Şimdi Ara

e el insaf be hocam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya valla ben işin bjksinde gssinde filan değilim
    kim şampiyon olursa olsun pek de takmam
    maçı sadece zevk almak için izlerim
    bugünkü maçta kendi tuttuğum takımın katledilmesi de önemli değil benim için(mutlaka bjk aleyhine de düdük çalmıştır)
    ben sadece ve sadece izlediğim bir maçtan keyif almak istiyorum ve de sağolsun ali aydın bunu engellemek için elinden gelen ne varsa yaptı.
    ben derin futboldan,federasyon kirliliğinden filan anlamam onun için bugünkü maçta art niyet filan aramam da böyle maç yönetecekse yönetmesin ya
    bi de artık futbolcular hangi takımlı olursa olsun ahlaklı olmayı öğrenmeli ya
    hasan gider adamı iter,hassan çıkar utanmadan penaltıydı der,yasin aynı bizim arif gibi kendini yerlere atar v.s.
    ya insan bu tarz futbolcuları görünce tiksiniyo be.







  • galatasaray<font color='red'><h1>1 </h1></font id='red'><font color='red'>ali aydın </font id='red'><font color='red'><h1>2</h1></font id='red'>
  • maçta kapalıdaydım ve hakem faciasıyla kahroldum beşiktaş lehine verilen varolmayan 2 penaltıda

    yanlış karar + galatasarayın verilmeyen penaltısı var ahmet

    hassana gelince hakemi aldatıyor hasan ona kızdı ikili mücadelelerde bile taraf tuttu derlerya

    aklıma gelen başıma gelir maçta zago oynarsa kesin hakem faciası olacak diye içime doğmuştu ve

    olan oldu ve hakemin gözü önünde hemde ceza sahası içinde hasanı biçti ali aydını galatasaray

    maçlarında görmek istemiyorum bile 2.ci devre resmen hakem faciası oldu yasin ve ahmet hasanın

    olmayan penaltısını bile çalan hakemden hakem oluyorsa federasyonun ve mhk nin ALLAH belasını

    versin
  • Besiktaslılar hakemi cok begenmis mukemmel mac yonetmis Ali Aydın! Futbol bilgisi bu kadar olanlaın, surekli aglayanların sesleri neden cıkmıyor!Durust olan gelir GS yi hakemle yendik der!
  • biraz daha kibar yamaya calisiyim bar
    hicbir kufur yoktu ama silmissiniz yazdiklarimi
    macin getirdigi sinire bagliyorum bunu.

    SAMPIYON FENER

    saygilar
  • Abi nasil GS Yİ hakemle yendik desinler

    Yoneticileri cikip o futbolcularin bile kim oldugu belli olmayan staddan 2 penaltinin da hakli oldugunu soyluyosa
    hicbisey demeye gerek yok

    Bu besiktasli yoneticler yuzudnen butun BJK liler gozumde CİRKEF gozukuyo
    sozum meclisten disari

    saygilar
  • Vay fenerlilere bak hakemlerin cimcomluların avukatlığını yapmaya başlamışlar.Bugünkü maçta hem gs nin hemde bizim lehimize yada aleyhimize birçok hata oldu. ilk önce şunu söyleyim ali aydın denen herif hakemliği bıraksın artık.Hey fenerliler bu beğenmediğiniz ali aydıında sizin şampiyonluğa ortak olduğunuz maçın tekrarlanmasını sağlayan hakem.yada 4 cimbomlunun atıldığı maçınızı yöneten hakem o zamanlar ali aydını öve öve bitiremiyodunuz dimi.bikere 2. penaltımız penaltı orda yasine müdahele var ama ilk pozisyon değil bencede.ilk penaltımıza penaltı değil diyenler lütfen penaltı beklediğinizz pozisyonada biraz vicdanınızla bakın. bu arada bizim yediğimiz golde ofsayt erman dallaması bile söyledi bunu.hı bu arada bülentin elllediği topuda unutmamak lazım . tabi ahmet hassanın ceza sahasına girerken düşürülüşü ve verilmeyen kırmızı kartını ayrıca hasan şaşın yerdeki ahmet hasaanı itmesi sonrası verilmeyen 2. sarı kartını da unutmamak lazım.bize bir tane olmayan penaltı verildi diye biz hakemle kazanmış oluyosak bizim geçen maçlarımızda verilmeyen penaltılar ofsayttan yediğimiz goller ofsayt olmayan ama veriilmeyen gollerimize ne demek lazım.




