Şimdi Ara

Kız yorumumu beğendi çok mutluyum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kısa geçicem.2 yıl boyunca aşırı derecede samimi konuştugum bi kız vardı mesaj atma olayından bi küstük ne o bana mesaj attı bıdaha ne o bana sonra o beni arkadaşlıktan sildi 1 yıldırda görüşmüyoruz eski mesajlarıda silmemiş faceden.

    olaya gelelim kızla benim ortak arkadaşımız var bi tane arkadaş durum paylaşmış bende yorum attım,yorumumu beğendi acep neden ? barışmak mı istiyo acaba çünkü küs oldugun birisinin yorumunu neden beğenirsin ki ? bi akıl beyler hiç mesaj falanda atmadım arkadaşta eklemedim ne yapayım ??



  • sana dönmek istıyordur ama bence hiç takma...şu ana kadarda ayrılıp tekrar barışıpda uzun süren ilişki görmedim...belki olur ama çok zor seni uyarayım...bu kız milleti hep böyle dengesizlik geri dönüncede bi süre sonra sıkılır..eğer yazarsa yada konusursanız ağırdan al takmıyomuş havalarında ol..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ua_sinan83

    sana dönmek istıyordur ama bence hiç takma...şu ana kadarda ayrılıp tekrar barışıpda uzun süren ilişki görmedim...belki olur ama çok zor seni uyarayım...bu kız milleti hep böyle dengesizlik geri dönüncede bi süre sonra sıkılır..eğer yazarsa yada konusursanız ağırdan al takmıyomuş havalarında ol..

    aynen bende senin gibi düşündüm ama arkadaş eklemedi mesajda atmıyor
  • kız = dengesizlik oyüzden ince düşünmeye gerek yok yani kız senle tekrar konuşmak istiyor ihtimali kadar adını bile unutmuş direk beğenmiş yorumu ihtimali aynı kısacası boşver gitsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmmaW

    kız = dengesizlik oyüzden ince düşünmeye gerek yok yani kız senle tekrar konuşmak istiyor ihtimali kadar adını bile unutmuş direk beğenmiş yorumu ihtimali aynı kısacası boşver gitsin

    bak böyle düşünmemiştim hiç olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.