Şimdi Ara

Çalınan elektrik sayacı ve abonelik iptali hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Aslında konu biraz komplike ve yazarak kafa karıştırmak istemiyorum. Elektrik kurumunda çalışan arkadaşlar varsa onlara durumu açıklayıp fikirlerini almak istiyorum mümkünse.

    Özetle; İstanbul/ hadımköyde ufak bir arsamız var ve yıllar önce 2 odalı ( yazın arada bir kalmaya giderdik ) gecekondu tarzı bir ev vardı derme çatma.
    Babam rahmetli olduktan sonra orayı artık kullanmaz olduk yıllar içinde ve evin içinde ne eşya varsa çalınmış zamanla, zaten değerli eşye vs. yoktu, eski eşyaları götürmüştük. En sonunda evsizler orayı kullanmaya başlayıp da komşular rahatsız olduğunda orayı bir komşuya ( inşaatçıydı ) rica edip yıktırdık ki zaten yıkılmak üzereydi.
    Ama öncesinde çalınan eşyalar arasında elektrik sayacı da vardı.

    Ben elektrik aboneliğini rahmetli babamın iptal ettirdiğini düşünmüştüm ama iptal edilmemiş. Zaten arsanın olduğu yer yeni yerleşim birimiydi ve doğru düzgün ne adres vardı ne de başka bir şey. Bir kaç yıl önce İstanbul Avcılar elektrik dairesinde iptal ettirmeye çalıştım durumu bildirerek ama kimse yardımcı olmadı. Keşife gelmeleri gerektiğini bildirdiler ve doğru düzgün adres bilgisi olmadığından bulunmadı deyip baştan savmışlar ki dilekçede hem evin yıkıldığını hem de adres tarifini yazmıştım.
    Bir kez daha başvurdum ve yine bulunmadı denilip kapatılmış.

    Şimdi; abonelik babamın üzerineydi ki rahmetli oldu 2005 yılında. En son zaten rahmetli olmadan önce elektrik kullanımı olmuş ve sonra da unutulup gidilmiş bir konu.
    Ama artık kafamı kurcalıyor ve bana yol yordam gösterecek bilgili arkadaşların yardımlarını rica ederim.


    Teşekkürler







  • Güncel.
  • borç falan görünüyor mu
  • git oraya kapatmazlarsa gelicek her türlü borcu ödemicem de ve google mapstan kordinatları alıp kadına ver hala bulunamadı diyosa gidip kadının suratına tükürebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.