Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.236
Cevap
72
Favori
287.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 MAYIS 2016

    TÜRKÇE DUBLAJ / ALTYAZI




     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)



    E3 2015 OYNANIŞ GÖRÜNTÜLERİ






    Öncelikle oyunun 2016 yılına ertelendiğini söyleyeyim. Uncharted serilerinin kahramanı Nathan Drake’in yeni macerasına şahit olmak için bir yıl daha beklemek gerekecek. Uncharted 4: A Thief’s End ilk kez 2013 yılında Playstation 4 piyasaya çıktığında duyurulmuş ve 2015 yılında satışta olacağı vaat edilmişti.

    Ancak yapımcı Naughty Dog çalışanları aradan geçen zaman içinde hikayenin ilk planladıklarından daha büyük ve detaylı bir hal aldığını görmüşler. Dediklerine göre yeni oyunu yarım yamalak yapmak istemedikleri için, üzerinde en az bir yıl daha çalışmaya karar vermişler.

    Uncharted serileri geçen yıllar içinde hem Naughty Dog, hem de Sony için prestij markası haline geldi dersek yanlış olmaz. Bu yüzden de oyuna fazlaca özen göstermeleri ve 2016 ilkbahar dönemine ertelemeleri çok da şaşırtıcı değil.







     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)



    Uncharted 4: A Thief’s End’e dair bildiğimiz şeyler şimdilik çok kısıtlı. Hala da kısıtlı gerçi ama üstünden geçmekte fayda var; Nate ve Sully Drake’s Deception’dan sonra emekliye ayrılmıştı ancak son bir hazine avı için, bir ihtimal Sir Francis Drake’in hazinesini bulmak için yeniden maceraya atılmaya karar vermiş olabilirler. İlk fragmanda eski bir Afrika haritasında Madagaskar üzerinde İle Sainte – Marie işaretliydi Sir Francis Drake’nin güzergahında bulunan bir duraktı İle Sainte-Marie. İlk trailerdan beri incil atıfları da hat safhada özellikle Luke bölümünden atıflar söz konusu. Her zamanki gibi sıradan bir hazine avından çok daha fazlası olacakmış gibi duruyor A Thief’s End

    Naughty Dog’a göre bu son macera Nate'in limitlerini fazlasıyla zorlayacak ve sevdiklerini kurtarmak için neler feda edebileceğini test edecek. Bunların haricinde elimizde hiç bir veri yoktu, Mart 2014’te Uncharted serisinin yazarı ve yaratıcı yönetmeni Amy Henning ile Uncharted 3: Drake’s Deception ve Uncharted 4: A Thief’s End’in yönetmeni Justin Richmond Naughty Dog’dan ayrılıp başka firmalara geçtiler. Bu durumun Uncharted 4’ün başarısını etkileyeceğini çok düşünmüyorum çünkü Last of Us’ın oyun yönetmenleri Neil Druckman ve Bruce Straley projenin başına geçmiş durumdalar. Hatta bu değişim Uncharted 4 için iyi bile olmuş olabilir hikayenin noir oluşunu göz önünde bulundurursak, o karanlık atmosferi Last of Us’in oyun yönetmenlerinden başkasının daha iyi yansıtabileceğini düşünmüyorum açıkçası.



     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)





    PlayStation Experience gecesinde yayınlanan oynanış videosuna gelirsek, 15 dakikalık video senaryo ve yeni oynanış mekanikleri ile ilgili ilginç ipuçları verdi:

    - Sam: Nate’in annesinin, Nate çok küçükken intihar ettiğinin babasının da velayetini devlete bıraktığını biliyoruz. Gerçek ismi Nathan Drake’mi tabi ki soru işareti, 3. oyunda Nate’in Sully’le nasıl tanışmasını ve Sully’nin Nate için ne ifade ettiğini öğrenmiştik. Sam’in aksanını göz önünde bulundurunca Nate ve Sam’in hikayesinin fazlasıyla ilginç olduğunu varsayıyorum. Video’daki “little brother” ifadesi ikili arasında farklı bir anlam ifade ediyor olabilir tabii. Sam Drake’i Bioshock Infitine’in Booker Dewitt’ini ve Last of Us’in Joel’ini seslendiren Troy Baker seslendiriyor bu arada.


    - Kanca: Bir kamçı değil ama Indiana Jones değil sonuçta Nathan Drake. Kancanın videodaki kullanımından, quick time eventten ziyade fazlasıyla serbest bir kullanım alanı verildiğini düşünüyorum, dolayısıyla çatışma mekanikleri ve çatışmadaki davranışımızı kökten değiştirecek bir eklenti olarak görüyorum bunu.

