Şimdi Ara

=== PEUGEOT 2008 HAKKINDA HERŞEY === (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
111
Favori
484.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geri Döndüüüü

    Otomatik vites Peugeot 2008 Crossover'lar düz vites fiyatına! Üstelik; Cam Tavan Hediyeli!

    http://www.peugeot.com.tr/kesfet/2008/crossover/p=satis-kampanyasi/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stranger0609

    Geri Döndüüüü

    Otomatik vites Peugeot 2008 Crossover'lar düz vites fiyatına! Üstelik; Cam Tavan Hediyeli!

    http://www.peugeot.com.tr/kesfet/2008/crossover/p=satis-kampanyasi/

    Buna ilaveten `` dizeller benzinli fiyatına `` kampanyası bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben kullandım kısa bir süre.

    Ama sizinle ETG kullananalar arasında ki fark sanırım ETG nin yarı otomatik olmasını ve beklentisini bu yönde hazırlamış olması. Siz halen tam otomatik ile kıyaslıyorsunuz. Aralarında dağlar kadar fark var ki bu farka fiyat listesinde 10bin tl, tüketim ranlarında %60dan fazla sarfiyat da dahil. Yarı otomatik şanzıman pazarlanırken size hiç bir zaman vites geçişlerini anlamazsınız, tam otomatikten tek farkı fiyatı diye bir cümle kurulmaz. Adam gibi adam satış temsilcileri aracı tanıtırken söylüyor "nihayetinde bu tam otomatik bir araç değil debriyaj var ama pedalı yok vites geçişlerini elbette hissedersiniz ancak trafikte otomatik konforunu yaşatır size".
    Sizi şansımanda vites geçişleri rahatsız ediyorsa bir süre sonra istemsiz refleks ile vites geçişlerinde ayağınızı gazdan çektiğinizi farkediyorsunuz bu sırada da vites değişmiş oluyor. Nihayetinde o ilk kullanımda vites değişiminde ki sallama olmuyor hatta bırakın sallamayı vitesin değiştini bile anlamıyorsunuz. Araç zaten 78km de 6. vitese geçmiş oluyor ve sürekli vites değişimi gibi bir durumda yok ki. Geçişin en çok belli olduğu aralık 2-3 arası. Eğer pedala sürekli aynı basınç ile basılırsa bu geçişi farkedersiniz. Tüm yarı otomatikler bu şekilde. Bana göre ETG şu an piyasada ki en problemsiz ve kararlı tek kavramalı yarı otomatik şanzıman. Buna bu şekilde bakıp aynı özellikteki şanzımanlar ile karşılaştırırsanız rakiplerinin yanında ne kadar iyi olduğunu farkedersiniz. Şöyle bir araştırın AUTO6R, öncesinde MCP şimdi ETG 5 seneden beri piyasadalar. Ne kadar şikayet var. Birde diğer şanzımanlara bakın ne kadar şikayet var.

    Nacizane önerim bence siz tam otomatik ön yargınızdan kurtulup ETG nin yarı otomatik olduğunu kabullenmeniz. Kıyaslamanızı da yarı otomatik şanzımanlar ile yapmanız.


    İyi günler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tazcan

    Benim de sormamın amacı ilerleyen zamanda eat6 gelirse cam tavan düşünüyorum. Yalnız tavan da normal olduğu zaman da metalin ısısı içeri vuruyor. Ben camın çok ısınacağını düşünmüyorum

    Bu araca eat6 gelirse Eat6 bekleyenlerin bir çoğu almayacaktır emin olun.

    Bugün eat6 gelmiş olsa(bence EAT yerine EGC gelmesi daha multemel ama umarım yanılırım.) allure versiyona getirecekler yine. Motor da yükseleceği için 75bin civarı olan fiyatta 85 - 90bin seviyesine çıkacak.

    Ve denilecek ki bu arabaya en iyi ihtimalle 85bin verilmez. Aynı eat 208 e opsiyonlarla 68bin fiyat verilmesi gibi. Gidip leon fr alırım 70bine.

    İyi günler.
  • emre.mert E kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi, test edilip, "tamamdır" deniyorsa alınıp binilebilir.

