Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1034. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10321033103410351036
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla dostum tüm mod listesini gözden geçirdim mod listesinde script içerenler immersive cam,immersive mediation,no stair rolling ve improved sign effects var diğerleri standart ışıklandırma, hd texture gibi modlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkane

    Selam.

    W3 enhanced edition isimli mod, çok büyük çaplıdır. Oyunu ve oynanış yapısını baştan aşağı değiştiren yapıdadır. (gameplay overhaul)

    Tavsiyem, kesinlikle ana oyun + 2 ek paketi de sonuna kadar oynayıp bitirmeniz yönündedir, modsuz olarak. Yeni başladığınız için, öncelikle oyunun orijinal yapısında oynayıp benimsemeniz çok önemli.
    Sonrasında dilerseniz new game plus ya da sıfırdan başlayıp farklı seçimlerle farklı sonları görmeyi hedefleyerek , bu sefer zevkinize göre modlar yükleyerek oynayabilirsiniz.
    tamamdır hocam teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum şu skellige'de ki Contract: Missing Son görevinde bir bug var dün akşamdan beri kaç kez uğraşdım hatta tüm modları kaldırıp temiz w3'de bile denedim sonuç aynı bu kale içinde ki Morvudd adlı canavar bir türlü geralt'ı hipnotize edemiyor internette bir kaç araştırma yaptım sorun yaşayan baya bir kişi varmış sen biliyormusun bu durumu nasıl bir çözüm lazım görev esnasında ne bileyim hiçbir iksir dekoksiyon falan da kullanmıyorum o görevi oyuna sıfırdan başladığımda hatırlıyorum o canavar canı biraz düşmeye başlayınca geralt'ı hipnotize edip kaçıyor ama burada hipnotize edemiyor sonsuz bir döngüye giriyor hiçbir şekilde de ölmüyor görevin gidişatını etkileyen ciddi bir bug nasıl olur da bir patch yayınlanmamış ilginç.

    https://www.youtube.com/watch?v=HgRcyFtDyZQ
    https://www.youtube.com/watch?v=OYRaQ6t37_Q
    https://www.youtube.com/watch?v=jDGwfdAd0LQ

    bu newgame+ benim saveler de sıkıntı yarattı ya daha önceki muhabbetimizde bir kaç bugdan bahsetmiştim hatırlarsın temiz w3'de bile aynı buglar devam etti sıfırdan yeni oyun başlattığım da bugdan eser yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 9 Aralık 2018; 13:3:10 >




  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Hocam o görevdeki bug birkaç ay önce benim de başıma gelmişti yayındaydım hatta.
    Sorun ng plus save inin bozulmasından kaynaklanmıştı sonradan anladım. Normalde tek atması imkansız düşmanların dahi 100 level karakterime tek atması gibi dengesizlikler de olmuştu o ilerlememde.
    Sıfırdan oyuna başlamak haricinde benim bildiğim bir çözümü yok.

    Gog ya da steam hangisiyse sendeki dosya bütünlüğünü doğrulayıp yeniden dene diyecem ama muhtemelen denemişsindir. Kasım'da da oyun 1.32 ye güncellendi ya, sıfırdan başlamak en iyisi. Sadece dil dosyası değil, bazı ufak tefek bug düzeltmeler de içeriyor o patch.
    NG plus oynayacaksanız bile 1.32ye ait bir manual save ile başlatmanız en sağlıklısı. Modlu ya da modsuz farketmez, modlarla oyunu kolay kolay bozamazsınız.
  • dediğin gibi denedim dosya doğrulaması yaptım, oyun o kadar içime işledi ki şu kıytırık görev için dün geceden beri çözüm aradım ama nafile neyse ben de bıraktım öyle, bu newgame+ ciddi anlamda sorunlu yani bitirilmiş save ile yeni oyun için oluşturulan save birleşince çok ciddi buglara sebebiyet veriyor. modsuz'da denedim bu arada hiç fayda etmedi modlar gayet düzgün çalışıyor.

    1.32 güncellemesi sadece dil dosyası içeriyor ya ilk çıktığında cdpr forumlarında direk soru sormuştum bir düzeltme falan yok sadece basit çince altyazı eklemişler patch içeriğinde öyle yazıyor. neyse cevap için teşekkürler.


    nexus'a bakıyormusun şu aralar güzel mod var mı
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyle ilgili söylediğin yalnızca cdpr yetkilisinin söylediği hocam. 500 küsür mb dil güncellemesi olmaz. Dublaj içermiyor çünkü, eğer içerseydi en az 3gb olurdu emin ol.