  • valla çok haklısınız.yine bjknin hakkı yendi di mi?olağanüstü oynadınız, senin deyiminle erman dallamasının dediklerinden kendi işine gelenleri ciddiye al diğerlerini alma.
    valla dediğim gibi ben işin sadece seyir kısmındayım.ama bu kadar pembe gözlükle kendi kendine masal anlatıp kendi kendine inandıran insanları gördükçe üzülüyorum.
  • ben Beşiktaşın hakıı yendi demiyorum iki takım içinde inanılmaz hatalar yapıldı diyorum
    yazdıklarım sanki sadece galatasaray aleyhine bir maç yönetilmiş gibi yazı yazanlar için. yoksa bende memnun değilim bu hakemlerden. bu sene az canımızı yakmadılar. topunun birden istifa etmesi gerek devletin bu duruma bir el koyması gerek
  • Atağı olmayan bir takıma maç nasıl kazandırılır? Bu kursun bir kuru Ali Aydın tarafından 90 dakikada veriliyor. Katılmak isteyenlere duyurulur. Maçı bir kenara bırakıp, maçtan sonraki yorumları izlerken iki kişiyi dinledikten sonra tüylerim diken diken oldu. Bu kişiler kim? Tabii ki Lucescu ve Sinan Engin. Bu iki adam bence açıklamalarıyla ne kadar karaktersiz kişiler olduklarını bir kez daha tescil ettiler. Kardeşim yapılan bir hatayı da kabul etme erdemini göster. Nerede, adamlar utanmasa 3 puanı elimizden alacaklardı diyeceklerdi ama o kadar da karaktersiz değillermiş. BJK'li eleştirmen ve spor adamlarını izlerken sinirleneceğime güldüm. Adamlar nasıl yapsak da Ali Aydın'ı aklasak psikolojisi içindeydiler. Herkes Erman'dan örnek veriyor ama adamın "Ali Aydın:2 - GS:1" yorumunu buraya eklemeyi unutmuşlar.

    Not: Daha bir kaç gün önce Portekiz-İtalya maçını da katleden Ali Aydın, akabinde bu maça verildi. Hazır önümüzdeki hafta oynanacak BJK-GB maçına da verilir. Onun da skorunu gerektiği gibi tayin eder.




  • Ya insaf ya bu kadar fanatiklik ve korluk olur!karsınızdakileri aptal zannediyosunuz heralde!neymis her iki takım icinde hatalı kararlar varmıs! Hatta besiktasın hakkını yediler degilmi! GS sahasına 2 kere geldiler ikiside uydurma penaltıyla sonuclandı! Hala burda inatla haklı cıkmaya calısıyorsunuz yazık valla!
  • Arkadaşlar bu işin BJK, GS ve hatta dolaylı yönden FB ve TS yönlerini bir kenara bırakalım. Birçok arkadaşım zaten buna değinmiş. Böyle bir hakem Türkiye Süper Liginde nasıl derby müsabakası yönetebilir sorusunu sorma hakkına şahsen sahip değilim. Bunu yapacak olsam maçtan önce yapmalıydım. Hatta demeliydik ki bu hocamız kural hatası yaptığı FB & Rize maçından sonra düdük asmalıydı. Ne biz dedik ne de MHK hocaya en ufak bir ceza öngördü.