    Ben almam kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sabah ankara Görala gittim. Aracın önündeki peugeot amblemi düşmüştü. Gittim verdim çift taraflı bant ile takıp verdiler. Öncelikle aracı sıfır alırken kaput filmi yaptılar haliyle o zaman da çıkarıp takılmış bu amblem, zaten bana çok sağlam hissiyat vermemişti. Çift taraflı bantla ben de takarım dedim, "bu amblemler zaten böyle!" gibi umursamaz tavırla taktılar. Hatta servisteki eleman sıfırını alacaksiniz!" dedi başta da, sonra taktılar. Neyse ağzımı bozmayayım şimdi. Dunyanin parasına kaput filmi yaptır 3 ay sonra amblem düşsün. Servisteki eleman yenisini alacaksınız desin. Hayir niye yenisini alayım. Parça zaten bende. 3 ay sonra tekrar düşecek muhtemelen o öndeki amblem. Ifrit oluyorum bu tavırlara.
    Bu arada satış danismanina da uğradım aracın aynısı alp beyaz cam tavan dizel otomat allure 67500 dedi. Düşünen varsa bilginiz olsun, müthiş bir fiyat/performans aracı.

    biraz da kullanımdan bahsedeyim. Bayram için ankara'ya 13 saat uzun yoldan geldim. 182 kmye kadar ciktim genelde de 120 150 km ile kullandım.. Kullanımı yormuyor. 120den sonra rüzgar sesi var. Yol sesi gayet az. Yüksek olduğu için sert suspansiyonlar başarılı. Tüketimi ise performanslı ve yüksek surate rağmen 5.8 oldu. Bence çok makul. Hiz sabitleyici kullanmadigimi da belirteyim. Iyi ki benzinli araç almamışım. Herkese iyi bayramlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubrowka -- 16 Temmuz 2015; 15:14:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zubrowka Z kullanıcısına yanıt
    Bi resmi var mı logonun durumunun hocam??

    Çok ilginç.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Yok üstad çıktığında çekmedim fotoğraf, bu sabah da dedigim gibi logoyu kaputa yapıştırdılar. Iki tane de çıkıntısı var kaputtaki iki deliğe giriyor ama bi işlevi yok. Bu kadar basit olmamalıydı. Muhtemelen kaput filmini takarken bi şeyler yaptılar. 3 4 ay sonra o logo çift taraflı bantın yapışkanlığı kaybolunca tekrar düşecek peugeot merkeze yazdım pazartesi de 3bin kontrolü var orada tekrar sikayetimi bildirecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zubrowka Z kullanıcısına yanıt
    Çift komponent universal epoksi yapıştırıcı ile yapıştır bir daha çıkmaz.

    http://www.bison.net/en/products/647-2-components-adhesives/product/2268-epoxy-universal/
  • Merhabalar..aralik ayinda 2008 Almayı düşünüyorum. İngiltere de 110 bg thp versiyonu satışa çıkmış.ama otomatik vites seçeneği yok sanırım. Ülkemize bu versiyon ne zaman satışa sunulur ve bu versiyona otomatik vites seçeneği eklenirmi? Çünkü mutlak suretle otomatik vites istiyorum.saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vetserhan V kullanıcısına yanıt
    Bende takip ediyorum 208 gti 110 hp otomatik geldi büyük olasılıkla 2008 e de eat6 110 hp gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce beklemeye değer mi? Mevcut motor şanzıman dan avantajları çok mudur? Artıları eksileri nelerdir. Araba konularında yeni sayılırım da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vetserhan V kullanıcısına yanıt
    1.2 thp gelir de otomatigi gelir mi bilinmez. Bence Göral'ın 67500lik fiyatı çok iyi. Hem de dizel oto araç sahibi olursunuz allure. 208deki fiyatina bakınca şu anki dizel otomatik fiyatı civarında olacağını kestirmek zor değil, ki gelirse o da. Etg6 şanzıman kötü değil ekonomi odaklı hele ki aşina olduktan sonra gayet konforlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AslanAlex2008


    quote:

    Orijinalden alıntı: cppmn

    quote:

