Şimdi Ara

SATILDI ASUS HD6950 DCU II 2 gb!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasım 2011, vatan faturalı asus 6950 dcu ii 2gb kartımı Nvidia 600 serisinden bir kartla takas etmeyi ya da satmayıdüşünüyorum, takas içinözellikle ASUS kartlar tercihimdir, 660 ti den aşağısını Kesinlikle düşünmüyorum.Lütfen kutu içeriği eksik, garantisiz, faturasız ürünler için teklif yapmayınız.Tekliflerinizi PM üzerinden kargo sizden olmak üzere yapınız lütfen.Anlaşırsak, Havaleyi yaparım, kart elime geçer sistemime takarım, ve 1 saat içinde de kargoya veririm.Satılma durumunda da havale geçtikten sonra 1 saat içinde yurtiçi/aras/mng/ ya da herhangi bir kargo ile orj paketinde yollarım.

    Kartımın Özellikleri, : Garantisi devam etmekte, kutu içeriği tam ancak dış kutusu biraz yırtıldı, içindeki 2. kutuda sıkıntı yok, oc filan yapmadım modlu değil, belki modlanıyordur bilmiyorum.OC yapmadım karta, yüklenmedim de çok 1680*1050 de kullanıldı hep, düzenli temizliği yapıldı, tertemiz durumda,bir yıla yakın garantisi devam etmekte.Satma sebebim yeni bir kart alma isteğim, Full HD çözünürlükte kullanmak için daha üst düzey bir ekran kartına ihtiyacım var.

    Satın almak isteyenler için fiyat 350 lira!! Sanal pazar üzerinden de ilan açabilirim sıkıntı yok ordaki fiyatı 365 lira olur.İlgilenen, merak eden arkadaşlara Çarşamba günü Foto,benchmark,gpu z görüntüsü atabilirim.

    Durum budur arkadaşlar, herkese iyi forumlar, iyi satışlar alışlar =)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moriah -- 28 Şubat 2013; 15:58:58 >







  • Ürun tarafimdan alinmis havale yapilmistir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.