    - Gizlilik: Uncharted 2: Among the Thieves’den beri gizlilik oynanışı fazlasıyla değiştiren bir unsur. 4. oyunla birlikte ormana geri dönmemizle büyük ihtimalle gizlilik ve kanca en güvenilir dostlarımızdan olacak.

    - Yakın Dövüş: Yakın dövüş için yeni animasyonlar eklenmiş, ancak oynanış videosundaki dövüş sahnesinin quick-time event olup olmadığı üstüne yorum yapmak zor. Ancak Ucharted 3: Drake’s Deception’nın açılış sahnesindeki bar kavgasını göz önünde bulundurursak quick time event olma olasılığı çok kuvvetli değil.

    - Grafikler: Oynanış videosunun açılış sahnesi Uncharted’ın PS4 sisteminin nimetlerinden sonuna kadar faydalanacağnı gösterir nitelikte, Uncharted’ın 1080p çözünürlükte 60fps göreceğinin Naughty Dog tarafından belirtildiğini ve geçmiş başarılarını göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle PS4’ün sınırlarını zorlayacak ilk oyunlardan biri olacak.

    - Silahlar: Bir tabanca ve bir hücum tüfeği eklenmiş oyuna. Tabanca .45lik Colt m1911, ismi m1911 olmasa bil .45lik olduğu kesin. Hücum tüfeğinden emin olmamakla birlikte kabzadan ve dipçikten dolayı ACR (Adaptive Combat Rifle) olduğunu düşünüyorum.



    15 Dakikalık Oynanış Görüntüleri






     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)


     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)





    E3 2015 SONY TANITIMINDAN

     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)


     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)


     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)


     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)


     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)



    < Bu konunun sahibi Mustafa iken Mustafa tarafına aktarılmıştır -- Mar 20 2017 12:47AM >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ayni zamanda Pc de high end grafiklerle oyun oynayan biri olarak soyluyorum:

    PC de, bugun gosterilen Uncharted 4 seviyesinde gorsellige sahip "hicbir oyun yok"

    Hani haberi olsun herkesin. Kimse birbirini kandirmasin.

    Balonmus zeplinmis gececeksin onlari. Su an monitorunde gormedigin grafik detaylari vardi o U4 gameplay'de.

    O yuzden sus ve pre-order yapmaya devam et..
    Küçüğüm evladım anlıyoruz fakirsin ps4 alacak paran yok ondan bu isyanın. Burada viyak viyak gelemez edemez ara sahneler vs diyorsun ama en son çıkan videolara bakarsan bu dediklerinin çoktan çürüdüğünü ve ara sahne den oyuna geçtiğini görür ve hiç bir değişimin olmadığını da görürsün. (bkz: uncharted serisi, the last of us, ps3 de de geçerli)

    Özel oyunlar bunlar ve özellikle ps4 e yapıldığı için bu grafik az bile, daha da coşturacak özel stüdyolar. Ki bu özel stüdyoların arasında en kalitelisi de Naughty Dog'dur en iyi grafiği yapabilen de.

    Ki bu edemez edemez diye viyakladığın ps4 ün şuana kadar ettiklerine bak. En basitinden The Order 1886 Olası bir The Last of Us 2 oyununda Naughty Dog, Uncharted 4'ün 2 katı daha iyi grafik edecektir. (Bkz: Uncharted 1 ve 3 ün arasındaki grafik farkı gibi. Yıllar geçtikçe ps4 ü öğrenip uğraştıkça daha iyi grafik edecekler.)

    Yani PC ile karıştırma bu konsolları küçüğüm, Öyle oynadığın EA, Ubisoft vs multiplatform yapımlara benzemez oyun yapma işi, ordaki tembel yapımcılara artık donanım yetmiyor. Oyun yapma işi öyle PC de sandığın gibi bir şey değil, İşin ehli olan ve özel olarak ps4 e çalışan yapımcılar neler yapabilir aklın almaz. Dandirik üvey evlat PC ile karıştırma Konsolları çünkü sistem komple farklı.
    Hatırlarsanız oyun E3te kontrol yüzünden çalışmamıştı Nathan 30 saniye boyunca hareketsiz kalmıştı, adamlar bunu bile unutmamış aynı mekanda aynı yerde 30 saniye hareketsiz kalırsanız gizli trophy açılıyor.Trophy açıklaması da şu şekilde: Just prior to City Chase, stand perfectly still for 30 seconds (stage demo fail)

    HEYKELİNİ YAPSAK TESTİSLERİNE BETON YETMEZ NAUGHTY DOG !!!

    Katılıyorum. Hatta şu örneklerle de ispat ediyorum bu tezi.