    Arkadaşlar olacağı budur : Ofsayt olan bir gol + iki anlamsız penaltı + verilmeyen penaltı + verilmeyen gerekli kartlar + verilen gereksiz kartlar tüm bunların MATEMATİKSEL ifadesi olsa olsa FACİA olur. GS.nin belki bu ligde hedefi kalmadı ancak sonuçta bir prestiji var. Peki Ali AYDIN acaba yaptığı kural hatası sonucu FB.ye sağladığı avantaj sonucunda içinde bir uhde mi kaldı? İnsan üstü bir varlık olmadığına göre (en azından bizim bildiğimiz yönüyle) İMKANSIZ diyemeyiz.

    Türk Hakemliği adına gerçekten utanç verici bir durumdur. Lütfen GS.li ve BJK.li ve diğer taraftar arkadaşlarımız bu güzel topic.i amacından saptırmayalım. Hakeme olan tepkimizi belirtelim sadece.




  • hele o maç sonunda bazı beşiktaşlıların dedikleri çıldırttı beni
    utanmasa gs yi ezdik tek kale oynadık falan diyecek.
    maç boyunca 2 atak ikiside penaltı
    ben ali aydın dan şüpheleniyom devre arası biri buna talimat verdi galiba oda görevi başarıyla yerine getirdi
  • Yavuz teşekkür ediyorum beni uzun bir yazıyı yazmaktan kurtardın sadece

    Yavuz +1 yazmakla yetiniyorum....(yok abi yetinemiyorum)

    baştan sona bir katliamı izledik.... asıl soru göz göre göre buna neden izin verildi. Ali aydın malum maç(o hani FB nin şampiyon olmasının nedeni olarak gösterilen tekrar maçı:Bakınız fanatik olmakla suçlayan fanatik arkadaşın yazısı) tan beri Ali Aydın bir çöküşün içersinde tüm maçları facia nın eşiğinden dönmüştür ve bu maçta olan oldu. Genel itibari ile GS alehinede olsa BJK alehinede yanlış kararları olmuştur hiç kimse göz ardı etmesin.....
  • bi kere hiç Beşiktaşlıda çıkıp biz iyi oynadık falan diyemez zaten ben son senelerde Beşiktaşı hiç bu kadar silik görmedim resmen berbat oynadık (zaten yasinin oyun kurucu tayfurunda sağ açık olduğu takımda ancak bu kadar oynar).Ancak sanki galatasaray çok iyi top oynamış gibi bir hava yaratılmaya çalışılıyorki bence gs de en az bizim kadar kötüydü.Maçda bence çok kalitesiz bir maçtı .neyse konu hakem tabi bu herife hakem denirse . görüyorsunuz dimi Türkiyenin en iyi hakem dediği hakemi Fener-Rize maçında yaptığı hatadan sonra Fenerin lehine yapıldğı için hiçbir ceza görmeyen hakemi.Cüneyt tanmanında dediği gibi Adam maçı renklendirdi hakkaten Hele ümitin cordobayı ittiği pozisyonda ben artık gülmeye başladım. Guffyide +1 benden. Herkes bizim penaltılardan bahsediyoda ama herzamanki herhafta olduğu gibi bizim aleyhimize verilenler göz ardı ediliyor. benim düşüncem mhkda futbol federasyonuda onun !çok şerefli! başkanıda artık bu işi bırakmalıdır.Ali aydınında şerefi varsa(ki olsaydı kendisine tüm maç boyunca edilen küfürlere anons ettirme gereği duyardı demekki onun için normal kelimeler sarfedildi)hakemliği bırakmalıdır.




