Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.525
Cevap
222
Favori
1.543.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

    Dökümix'e bende çok mesafeli yaklaşıyordum taa ki ürünü sipariş verene kadar. Ürün gerçekten çok güzel ama şansımızdan defolu makine geldi..

    Bu arada ürünü iade ettim.. Bu konuyu detaylıca yazacağım başıma neler geldi

    Şimdi tekrar dökümix almak için satıcıları araştırıyorum :)

    Dökümix almakta şüphe duyanlar bence pek takılmayın güzel makine gerçekten :) Ama temizlik konusunda bir şey diyemeyeceğim ben sadece makineyi inceledim. Tost yaparak test etmedim buna mukabil temizlik konusunun kolaylığı zorluğunu da bilmiyorum. Sadece yorumlar üzerinden gidecek olursak tel fırça ile bu işlemde baya kolaya indirgenebiliyor :)


    Şöyle düşünün; Sabah 06:55 gibi kalkarım, kahvaltımı hazırlar, yer, 07:25 gibi masadan kalkarım. Bu 30 dk içerisinde (haftada en az 2-3 kere) tostumu yapıyor, tel fırça ile temizleyip kaldırıyorum makineyi de. Yani öyle aman aman bir zorluğu yok. Makineyi kaldırırken de arasına 2 yaprak kağıt havlu seriyorum ve fazla yağı emiyor.

    Ha ben makine mi yağlı bırakmam, orada kalan yağlar her ısınmada kanserojen etki yapar diyenler varsa onlara kanserojen etkisi olmayan(!) teflon kaplı makineleri öneririm. çünkü bu makinenin tablalarını yıkayamazsınız. İlle de su değsin istiyorsanız da makine sıcakken ıslak bezle silip plakalar kuruyana kadar makineyi çalıştırıp öyle kaldıracaksınız. İşte bu zahmetli kısmı işin. Ben açıkçası buna henüz girmedim. Belki ileride plakalar çok yağlanır, tost lezzetine olumsuz etki ederse o zaman düşünürüm.




  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin tesekkur ederim hocam :)



    Artik cidden yoruldum. Son 1 yil icinde 4 tane makine aldim ve hepsinin az cok bir yerinde defosu vardi.



    5. Almayi dusunuyorum ama artik cidden ya bir sey olursa diye suphe duyuyorum. Cunku surekli kargo bekle, urun hatali kargoya geri gotur. Bir suru zaman kaybi.



    Ama Allah nasip ederse simdi ki makinedeyide dokumix alacagim. Saticiyla konusuyorum tutumuna gore siparis verecegim



    Bunlari nie yazdim bilmiyorum ama dolmusum kusura bakmayin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Parasının kıymetini bilen insan ince eler sık dokur.

    Şu an misal bebek arabası bakıyorum, 2 aydır ona bak buna bak allak bullak oldum. Para kolay kazanılmıyor, kolay harcamamak lazım.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dediğiniz gibi hocam. O satıcıyı incele bu satıcıyı incele. O yorumu oku bu yorumu oku yoruldum ve en sonunda siparişimi verdim, hayırlısıyla gelir inşAllah :)

    Ama ödeme yaparken tek çekim yapmışım Yok yok bende bi cinslik var yada tost makinelerinde Neyse artık hayırlısı ile gelsin sağlam, sıfır ürün olsun da tek çekimi aramayacağım :)
  • Arkadaşlar Arçelik k 8382 tg modelini satın aldım. Cihazın boyutu ufak aslında tek kişi için sorun değil de asıl kafamı kurcalayan plakalar çok ince yapılmış. Henüz kullanmadım iade etmeyi düşünüyorum ama bu makine ile ilgili bilgisi olup yorum yapabilecek arkadaşlar olursa sevinirim. Cihaz güzel aslında üst alt kısımları tutma ve bastırmadan tost yapma amaçlı kalın oturaklı yapmışlar da plakaları neden o kadar ince, ilerde sıkıntı yaratır mı bilemedim.

