Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9.907
Cevap
185
Favori
768.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dryloveee D kullanıcısına yanıt
    Evet İstanbuldan yaptım ancak arada konsolosluğun tatilde olduğunu hesap etmemiştim cuma yetişmezse uçak+otel ücretleri yanacak. Email attım bilgi almak için ama dönüş olmadı malesef. En son hangi başvuru tarihleri onaylandı merak ettim
  • murat191920 M kullanıcısına yanıt
    ‘’ Ihre Absicht, vor Ablauf des Visums aus dem Hoheitsgebiet der Mitgliedstaaten auszureisen, konnte nicht
    festgestellt we
    rden.’’

    Almanya vize reddi 9. madde Türkçe çevirisi:

    Vize geçerlilik süresi bitiminden önce Schengen bölgesinden ayrılma niyetiniz olduğu kanıtlanamamıştır. Bu maddeden alınan vize reddi olası sebepleri:



    Evrakların tamamının sunulmamış olması,



    Türkiye’de geçimin nasıl sağlandığı ile ilgili kanıtlayıcı belgeler sunulamaması,



    Türkiye’de geçiminizin istikrarlı bir yapıda olduğunun kanıtlanamaması,



    Türkiye’de ailevi ve ekonomik bağlarınızın ispat edilememesi,

    Çok sık rastlanan vize reddi nedenlerinden biri de 9. maddedir. Bu maddeden dolayı alınan vize reddinin oldukça iyi incelenmesi ve eksiklerin doğru tespit edilmesi gerekir. Eğer hiçbir eksik olduğunu düşünmüyor iseniz itiraz yoluna gitmek mümkündür.




  • bf123 B kullanıcısına yanıt
    Mail veya SMS ile ilgili cevap veya bir gelişme olursa lütfen bizimle de buradan paylaşır mısınız

    İdata Harbiye den başvuru yapanlar lütfen birbirimize yardımcı olalım.
  • dryloveee D kullanıcısına yanıt
    Hocam davet edenin maaşı yüksek brut 2000 euro davet edenin maaşı benim kendi yetim maasimda var ve 2 adet banka hesabim var sizin gösterdiğiniz miktardan biraz daha yüksek tutarlarda. Madde 3.Seyahat için başvurduğunuz süre için; Geçiminizi sağlayacak, ülkenize ve ya sizi kabul edebilecek başka bir ülkeye gitmek için yeterli maddi olanaklara sahip olduğunuza dair kanıtlayıcı belgeler sağlanamamıştır. Bu maddi imkanlara yasal yoldan ulaşımınız mümkün görünmemektedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi ki paylaşırım. Ben kadıköyden yaptım ancak hepsi istanbulda toplandığından farketmiyordur. İstanbuldan başvurup alan yok mu hiç en son hangi tarih onaylandı bilenler bilgi verebilir mi?
  • bf123 B kullanıcısına yanıt
    çok özür dilerim ama sormak istiyorum... vizenizi alacağınızdan nasıl bukadar emin olabiliyorsunuz da otel ayırtıp uçak biletlerini satın alıyosunuz.. bu çok büyük bi hata.. tatil günlerini hesaplamış olsanız bile daha önceden birçok kez şahit olduğumuz üzere 1 ayın üstünde pasaportunu alamayan arkadaşlarımız var. istanbuldan başvuru yapmanız avantajınız ve umarım devlet memuru gibi de garanti bir işiniz vardır da vizeniz zamanında yetişir
  • vurucu066 V kullanıcısına yanıt
    Tamamdır ozaman.. hemen bankalarınıza gidip güzel bi şekilde tekrar ıslak imzalı hesap dökümlerinizi alın.. ve almanca olacak şekilde sağlam bi itiraz dilekçesi yazın.. itirazınızı yapın... eğer ki başvurudan önce hesabınızda bulunan bakiye miktarında mesela(30.000tl) azalma olmamışsa.. ki bu sizin bu parayı sadece vize için hesabınıza yatırmadığınızı gösterir.. çok rahat bir şekilde itirazınız kabul edilecektir diye düşünüyorum. ama sakın hesabınıza tekrar para yatırıp dökümünü almayın..
  • dryloveee D kullanıcısına yanıt
    Hocam hesaplarimin birisinde zaaten maaş hesabim para ayni duruyordu yetim aylığım yatmıştı ondan yükseldi biraz diğer hesabimda ise para olduğu gibi duruyor zaten dokunmuyorum 6 7 yıllık hesaplarım yeni açılan hesaplarda değil. Hocam itiraz ettim güzel bi hollandaya dilekçe yazdırıp hollandaya başvurduğum için evrakları hollanda dışişleri bakanlığına göndermemi istediler hollandaya yollaadim bende yeniden hesap dökümleri alıp ıslak imzalı.kaseli diğer öğrendi belgem davetiye gibi tüm kagıtlarımı koydum yolladim kasım 22. De ellerine ulaştı ve gecen hafta davet edene formül göndermişler formülde yazanlar niye geliyor kime geliyor kimde kalacak ve benzeri sorular sormuşlar abim ablam ve davet eden kuzenim.hepsini cevaplamis yollamışlar formülü. Geçen yılda bu maddeden red yemiştim hollandadan yine itiraz ile almıştım vizemize kuralları dışına çıkmadan günüm dolmadan kullandım gelmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikail63 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba suan napmayi dusunuyorsunuz acaba. Bende 9. Maddeden red almistim.