  • ya tuna sen neden bahsediyorsun ya
    bu haftaki maçtan bahsediliyor sen nerelere dalmışssın. bjk nin şutu olmayan maçta 2 gol attıran hakemede yok sarı kartlar falan filan diyorsun
    sonra fenere laf atıyorsun biz 2 haftadan beri konuşmuyoruz gollerimiz penaltılarımız verilmiyor sesimizi çıkarmıyoruz
    ayrıca maşşallah bursa elazığ gs maçlarında hakem hatalarından bahsedilince sus pus veya veleyip geveleyip olayı saptırıyorsunuz (hemen eskiyi anlatmaya başlıyorsunuz) pes wallahi

    bizim gördüğümüz kadarıyla her 2 pozisyonda penaltı idi ''HÜSNÜ GÜRELİ''
  • Bence Ali Aydın'a gelene kadar hakemler üzerinde baskı kurarak adil karar vermelerini engelleyen ve demotive etmek için her türlü şeyi yapan MHK ve onun başkanı Bülent Uzun'un istifasını vermesi gerekir. Kuşadası'nda, Antalya'da seminer verip, maç görüntülerini izletirken ona buna fırça atmakla olmuyor bu işler. Maçlara hakem atamalar zaten bir facia. Haluk Ulusoy'a değinmeye gerek görmüyorum. "Getirdiğim teknik direktörle gelirim, onunla giderim" mantığından şiarla, o da Şenol Güneş'le beraber gitmeliydi. (Bu arada Şenol Güneş'in milli takımın başına nasıl geldiğini de çoğumuz biliyoruz) Sonuçta bu ikili işbaşında olduğu sürece tartışmalar bu şekilde sürüp gidecektir.
  • BJK lileri hakemler hakkinda konusmaya cok az hakki vardir.
    Lucesku yuzunden takimin sinirleri alt ust oluyor ve futbolcular haftalardir ayni sinirde oynuyor
    (Ornek ; Tayfur Ayhan a tekme atiyor ve sari gormesi lazim ama hakeme itiraza gidebiliyor )
    Samsun macinda ZAGO kirmizi goruyor seyirci alkisliyor
    O macta Samsunlulari sakatlarcasina giriliyor CEM PAPILA hakli kirmizlar verince yerin dibine sokuluyor. Samsun macindan sonarki maclarda ise ;

    Ronaldınun sari karti var ve son dakkalara dogru gole giden adami dusuruyor ne kart var ne foul
    neden cunku yurek ister INONU de vermek o karti. ( Papila verdi ama anlayanaaaa)
    Elazig macinda 2 kirmizi kartla oyunculari atilmadi. (Serdar tatli maci katletti ama tik yok)
    Ayrica Gcen sene son 6 macinin nedene 4 une SERDAR TATLI verildi?
    Samsun macindan sonar Sinan ve Lucesku nun soyledikleri; Lige tat gelsin diye Puanlari esitliyorlar
    puanlar ayni olsun bakariz icabina.
    Puanlar ayni oldu hatta Fener 6 puan acti farki.
    Sinan ve Lucesku simdi ayni seyi soyleme cesaretini bulamiyolar ama yani; Puanlar esitlensin Fenerle farkimiz kapansin lige tat gelsin.
    Her mac ve antreman sonrasi hakemler hakkinda ve fenerbahce konusan bir Hoca ve yoneticilerin futbolculari ve seyirciyi ne hale getirdikleri belli ama tek SUCLU HAKEMLERRRRRRRR

    saygilar




  • Hiç birşeye yanmıyorum da TS BJK'nin ardında 3. olursa ona üzülürüm...
    Birde Sinan Engin adlı yönetici bozmasını da tebrik ediyorum maçtan sonra kullandığı cümle için:
    "FB İnönü'ye gelecek ordan FB'nin kurtuluşu yok"
    Verdiği demeçe bakın. Ondan sonra kalkıp Fairplay Mairplay muhabbeti yaparlar...
    Haşmet Kürümê zaten laf yok(!), O bir numara [?]
  • Ali Aydin bundan sonra 2.lig maçlarini yonetsin.....Ya da hakemligi biraksin..Bu ne ya her maçta hata yapiyor sadece bu maçta degil....Diger maçlarda hata yapti..

    İnönüden sov yaparak nobreyi tutacak....
    serhati kim tutacak....
    ve tabiki Van hoijdonk .....
    soruyorum bu kadar eminsiniz ki inönüde fb yeniceniz ...

    bu zmandan sonra liderligi zor kaptirir fb
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.