    GameSpot - İncelemesinde oyunun Türkçe olduğu için harika ötesi olduğundan bahsetmiş. 100 vermiş.

    Telegraph - "Oyun Türkçe olmasaydı kesinlikle bu puanı haketmezdi, Türkçe olduğu için 100 veriyorum." demiş inceleyen.

    VideoGamer - Bunlar 80 vermiş. Ama sanırım Türkçe kelimelerde bir kaç hata varmış, o nedenle kırmış. Türkçe kelime hataları düzelirse puanı 100'e çıkaracaklarmış. Bu şekilde daha nice 100 puan veren site var, hepsi de oyun sadece Türkçe olduğu için sevmiş.
    Oyunun ertelenmesi neyi gösteriyor biliyormusunuz. Bu adamların amaçlarının sadece para kazanmak olmadığını. İsminin bile deli gibi satış rakamlarını yakalamaya yeticeği ortada. Eminim ki ilk duyurdukları tarihte bu oyunu satışa çıkarabilirlerdi ve eksiklikleri diğer firmalar gibi dev boyutlu güncellemelerle giderebilirlerdi. Adamlar goty olacak adam gibi OYUN yapmanın derdindeler. Saygı duydum ve alkışlıyorum
  • Uncharted hayranları, Sizi bilgilendirmeye devam edeceğim gibi birim cümlemi yazıyor?

    quote:

    Graham McTavish
    ‏@grahammctavish
    "@akashpunkfanno1: @grahammctavish When is Charlie Cutter coming back sir? #Supportinyaalways" #Uncharted fans, I will keep you posted!....


    Kaynak:
    https://twitter.com/grahammctavish/status/294079748638916608



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 29 Ocak 2013; 18:11:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer tweeter'da bugün gelmiş.

    Çok gizli, ama oldukça iyi ve yeni bir proje denmiş sanırım.


    quote:

    For Gamers...Just back from 1st day on a new project. Very hush-hush, but I think it's going to be rather good.....


    Kaynak:
    https://twitter.com/grahammctavish/status/296087185822720000

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir projenin ilk gününden geliyorum diyor. bence uncharted 4 yapımı ps4 için çoktan başlamıştır ya. burda yeni projenin ilk günü diye doğru diyorsa eğer başka bir oyun olabilir.

    ya da o adamın kendisin o projedeki ilk günüdür belki. hata muhtemelen onu kastediyor. o zaman uncharted 4 olabilir evet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEZ1R -- 29 Ocak 2013; 18:18:44 >
  • Bugün gelen Cuma günü ortaya cıkacak olan Game Day 2013 videosuyla alakası olabilirmi?
    Neogafda bazı üyeler bu yönde görüş bildirmiş. Bilemedim.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_Cuma_Gunu_Yeni_Bir_Seyler_Duyuracak_Video-34207.htm


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uncharted 4 Duyurusu mu Geliyor?

    Bu neslin en beğenilen serilerinden Uncharted'ın devam edeceği biliniyor. Uncharted 2 ve Uncharted 3'ün gelişim sürecinde ses aktörü olarak görev alan Graham McTavish, yeni bir projenin haberini verdi.

    Twitter üzerinden ilk başta "Tweet'im oyuncular için... Yeni bir projenin ilk gününü geride bıraktım. Projemiz çok gizli fakat çok güzel olacağını düşünüyorum." yazısını yayınlayan McTavish'e direkt olarak sorular yöneltildi. Bir Uncharted hayranının sorduğu "Charlie Cutter'ı yeniden ne zaman göreceğiz?" sorusuna McTavish, "Uncharted hayranları, projeyle ilgili sizi bilgilendirmeye devam edeceğim." şeklinde bir cevap verdi.
     
    Charlie Cutter, Graham McTavish'in Uncharted 3'te seslendirdiği karakterin ismiydi.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_4_Duyurusu_mu_Geliyor-34233.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 29 Ocak 2013; 21:00:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Uncharted 4 Duyurusu mu Geliyor?

    Bu neslin en beğenilen serilerinden Uncharted'ın devam edeceği biliniyor. Uncharted 2 ve Uncharted 3'ün gelişim sürecinde ses aktörü olarak görev alan Graham McTavish, yeni bir projenin haberini verdi.

    Twitter üzerinden ilk başta "Tweet'im oyuncular için... Yeni bir projenin ilk gününü geride bıraktım. Projemiz çok gizli fakat çok güzel olacağını düşünüyorum." yazısını yayınlayan McTavish'e direkt olarak sorular yöneltildi. Bir Uncharted hayranının sorduğu "Charlie Cutter'ı yeniden ne zaman göreceğiz?" sorusuna McTavish, "Uncharted hayranları, projeyle ilgili sizi bilgilendirmeye devam edeceğim." şeklinde bir cevap verdi.
     