    Yakın zamanda sıfırdan oyuna başladığım için tam olarak neler düzelmiş vs mümkün değil ama hemen dikkatimi çeken, akbostanda bugda kalan bir terkedilmiş yerleşim yeri vardı. Yol üstünde hani ghoullar geliyor ama sonuncusu gelmediği için ara sahne girmiyor, meditasyon yapmak gerekiyordu. Bu bug ı düzeltmişler sadece bir örnek. Bunun gibi ufak tefek şeyleri düzeltmiş olma ihtimalleri yüksek. Değişen scriptler, bundlelar ve exe dosyası falan var. Bir dil dosyası için hepsi değişmez.

    Nexusa hemen her gün bakarım. https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/newrecently

    Şu şekilde yeni ve güncellenen modlara bakıyorum devamlı.
    Henüz denemedim ama sıfırdan oyuna tamamen farklı mekaniklerle başlamak isteyenler için ESR Overhaul baya iyi bir seçim gibi görünüyor. Baya güzel modların kombinasyonundan oluşuyor.

    Slots unlocked da aynı şekilde ilgimi çekti.

    Witcher 2 Bricks and Roof isimli hyadum isimli deneyimli modder ın yaptığı çok güzel bir texture modu var. Witcher2'deki tuğla duvar ve çatı dokularını Witcher3'e aktarmış.
    Aynı kişinin yaptığı New Clouds modu da harika. Optional files kısmındaki new mixed clouds u kullanıyorum ve çok güzel.

    E3 UI and HUD moduna opsiyonel bir dosya geldi yakın zamanda. " Default Map Filter set to All instead of General" bu isimli 23 Kasım tarihli.Şu birçok kişinin şikayetçi olduğu ama aslında E3te tam olarak o şekilde olan, map i açınca sadece temel ögelerin gözükme olayını oyunun vanilla yani kendi orijinal hâline çeviren dosya. Artık map açınca tüm ögeler görünüyor.

    Toussaint Enhanced isimli Toussaint için çok hoş bir ışıklandırma modu. Beta aşamasında olduğunu söylüyor yapımcısı henüz ama beta hâli buysa detaylı editlemeler yaptığında neler olacak düşünemiyorum. Gereksiz gözü yoran efektlerden arındırıp güzel bir renk-kontrast-iç mekan aydınlatma dengesi kurmuş. Clear Toussaint Lighting e alternatif olarak denenebilir.

    Son 1-2 ay içinde gözüme çarpan ve beğendiklerim bunlar şimdilik. Bazı yapım aşamasında olan çok güzel mod projeleri var. Eskiden yaptığım gibi büyük öneri listeleri hazırlamam artık ama dediğim tarzda büyük gelişmeler olunca mutlaka burada haberdar ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 10 Aralık 2018; 2:3:0 >




  • https://forum.donanimhaber.com/the-witcher-3-wild-hunt-2015-ana-konu-goty-cikti-resmi-turkce--70200609-668
    Bu sayfada skil dağılımını açıklamışsınız ama resimler bende gözükmüyor anlayamadım o yüzden ya resimleri güncelleyebilir ya da bana nasıl dağılacağını anlatabilir misiniz teşekkürler.
  • Monster Hunter World oyununa Geralt karakteri ekleniyor. Early 2019 diye belirtmişler tarih olarak.
    Güzel bir tanıtım hazırlamışlar. Benim çok hoşuma gitti. Soul Calibour VI'dan sonra 2. kez başka bir oyuna Geralt eklenme durumu oluyor.


  • Geralt oyun dünyasını kasıp kavurdu. Neredeyse her oyuna 'Geralt of Rivia' dlc'si ekleyecekler.
  • bu oyuna eklenmesine şaşırmadım oyunun isimlendirmesi eşittir geralt ama ortaya nasıl bir şey çıkar tabi bilmiyoruz.
  • Hd reworked project yükledim modlara ama çalışıp çalışmadığını anlamadım. Oyun zaten ultrada çok iyi gözüküyordu bu modu yükledim fps de falanda bir düşüş görmedim bu nedenle farkı anlayamadım? Onun dışında şuan 8 tane farklı mod yüklü onlar çalışıyor mesela.
  • Oyunu bitirdim. Yeni oyun +'ya başlamak istiyorum. Başlamadan önce yapmam gerekenler nelerdir? Tavsiye edebileceğiniz birkaç önemli şey var mı?

    Bir de yeni oyun +'da nelere baştan başlıyoruz neler eski oyundan aktarılıyor? Örneğin kılıç, zırh, para, depodaki ıvır zıvırlar, hammaddeler, yağlar, iksirler, şemalar, hikayede verdiğimiz kararlar gibi.