    Neden boyle bir red verildi size acaba? Mesela benim sigortam eksikti veya maas bodrom. Sizin akliniza gelen bir durum var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 6 veya 7 aralıkta başvuranlar dan belli olan varmi bugün veya dün?



    Bilgisi olan yazabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dryloveee D kullanıcısına yanıt
    Kurumsal bir şirkette çalışıyorum. Eşimin 14 ocakta bir planı olduğundan orada olmamız gerekiyor o sebeple otel/uçak almıştım. Uçakta sadece rezervasyon olunca sorun olmuyor mu? Daha önce 4-5 kez schengen aldım ve genellikle 1 hafta en fazla 2 hafta sürmüştü ancak noel tatili olduğunu unutmuşum o sebeple iş günü olarak çok az vakit oldu malesef.
  • vurucu066 V kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok uğraştırmışlar.. ama gereken herşeyi yapmışsın.. ben yine olumlu cevaplanacağını düşünüyorum.. genelde hollanda bukadar uğraştırmaması lazımdı ama artık bu da senin şansın demek ki.. hayırlısı olsun diyelim.
  • dryloveee D kullanıcısına yanıt
    Hocam.son birşey soracağım ben itiraz kağıtlarimi ikamet ettiğim yerden değilde başka il den yolladim bu sorun olur mu yoksa onlar sadece o madde üzerine mi odaklanırlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zxyz123 Z kullanıcısına yanıt
    Inanın bende anlamadim hocam nasip herhalde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf123 B kullanıcısına yanıt
    haklı olarak daha önce sorunsuz biçok kez vize almanızdan dolayı uçak ve oteli satın almışsınız.. bence zamanında vizeniz çıkar ve yetişirsiniz.. çünkü biliyosunuz ki başvuranın şartları çok önemli.. size zamanında vizeyi verirler diye düşünüyorum. buarada uçak ve oteli başvurunuzdan 1 gün önce sadece rezerv etmeniz yeterli olurdu.
  • vurucu066 V kullanıcısına yanıt
    hiçbir sorun olmaz kardeşim.. o an başka bir şehirde olmuş olabilirsin, önemli olan itirazın senin tarafından yapılıyor olması
  • dryloveee D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hocam yolun açık olur insAllah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vurucu066 V kullanıcısına yanıt
    ricaederim.. cümlemizin inşallah
  • dryloveee D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim inşallah çıkar çünkü yoksa hem vize ücreti hem otel/uçak ücreti ve çarpı 2 kişi olduğundan çok üzüleceğim. Bir daha ya erken başvuracağım ya da vize gelmeden almayacağım
  • Arkadaslar 5 Aralık günü vize başvurusu Ankara İdata dan yaptım. 7 Ocak Günü Passaportum Elime ulaştı Kendi işyerim kendi adıma kayıtlı 04.04.2018de açtım oto galeri Esnaf oda kaydım imza sürgüm Faliyet Belegesi Vergi Levham adına tapulu ev adıma kayıtlı araç ruhsatı 6 aylık kaşeli imzalı banka dökümü ( banka hesabım cok hareketli) 100 bin 50 bin 200 bin 20 bin 30 bin sürekli giriş cıkış olan Bi hesabım var başvuru yaparken hesabımda 170 bin e yakın para vardı. Bu belgeler ile başvuru yaptım. Almanyada Kuzenlerim Yaşıyor Aileleriyle Ben davetiye istemedim Turistlik Vize Başvuru Yapmıştım Sadece 2 Günlük.. Passaport Bitimine 09.05.2019 tarihinde bitiyordu. Bu 2018 yılı içerisinde Arabistan a gidiş geliş yaptım ümre için.. Neden Red yediğimi anlamadım 9. Madde den Red Yedim Resimleri ekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.