    Charlie Cutter, Graham McTavish'in Uncharted 3'te seslendirdiği karakterin ismiydi.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_4_Duyurusu_mu_Geliyor-34233.htm

    PS4'duyurusundan sonra gelicektir gelsede bana göre hatta çıkış oyunlarından biri bile olabilir gibime geliyor benim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Bugün gelen Cuma günü ortaya cıkacak olan Game Day 2013 videosuyla alakası olabilirmi?
    Neogafda bazı üyeler bu yönde görüş bildirmiş. Bilemedim.


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_Cuma_Gunu_Yeni_Bir_Seyler_Duyuracak_Video-34207.htm



    Eğer yeni bi oyun değilse uncharted 4 olabilir.Ps'in çıkmış olan ex oyunlarından en çok uncharted ile ilgili olabilr gibi geldi bu video.




  • Edit .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 1 Şubat 2013; 12:09:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte budur ya ps4 'ün çıkış oyunu uncharted 4 olursa yine patlama yaşar oyun. Sabırsızlıkla bekliyoruz seni nathan drake é
  • Uncharted 4 türkçe dublaj gelirmi sizce?
  • 20 Şubat'da PS4'ün yanında duyurulursa eğer Sony'nin hisse değerleri acayip fırlar.
  • Yukarıdaki video Ascension için arkadaşlar.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1aDhfTGkLTg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 1 Şubat 2013; 17:22:29 >
  • Graham McTavish "Yeni bir projenin ilk gününü geride bıraktım" demiş. Bu yüzden 20 Şubat'da görme ihtimalimiz oldukça düşük gibi.
    Yinede doğrusunu Rabbim bilir.
  • Naughty Dog Made ‘Stupid Mistakes’ Moving To PS3, But It’s Ready For PS4

    Kaynak: Kotaku
    http://www.kotaku.com.au/2013/02/naughty-dog-made-stupid-mistakes-moving-from-to-ps3-but-its-ready-for-ps4/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Naughty Dog Made ‘Stupid Mistakes’ Moving To PS3, But It’s Ready For PS4

    Kaynak: Kotaku
    http://www.kotaku.com.au/2013/02/naughty-dog-made-stupid-mistakes-moving-from-to-ps3-but-its-ready-for-ps4/

    Ps2 den Ps3 e geçiş bizim için zordu. Hatalar yaptık tam geliştirme süreleri uzun sürdü fakat ps4 için hazırız gibi birşeyler demiş.

    Burdan çıkarılabilecek mevzu Ps3 ü anlamamız kavramamız zaman aldı Uc1 ile Uc2 arasındaki ucurum gibi. Ama PS4 te aynı şey olmayacakmış Ayrıca Last of us son oyunlarıymış PS3 e.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 19 Şubat 2013; 11:43:35 >




  • Umarım gelir. 3.oyunun tadı hala damağımda. Özellikle konvoy bölümü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryptdlg

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Naughty Dog Made ‘Stupid Mistakes’ Moving To PS3, But It’s Ready For PS4

    Kaynak: Kotaku
    http://www.kotaku.com.au/2013/02/naughty-dog-made-stupid-mistakes-moving-from-to-ps3-but-its-ready-for-ps4/

    Ps2 den Ps3 e geçiş bizim için zordu. Hatalar yaptık tam geliştirme süreleri uzun sürdü fakat ps4 için hazırız gibi birşeyler demiş.

    Burdan çıkarılabilecek mevzu Ps3 ü anlamamız kavramamız zaman aldı Uc1 ile Uc2 arasındaki ucurum gibi. Ama PS4 te aynı şey olmayacakmış Ayrıca Last of us son oyunlarıymış PS3 e.

    Yani Naughty Dog'ın PS4 de çıkartacağı ilk oyun, oyun severleri şaşkına cevirecek oturdukları yerden tavana yapıştıracak :))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Naughty Dog, The Last of Us için seferberlik ilan etmisken gidip Uncharted kasmazlar. Heleki yeni nesil bir konsol için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted yerine yeni bir seriye başlamalarını isterim. Evet müthiş bir oyun yaptılar büyük ses getirdiler ilk oyundan sonra 2.yi beklerken delirdik felan ama 4. oyun 5.oyun daha nereye kadar. Kendi adıma konuşursam artık uncharted ismi bende pek heycan yaratmıyor.Bu adamların vizyonunu beğeniyorum "The last of us" ilede tek oyunluk olmadıklarını şimdiden gösterdiler eminim yeni nesile Uncharted yerine yeni bir seri ile girseler yine patlatırlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.