Şimdi Ara

Pendik Lazer Epilasyon Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pendik Lazer Epilasyon, lazer aletlerinin gelişmesi ile birlikte, istenmeyen tüylerden kurtulmak için, son yıllarda yaygın olarak tercih edilen bir epilasyon yöntemi olmaya başlamıştır.

    Merdiven altı diye tabir edilen ve insanları yanıltarak hem maddi hem manevi olarak mağdur eden yerler Sağlık Bakanlığından onaylı olmayan ve çalışma izni olmayan yerlerdir. Firmamız ise Sağlık Bakanlığından onaylı bir kliniktir. Her yıl belirli zamanlarda denetlemeden geçmektedir. Hastalarımız ise, sağlıklı koşullarda verdiğimiz hizmetten memnun kalarak tavsiye ettiği bir merkeziz.

    Örneğin; Yıllardır sadece lazer epilasyon yapılan Pendik Lazer, epilasyon konusunda uzmanlaşmış bir kuruluştur.

    Pendik Epilasyon merkezimizde tüm işlemlerinizin itina ile ve güler yüzlü personelimizle size en doğru bilgiyi aktarması amacıyla hizmet vermektedir. Pendik Lazer, müşteri memnuniyetine önem vererek ihtiyacınız olan; lazer epilasyon hizmetini en iyi şekilde sizlere sunacaktır.

    Pendik Lazer Epilasyon merkezimizde size kalıcı bir sistem olan Lazer ile Epilasyon işlemini yaparak tüylerinizden kurtulmanız için çözümler sunmaktadır. Pendik Lazer Epilasyon merkezimizde size özel seanslarla kaliteli bir hizmet sunmaktayız. Pendik Lazerde Güler yüzlü ekibimiz ve ilgili personelimizle size en iyi hizmeti vermek için her geçen gün hizmet kalitemizi yükseltiyoruz.

    Pendik Lazer Epilasyon Merkezi lazer epilasyon konusunda uzmanlaşmış, tek amacı ticari gelir elde etmek olmadığını ortaya koymuş lazer epilasyon kuruluşudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet.Demirci -- 30 Ocak 2013; 18:03:19 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.