Şimdi Ara

ACER V5-471PG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Kullanım amacınız nedir?Ultrabook segmentinde bilgisayardır normal ultrabooktan biraz daha kalındır.Normal kullnım için alacaksanız olabilir ama oyun düşünüyorsanız tavsiye etmem ekran kartı iyi değil.Farklı markalarada bakabilirsin.
  • Oyun için düşünmüyorum. Çoook hafif olsun diye de bi derdim yok. Ekran karti paylasimsiz ultrabook arıyorum ama geneli hd4000 kullanıyor. Oda pek mantıklı gelmiyor bana. En azından bi pro engineer kurucam paylasimsiz olması hem ramden hem performanstan kazandırır diye dusunuyorum. Benim merak ettigim ısınma problemi ve servis durumu nasıl. Ek olarak ssd takmak istersem bana zorluk cikarirmi anakarti. Samsunglarda öyle bi sıkıntı olduğunu duymuştum. Çipset olarakta hm77 express kullanıyor sanırım hm76 dan daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'da öyle bir sorun yok sadece bir serisinde amd işlemcili olanlarından birinde bir arkadaşa rastlamıştı öyle bir başlık açmıştı,bir sürü samsung kullnıcısı var ssd takanlar az değil.Hm77 çipsette raid yapma imkanınız var siz bu leptopta yapmayacağınıza göre hm76 veya 77 olması pekde fark etmez.İnce ultrabooklarda dahili kart kullnılır harici kart kullanalarda soğutmanın iyi olması açısından kasa biraz daha geniştir.Aynısında asus'ta da varhttp://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-k56cm-xx064h-core-i5-3317u-6gb-750gb-2gb-vga-gt630m-156-win8.aspx?ref=akakce&v=1.76.2 ekramn kartı biraz daha iyi gt yazar ama gt 630 özelliklerini taşır.




  • asuslara bende bakmıştım. Ayrıca pil olarak acer la sizin verdiğiniz asusu kıyaslarsanız hangisi daha iyi? acerın pil durumuyla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. asusta benim kafama takılan sorun ramle ilgili. sanırım 2 gb gömülü olarak gelip tek slot boşta geliyor. onlarda 4 gb takmış anladığım kadarıyla. yani ram ekleme yapmak istesem acer daha avantajlı gibi. bir de ben 14 inç düşünüyorum boyut olarak ve acerın dokunmatik ekranlı olması benim için artılardan biri.

    arkadaşımda bi samsung var ama ultrabook değil. ssd takamamıştı sistemi klonlarken sorun yaşadığını söylemişti. tam ayrıntılarını bilmiyorum ama en son hala takmamıştı ssd yi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 1 Şubat 2013; 16:12:09 >
  • Acer alınabilir.
  • arkadaşlar sakın ha sakın alayım demeyin bu bilgisayarı. c.tesi günü aldım ve o kadar pişmanım ki anlatamam. zaten lanet olası bi işletim sistemi var. onu geçiyorum özelliklerinin hakkını vermediği gibi aptalca hataları var bilgisayarın...
  • biraz geç bir cevap ama şu anda acer v5-471pg'den yazıyorum. içinde windows7 yüklenmiş.
    güç tuşuna basıldığı andan itibaren masüstününgelip kullanıma hazır olma süresi toplam 30 saniye!
    kasma sözkonusu değil. ekranı da dokunmatik. ekran kartı orta seviyeli oyunlar için yeterlidir.
    acer'e ılımlı bakan bir insandım ve SSD'li bir makinenin 35 saniyede açıldığını görüp de bu ssd'siz cihazın bu kadar hızlı açılması beni çok şaşırttı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.