    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 23 Aralık 2017; 12:0:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • XnetaS kullanıcısına yanıt
    Hocam Bende Arnica tostit maxi granit almayı düşünüyorum, pro ile aralarında fark var mı , bilginiz var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travellerrr -- 23 Aralık 2017; 14:22:56 >
  • Merhabalar. Dökümix DT-30 almaya karar verdik. Ancak satıcı kaynaklı şikayetlerden dolayı son bir kez danışmak istedim. İnternette bizdeneve isimli bir satıcı var, sıkıntılar genelde bu satıcıyla yaşanmış. Başka bir satıcı ya da satın alma kanalı var mıdır Dökümix'in? Bilenler varsa cevapları bekliyorum. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khortytsa

    Merhabalar. Dökümix DT-30 almaya karar verdik. Ancak satıcı kaynaklı şikayetlerden dolayı son bir kez danışmak istedim. İnternette bizdeneve isimli bir satıcı var, sıkıntılar genelde bu satıcıyla yaşanmış. Başka bir satıcı ya da satın alma kanalı var mıdır Dökümix'in? Bilenler varsa cevapları bekliyorum. Teşekkürler.

    Ben "bizdeneve" adlı satıcıdan satın aldım. Ürün gayet güzel paketlenmişti. Ama gel görki ürün defoluydu. Değişim için gönderdim ve satıcıyı bu konuda bilgilendirdim. Günler geçmesine rağmen ürünü göndermedi. Bende talebi geri çekip para iadesi istedim. Para iadesi yapıldı.

    Sorun şu ki satışa kadar her şey iyi ve güzel ama üründe sorun olduğunu söylememle beraber satıcıyla iletişimim koptu. Sorularıma cevap vermedi. Hatta ve hatta gecenin 23.30'un da arayıp nie rahatsız ediyorsun diyen bir satıcı. Sırf bunun sebebi ise satıcıya n11.com üzerinden mesaj atarken "sadece ben" seçeneğini seçmemmiş. Bana dediğine göre direkt olarak satıcının çep telefonuna gidiyormuş mesajlar. Saçmalığa gel. N11 sistemi üzerinden sorular filtreleniyor "sadece ben" ve "herkese açık" diye. Bu zaten n11 dışına çıkmıyor kaldı ki satıcının şahsi telefonuna nasıl mesaj gitsin. Daha önce n11'de böyle bir durum başıma gelmemişti. Kısaca başından savuşturmak için böyle bir yöntem uyguladı.

    Daha sonrasında ise "marka_diyarı" adlı satıcıdan satın aldım. Mesajlara yanıt veriyor şükür ki. Hem sipariş öncesi hemde sipariş sonrasında mesajlara yanıt verdi.

    Ama şunu söyleyeyim her iki firmada "FATURA" göndermedi. Şimdi ki satıcıyla konuştum pazartesi mail'e gönderecekmiş.

    İlgili defolu ürün mesajı :https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130382323




  • Emektar tefal gourmet grill kendinisi imha edince yeni bir makine arayışına girdim.Burdaki yorumlara ve webdeki yorumlara güvenerek bir dökümix aldım 178 TL n11 üzerinden marka_diyarı satıcısından elime geçtiğinde hem ürün ile hemde satıcı ile sizi bilgilendiririm arkadaşlar..
  • Başta konu sahibi @Bayberty olmak üzere @MÜŞAVİR ve konuda emeği geçen herkese Teşekkür ederim.

    Sonunda makineyi aldım ve kullanıyorum çok şükür ki :)

    Yaşasın Dökümix kardeşliği
  • snatch1903 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, bekliyoruz ...

    @snatch1903
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

    Başta konu sahibi @Bayberty olmak üzere @MÜŞAVİR ve konuda emeği geçen herkese Teşekkür ederim.