    Orijinalden alıntı: AslanAlex2008

    Çekim konusunda orjinal antenden hiçbir farkı yok hocam

    fiyat ve aldığınız yer konusunda bilgi verebilir misiniz

    http://www.aliexpress.com/snapshot/6677495418.html?orderId=67362109127018
    Ben burdan aldım ama n11 dede benzer ürünler var hiç burdan sipariş etmeye gerek yok bence yanlış n11 den sipariş verirken dikkat edin sadece görünüş Amaçlı olanlarda var

    teşekkürler ilginiz için,iyi bir araştırma yapmadan almam zaten. ağustos ayında Ankarada olacağım için belki aksesuar ve yedek parça satıcılarında da bulabilirim.




  • Arkadaşlar aracı sıfır aldığınızda 1000 km sonra lastik havalarını düşürmeyi unutmayın
    Lastik janta tam otursun diye fazla basıyorlar havayı
    Benim lastiklerde 40 tı basınç, Arkadaşın aracına (Hyundai i20) 50 basmışlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalnizca


    quote:

    Orijinalden alıntı: stranger0609

    Geri Döndüüüü

    Otomatik vites Peugeot 2008 Crossover'lar düz vites fiyatına! Üstelik; Cam Tavan Hediyeli!

    http://www.peugeot.com.tr/kesfet/2008/crossover/p=satis-kampanyasi/

    Buna ilaveten `` dizeller benzinli fiyatına `` kampanyası bekliyorum.


    Ne renk olsuuuun




  • Merhaba arkadaşlar,

    Nisan ayında ben de eşime 1.2 active paket tekno gri benzinli otomatik versiyonundan aldım 56.000 TL'ye. Ani karar verdiğim ve bir an önce almak istediğim için bayide hazır bulduğum bir araca yönelmek durumunda kaldım ve aldığım araçta smeg ekran yok malesef. Bunu sonradan taktırabilir miyim? Maliyeti ne olur? Bir de genel olarak aldığım fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz? Eğer yüksekse smeg ekran alımında bayi ile ona göre görüşürüm belki :)

    Teşekkürler şimdiden.
  • Yeni haber
    http://www.ototeknikveri.com/haber/5207/peugeot-2008de-16-bluehdi-dizel-motorlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan bey cim etg yi sevenler yani bizler de en rahat otomatik vites seçeneği olduğunu iddia etmiyoruz. Ben tam otomatik Megane kullandım halihazırda edc Fluence kullanıyorum elbette bunlara kıyasla daha ilkel tepki ve çalışma şekli daha konforsuz ancak şöyle bir tablo düşünün eşime araç alacağım ve manuel araç hiç kullanmadı. Alternatifler içerisinde hem iyi kötü Otomatik olan hemde yakıt motor model fiyat kriterlerine göre en makul secenek etg olunca gayet mutlu oluyor insan. Bizler iki teknoloji arasındaki farkı anlıyoruz biliyoruz ancak inanin eşim anlamadı. Önceki aracı otomatik micra idi çok az egimde (fazla egimde Hillholder devreye giriyor ) geri kacabilmesi dışında onun rahatsız eden hiç bir şey olmadı. Kaldı ki daha sonra benim Fluence i kullandığı zaman da özellik sordum ne fark hissettin diye bu daha güçlü dedi :) yine şanzıman anlamında onun için ekstra bir fark olmadı. Hele ki etg li aracı bir erkek kullanacak ise gerektiğinde kulakcik lardan falan müdahale edebilecek ise bence tam otomatik vites konforuna daha da yakın olur

    Ben kullanır iken hiç sorun yasamiyorum bir süre sonra farklı bir araç kullandığımı bile unutuyorum.

    Ama evet tam otomatik den konforsuz manuel araçtan ise çok daha konforlu bir sistem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • capmad C kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat normal bence ama ah keşke azıcık bekleyip smeg li bir araç alsaydiniz bildiğim kadarıyla sonradan eklenemiyor yine de servise sormakta fayda vardır. Opsiyon listesinde yanılmıyorsam 1500 tl gibi bir farkı vardı ekranın takılabilir ise bu civarda olmalıdır yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.