ürüne ait montaj bağlantı acıklaması gonderebılırmısınız ?

    Merhaba,aracınıza uygundur.Montaj sonrası çalışma videosu aşağıdadır
    https://www.youtube.com/watch?v=7wk80CLsEow
  • 2003 Toyota Corolla için uygunmudur acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 Honda civic var bendende far sensore ve follow me güncel fiyatı nedir. Birde xenon far sonradan taktirdim ikisi takilincaxfazla yüklenme vb sorunlarla karşılaşırmiyiz. Ve sivasta tavsiye edebileceğiniz bir elektrikci varmi.? Ürünü görüp alabileceğiniz herhangi bir sanal pazar vb bir yer varmı yoksa direk sizlemi irtibata gececegiz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt_krkmzz -- 9 Ocak 2016; 11:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newrophat

    ürünün vergisini ödüyormusunuz, üretim için kimden nasıl bir belge aldınız. bu parça araç beyninde yada teknik herhangi bir aksamda ciddi arızalar verirse garantisi yasal olarak varmı?



    Bu mesaja cevap vermemissiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslan7333

    Montaj araca göre değişebilir,genellikle anahtardan yapılır.

    Hocam enful paket kaç tl ankarada montaj yapan ustanız varmıdır araç laguna 1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio 4 için uygun mu acaba full modül olarak düşünüyorum.
  • Punto 2012 için geçerlimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modül güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar uzun zamandır konuya cevap yazmadım,yazmayı da düşünmüyor hatta konuyu kapatmak için moderatörlere müracat etmeyi düşünüyordum.ancak kullanıcı arkadaşların telefon ile ısrarı üzerine yazmaya karar verdim.Bizi gerek buradan gerekse başka sitelerden veya direk telefonla tanıyanlar,yüz yüze görüştüğümüz arkadaşlar nasıl bir tarz,tavır ve iyi niyet içinde olduğumuzu bilirler,gece gündüz demeden herkesin sorularını yanıtlamaya,sorunlarını çözmeye çalıştık,kimseye neden gece 23:00 de arıyorsun demedim,demem de.Sanırım bu tarz bir samimiyet ve servis hizmetine pek alışık değiliz ki bu durum tuhaf noktalara taşınmak isteniyor.

    Herkesi kendimiz gibi biliyor olabiliriz ama inanın ki öyle değil,bu oto aksesuar dünyasında iyi niyetli olup gerçekten aracına özellik katmak isteyenler olduğu gibi türlü oyunlarla ürünü bedavaya getirmeye,hatta aracında ki arızaları yüklemeye çalışan insanlar var.

    mrt_krkmzz arkadaşım,modüllerimizin faturası kesilmektedir,rahat olun.Soruyu cevaplamamışsınız dediğiniz arkadaşa cevaben modül mü alacaksınız yazdım,ama dönmedi.Şimdi bu arkadaşın niyeti modül falan almak değil,net te zaman geçirip gördüğü konulara bu tür mesajlar yazmakla meşgul olan,yazının içinde yasal gibi kelimeler kullanırsam çok bilgili,kültürlü görüneceğini zanneden bir arkadaş.Profiline bakarsanız hiçbir bilgi göremezsiniz,tuhaf bir tarz içinde konular açmakta,cevaplar yazmaktadır.Öyle ki bu forumda çamaşır makinası tavsiyesi için konu açmış,konuya cevap yazıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşları saygısız üslupsuz cevaplarıyla bir dövmediği kalmış.Bu arkadaş diyor ki modül aracın herhangi bir beyin??? veya başka bir aksamına zarar verirse !!!.Burada amaç kafadan modülün güvenilmez olduğu vurgusu.Şimdi siz 8 yaşındaki aracınızı alıp yetkili servise gidin,yetkili servis haricinde bir ampul dahi değiştirmedim,bir vida dahi söktürmedim taktırmadım,lastiğine kadar sizden aldım,her şey burada yapıldı,benim aracıma garanti veriyor musunuz diye sorun.Sizce verirler mi? Aracı üreten firmanın bile artık hiçbir aksamına garanti vermeyeceği,dolayısıyla yıllarca her türlü hava şartında ve ortamda çalışıp arıza yapmaya müsait hale gelmiş aracı,hiçbir zararı olmayacak bir modül taktırıp ful kasko mu yapmış olacağız,sizce soru mantıklı mı?Aracınızın da videosu olan çok sayıda videoyu gerek facebook ta gerekse youtube de paylaştık,bunlara baktınız mı?Derdimiz bir şekilde ürün satmak olsaydı her sorana olur derdik,hiç dikkat ettiniz mi kaç kişiye aracınıza olmaz,montaj zor gibi cevaplar verilmiş? kaç kişiye aracınızı inceleyelim ona göre cevap verelim cevabı verilmiş? Bu kadar hassas davranmama rağmen böyle konular olunca malesef kötü niyet algılanıyor.Ne müşteriler var biliyormusunuz,ne oyunlar peşindeler.Çok yakın zaman da yaşadığım benzer bir olay,Telefon konuşması aynen aşağıda

