Şimdi Ara

Yeni tasvir AKK ye son..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PARASINI VERDİĞİM İNTERNET BAĞLANTIMIN BAŞKALARININ HIZI DÜŞÜYOR, DÜŞMEZSE DE ONLARIN DA HAKKI, HADİ ONU DA GEÇTİM PAYLAŞMAYI ÖĞRENMELİSİN DİYE KAFAMA VURAN TTNET ONUN YONETIMI VE MANTIKSIZ PAHALI FIYATLARINI ESEFLE KINIYORUM! ADIL KULLANIM KOTASINA HAYIR DIYORUM PARASINI FAZLASI ILE VERDİĞİM HIZI KENDİ KARARIMCA KENDİ KAFAMA GÖRE KULLANMAK ISTIYORUM! AKK YE HAYIR!

    bu yazdığım iletiyi TTNET facebook sayfasındaki gönderilerin altına (farklı farklı birkaç gönderinin.) spamlarsanız en azından bir insanı mutlu etmiş olursunuz saygılar. görenler duyanlar birbirine iletsin forumlara konular açılsın yoksa çok uğraşacağız arkadaşlar..
    tek ricam budur iyi forumlar.



  • Spamlamasakda en ufak bir eleştiride hemen Facebook'da engel koyuyorlar. Napsınlar, onlarda o iş için para alan emir kulları sonuçta. Akk'yı TTNET'i protesto ederek çözemeyeceğinizden emin olun. Devlet koruyucu yasa çıkarmalı ve BTK el atmalı olaya. Tabi niye el atmadığı hususu yoruma açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine de bunun için uğraşmalıyız herkes köstek oldu sabah 03.00 dan itibaren dillendirmeye başladım kimse buna yanaşmıyor bu olaya.. gerekiyorsa bu konu hakkında türkiyenin önde gelen flash mob organizatörlerinden ve alt kültür topluluklarından yardım alarak taksimde yürüyüş bile yapacağım. (gerekli izinleri alıp) spamlayınca kapatıyorlar gibi bir düşünce tarzına yenik düşmeden buna destek olursanız sevinirim.. en azından isteğimi gerçekleştirin insanlara örnek teşkil edin başka birşey istemiyorum.
  • bu kafalarla akk uygulaması asla kalkmaz.ama biraz gayretle,diğer ülkelerdeki gibi günün yoğun saatlerinde belli bir kota uygulaması uygulanarak , bu kota aşımında hız düşürümü uygulaması getirilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 15 Ocak 2013; 14:53:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osaka86

    bu kafalarla akk uygulaması asla kalkmaz.ama biraz gayretle,diğer ülkelerdeki gibi günün yoğun saatlerinde belli bir kota uygulaması uygulanarak , bu kota aşımında hız düşürümü uygulaması getirilebilir.

    Dediğiniz 'Belirli' saatlerde hız düşümü asla uygulamaya geçemez, geçmemeli. Geçerse felaket olur. Zira herkesin her an hızlı internete acil durumlar başta olmak üzere ihtiyacı olabilir. Gece iş yetiştirmek için uykusuz kalan bir kimsenin tarifesini millet gece torrent indiriyor diye kimse azaltamaz. Benim görüşüm bu yönde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akk uygulaması kaçak kullanımı azaltmak amacıyla kuruldu. hızı vermek isteselerdi emin olun akk den önceki gibi verebilirlerdi ancak baktılarki 16 mbiti 7 kişi paylaşıyor hemen akk koyuldu. altyapı olaylarıyla en ufak ilgisi yok akk nin o işin kılıfı. o nedenle çokta iyi şeyler yapabileceklerini zannetmiyorum. (akk ye tepkimi herzaman dile getiricem akkyi tamamen aşabilsemde şimdi bu yorumları okuyan malum arkadaşlar gene akk için ağlıyor demesinler peşinen yazayım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.