    Sonunda makineyi aldım ve kullanıyorum çok şükür ki :)

    Yaşasın Dökümix kardeşliği

    hayırlı olsun, güle güle kullanın "KARDEŞLERİM" ...
  • travellerrr T kullanıcısına yanıt
    maxi yeni bir model yakından görmedim ama altyapısı pro'ya benziyor, ön panele açma-kapama eklenmiş ve plakalar granit olmuş ...

    @travellerrr
  • fatihgh3 kullanıcısına yanıt
    şık bir modeldir ancak plaka yüzeyi biraz küçüktür, makineyi genel olarak beğendiyseniz plakalara takılmayın sıkıntı çıkaracak bir durum değil, waffle plakası da işe yarar tabii ihtiyacınız varsa ... arçelikte fazla seçenek bulunmuyor, iade kararı alırsanız diğer markalardan tavsiye verebilirim ...

    @fatihgh3
  • Bu arada Dökümix Dt30 model numarasına sahip ürün yenilenmiş. Bana gelen üründe ayaklarında bulunan fırçalanmış metal parça bulunmuyordu. Durumu fabrika ile konuştum. Ürünleri yenilediklerini ve ayaklardaki fırçalanmış metali kaldırdıklarını söyledi. Bunun sebebi olarak da o parçanın arasına ekmek kırıntıları vs. kirler dolduğu içinmiş.

    Yeni alacak arkadaşlar varsa bu durumu göz önünde bulundursunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fat1h_arslan

    Bana ucuz yollu ne önerebilirsiniz ?

    ne kadar ucuz ?..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

    Bu arada Dökümix Dt30 model numarasına sahip ürün yenilenmiş. Bana gelen üründe ayaklarında bulunan fırçalanmış metal parça bulunmuyordu. Durumu fabrika ile konuştum. Ürünleri yenilediklerini ve ayaklardaki fırçalanmış metali kaldırdıklarını söyledi. Bunun sebebi olarak da o parçanın arasına ekmek kırıntıları vs. kirler dolduğu içinmiş.

    Yeni alacak arkadaşlar varsa bu durumu göz önünde bulundursunlar.

    Bahsettiğiniz alanın resmini çekermisiniz. Bu arada hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayberty sizden tava önerisi istesem? belli bir amaç gütmeden o tavası bu tavası demeden set şeklinde almak istiyorum ama ne ile yapıldıgı önemli. siz hangi ürünleri hangi markaları kullanıyorsunuz evinizde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emikemmi -- 23 Aralık 2017; 23:46:56 >
  • emikemmi E kullanıcısına yanıt
    kullandıklarımız;
    ilk setimiz tefal'di yıllarca kullandık hanım atmaya kıyamıyordu ama ben gözden çıkarıp attım çünkü kaplama artık solmuştu ...
    ondan sonra essenso teflon set almıştık gayet iyiydi, essenso şu sıralar sorun yaşıyor ...
    ardından cem seramik set aldık ama tam bir pişmanlık ...
    geçen sene korkmaz komple granit set (tencere-tava) aldık şu an her şeyimiz korkmaz evdekiler memnun ...

    almayı düşündüğüm;
    evde taç marka 32 cm. klasik kapaklı bir balık tavamız var yıllarca kullandık yine işe yarıyor ancak mezgit vb. yapışıyor balıklar ziyan oluyor ...
    korkmaz'ın 26 cm. tavası var ama yumurta için kullanıyoruz balık yapmıyoruz ..
    şimdi bana iyisinden en az 32 cm. bir balık tavası lazım onu araştırıyorum, aklımda tefal var ...
    Tefal Flavour Grill 34, TEFAL Titanium So Intensive 32, Tefal Titanium Pleasure 32, Tefal Titanium Expertise 32 ve Schafer Balıkçı 32 modellerini mağazada gidip görmem lazım ...

    @emikemmi




  • Merhaba yakında evleneceğim. Tost makınasıda alcağız. Hotpoint Ariston 88410 Cg200Axo Tost Makinesi modeli önerirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.