    Şu anda 4 sınıfın (kedi, kurt, ayı, grifin) zırhlarını ve silahlarını büyük usta seviyesine terfi ettirmekle uğraşıyorum. Bu bitince ne yapmadan yeni oyun +'ya başlamamalıyım?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaringLion -- 16 Aralık 2018; 13:47:55 >
  • Mod sayfasında tanıtım videosu var. Vanilla vs HDRP 5.1 şeklinde yan yana karşılaştırmalar yapmış modun yapımcısı. O videodan sonra kendi oyununuza bakıp karşılaştırabilirsiniz. Hemen anlaşılır.
    Fps düşüren bir mod değil. Tüm textureları vanilla stilinde ama olabilecek en yüksek çözünürlüğe çıkarıyor.

    Sulara bakın mesela, sulara gerçek zamanlı yansıma ekliyor.
    Şu yol kenalarında yanan ateşlerin demiri siyah renkte oluyor. Oyunda her bir ince noktaya güzel dokunuşlar yapılmış, çok güzelleştiriyor. Daha detaylı ve keskin dokular var.
    Bazı ufak tefek yakın mesafe detay seviyesi düzeltme ve artışı da mevcut nesnelerde.
  • RoaringLion kullanıcısına yanıt
    Oyunda herşeye sıfırdan ama daha güçlü olarak kaldığınız leveldan başlıyorsunuz. Şemalar, formüller, görevler, kararlar, keşfedilen yerler vb dediğim gibi hepsi sıfırlanıyor.

    Geralt'ın envanteri, zulası, üzerindeki ekipmanı, skill ağacı ve mutasyonlar aynen aktarılıyor. New game (sıfırdan) başlayınca bir görevin level gereksinimi 5 ise misal, ng+ ta o manual savedeki Geralt ın leveli neyse ona göre artış gösteriyor, 60-70 level isteyebiliyor. Görev, ekipman ve düşmanların levelı da artıyor tabi.

    NG+a istediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Mevcut ilerlemeyi %100 herşeyiyle bitirip bitirmemek gibi bir şart yok, size kalmış. %100 olmasa bile ona yakın bir oranda ana oyun + 2 ek paketi de suyunu çıkarana kadar oynayıp bitirip öyle ng + başlama taraftarıyım şahsen.
  • Çok merak ettiğim bir şey daha vardı sormayı unutmuşum. Yeni oyun +'da sadece ana hikaye mi baştan oynanabiliyor, yoksa ilk oyundaki yan görevler DLC'ler de baştan oynanabiliyor mu?
  • RoaringLion kullanıcısına yanıt
    Sadece ana hikaye değil hocam, her şeye (ana-yan görevler, kontratlar, hazine ve ekipman avları, ? işaretleri ! işaretleri...) sıfırdan başlıyorsunuz üstte belirttiğim gibi.
  • Ahhh son bir şey, hep unutuyorum...


    Toussaint Dükalığı'ndaki evimizde bulunan silah rafı ve zırh stantındaki eşyalarımla duvara astığım tablolar, sehpaların üzerindeki av ganimetleri ne oluyor? Duruyo mu gidiyo mu?

    Unuttuğum bir soru daha: Yeni oyun +'ya ölüm marşı zorluğunda başlayıp bir süre sonra ölürsek witcher 2'deki gibi oyun bitiyor mu yoksa kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaringLion -- 17 Aralık 2018; 18:33:27 >
  • RoaringLion kullanıcısına yanıt

    Evinizde sergilediğiniz eşya ve techizatlar gidiyor hocam. Onların ng+ a aktarılması için raflardan duvarlardan vb tek tek alıp zulanıza koymanız gerekiyor.
    Bu şekilde sıkıntı olmaz.

    İstediğiniz zorlukta başlayıp istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. NG ya da NG+ da farketmiyor. Kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 17 Aralık 2018; 17:59:5 >
  • Arkadaşlar oyunda çelik kılıcı bıraktım onun yerine bekcinin küregini kullaniyorum varmı benim gibi farklı kombinasyonlar deneyen :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizden aldığım cevaplar ışığında yeni oyun +'ya başladım.


    Başlamadan önce tüm eşyalarımı toplayıp zulama koydum. Tüm eşyalarımı büyük usta seviyesine terfi ettirdim. Rün yazıcısına gidip tüm eşyalarıma rün yazdırdım. Baya para harcadım ama sonunda hallettim. Şu an Ak Bostan'da Kederli Şarkı dinleye dinleye Yennefer'i arıyorum. Oyunu ilk kez oynadığımda pek bir şey anlamamıştım ne yaptığımdan neden yaptığımdan ama şu an anlayarak, bilinçli bir şekilde oynuyorum. Ölüm marşı aşırı zor bir seviye. İki darbeyle ölüveriyorum. Bu yüzden çatışmalar çetin geçecek ama böylesi daha zevkli. Bodoslama dalmak yerine bilinçli savaşacağız.

    Her şey için teşekkürler.

    İlk oyundan hatıra fotoğrafım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaringLion -- 17 Aralık 2018; 18:34:15 >




  • 
Sayfa: önceki 10321033103410351036
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.