    x şahıs : modül soracaktım,ful olanı
    ben : aracınız nedir?
    x : Focus,2010 model
    ben: evet uygundur,daha öncede uygulandı,videosu facebook sayfamızda mevcut
    x : montajı zormu,burada ustanız var mı?
    ben: orada yönlendirebileceğim bir yer yok, montaj şeması var,zor değil ama yine de montaj sırasında ustanız ile görüştürün,montaj boyunca yardımcı olurum
    x : peki birşey soracam,bu araca zarar verir mi?
    ben: ?? daha önce uygulandı,videosu bile var,nereden bu fikre kapıldınız,ayrıca montaj sırasında da yardımcı olacağım dedim.
    x: ya öyle de usta yanlış yaparsa felan,bir yere zarar verirse
    ben: montaj da yardımcı olacağım dedim ya
    x : bir yere zarar verirse garanti var mı?
    ben: Bizim modülümüz garantilidir,kusura bakmayın ama siz nerede gördünüz böyle bir garanti şekli,anladığım kadarıyla sizin arabanızın elektrik aksamında çözemediğiniz arıza veya sorunlu bir parça var.
    x: yok usta
    ben : Tekrar kusura bakmayın,modül sizin aracınız uymayacak gibi
    x: ben bir ustamla görüşeyim

    Sonuç ses seda yok,neden?amaca ulaşamadı,.Bu sadece bir örnek,daha neler var.

    Biz oto elektrikçi değiliz ama tanıdığımız arkadaşlarımız var,eğer sanayi de oto elektrik işiyle uğraşan tanıdığınız varsa sorun,benzer çok konular anlatacaklardır.

    Arkadaşlar,modüllerimiz garantilidir.Modülümüz yıllar sonra da herhangi bir şekilde arıza yaptıysa ne zaman aldığınızı sormayız,gönderirsiniz onarımını yaparız,yapmışızdır da.

    Saygılarımla.
  • Takılma sen bu insanlık hallerine insanoğlu milyar çeşit hepside birbirinden farklı zaten böyle olmasa anormal olurdu.Bak çok fazla insanla muhatab olanlara hepsinde var aynı durum.Ne kadar çok insan tanırsan o kadar şaşırırsın.
  • 2015 Yazı -Eskişehir de Ford Clup gerçekleştirmiş olduğu bir etkinlikte Mertmod ürünleri yakından tanıdım..Türkiyenin farklı yerlerinden gelmiş insanlarla tanışma fırsatım oldu..Daha önce araçlarına Mertmod ürünlerini montaj ettirmiş kişilerle de konuşma ortamı yakaladım.. Orada bulunan bütün insanların Mertmod ürünleri hakkındaki ortak düşüncesi, Yerli imalat olması,Kullanıcının isteklerine cevap vermesi,Montaj ve sonrasında yardım,Modülün özelliklerine göre uygun fiyat aralığı,Herkesin kendi yapabileceği modül ayarları...Sonuç olarak,gerçekten aracına özellik katmak isteyen herkesin kullanacağı bir modül..Eğer amacınız modülü kullanmak ve satın almak ise Mertmod size gerçekten yardım ediyor..Teşekkürler Mertmod..
  • Astra j edition icin uygunsa bende almak istiyorum bir tane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maide56

    Astra j edition icin uygunsa bende almak istiyorum bir tane

    Astra h,vectra c,corsa c kasa ve önceki kasalar dahil hepsine uygulandı ancak j kasa için henüz tecrübe etmedik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Palio 2005 el kasa var uyumlu mu acaba usta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SE_FA_88

    Fiat Palio 2005 el kasa var uyumlu mu acaba usta

    Evet,Palio ya uygulanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan7333 -- 25 Nisan 2016; 10:48:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.