Şimdi Ara

!!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
35.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eraybozkurt kullanıcısına yanıt
    Kulaklik girisinden tv ye bagladim. Kumanda dan dvd yi secip pro tusuna bastiginda 5+1 sesi alabiliyorsun. Kumanda sorunu bende de mevut.bendeki sunny uydu alicisini kismen calistiriyor ayni sekilde uydu alici kumandasida bunu. Sub u cevir kumandayi gormesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tv ye baglamak ıcın hangi kabloları kullanmam yetiyo o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eraybozkurt

    quote:

    Orijinalden alıntı: bloodmoney09

    Bugün aldim denemek için. Tv den ses almakta sorun yok. Kutudan cikan kabloyu kulaklik girisine takip, kirmizi beyaz uclarida aux girisine takiyoruz. Ses tum kanallardan sorround olmasada geliyor. Yanliz tv nin sesini 70den yukari yapmaniz lazim ki ses yuksek olsun.

    5 tanesinden de ses nasıl gelicek.. 3 tane kırmızılı beyazlı kablo var bitane de bi ucu normal kulaklık hoparlor girişi gibi bi ucu kırmızı beyaz dogru mu.. benm tv de de 5 tane bi giriş var btane de kulaklık. yanı bn düz mantık yaptıgımda btanesi fazla geliyo. baglantı hakkında yardımcı olabılrmısınz..

    Kulaklik cikisi olan kabloyu kullanacaksiniz(tv için) . kirmizi beyaz tarafini sistemin aux girişlerine takacaksiniz. Daha sonra basın ustunden aux girsini seçin. Pro-logic modunu acmayida unutmayin yoksa 2+1 gibi calisiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bloodmoney09 kullanıcısına yanıt
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. BAGLANTI KONUSUNDA SIKINTIM KALMADI. FAKAT KUMANDA SIKINTISI DEVAM EDIYO..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakkin

    Kulaklik girisinden tv ye bagladim muzik ve sinema sesi iyi. Televizyona baglanmasinda sorun yok. Usb den okumasi iyi problem yok. Arkadas cizirtidan bahsetmis ama ben farketmedim. Sabah aldim tek bir tane vardi. Isyerinde 2+1 le usb ve pc ile muzik dinledik. Dinleyenler begendi. Biraz daha bas agirlik olsaymis tadindan yenmizmis..geri iade eder dusuncesindeydim alirken ama iade etmiycem gibi gorunuyor yarin biraz daha detayli incelerim.kisaca bu fiyati hak ediyor.

    Kardeş sistemi pc odamda kullanıyorum. Açıkkenses tstamamen kapalı olsa bile subwooferi arkasindaki anahtardan kapatmadigin sürece bir cizirti mevcut buda içerisindeki adaptorden geliyor muhtemelen. Ek olarak bass sesi çok açtikca belirgenlesiyor fakat düşük seste müzik dinleyip bass duyayim diyorum kumandadan bassi sonuna kadar açsam bile ortada bass yok keşke biraz daha db si artirilabilseymis. Ben tekrar kutuladim kaldirdim eski Creative Inspire 6600 sistemimi taktım. Ceyizlik gibi birsey oldu ilerde tv de kullanırım. Kutu içeriğinde pc ye baglayabilmek için o aux kablosundan 3 tane verilmesi gerekirdi en azindan Çevirici koysalarmis keşke. Neyse bu fiyata bu şekilde olur ancak. Aklında soru işaretleri olanlar varsa çekinmeden sorun her türlü yardimci olurum. Iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende aldım ama uydu kumandasından etkileniyor goldmaster uydu çözüm yok sanırım ...
    Ben ıkı tane eskı teyp hoparlörümü bağladım güzel fena değil...
  • Bende aldım ama uydu kumandasından etkileniyor goldmaster uydu çözüm yok sanırım ...
    Ben ıkı tane eskı teyp hoparlörümü bağladım güzel fena değil...
  • Bende aldım ama uydu kumandasından etkileniyor goldmaster uydu çözüm yok sanırım ...
    Ben ıkı tane eskı teyp hoparlörümü bağladım güzel fena değil...
  • Bende dün sabah erkenden aldım.Evde yarım saatte kurdum denedim bana göre fiyatına göre çok çok iyi bir ses sistemi...Kurulumu çok basit zaten hiç zorlanmıyorsun..Bass kalitesini beğendim ben hatta dün az daha üst komşularla kavga edicektik yukarıdan bağırıp durdular :) İlk aldığımda tereddütüm vardı ama ben kesinlikle bu parayı hakkettiğini düşünüyorum..Saygılar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: somniferum

    Bende dün birsürü soru sormuştum livemaax LM 25307 modeli hakkında bimden geçen hafta almıştım @cehennem88 arkadaşın makinası eski galiba,bendekinde livemaax LM 25307 üsteki 8 girişli AUX AUDİO İNPUT YAZIYOR toplam üç uçlu jak girişli olan kablolar var biri beyaz biri siyah diğeri kırmızı,bu zıkkım siyah olanı pc'nin normal arkadaki aporlo girişine taktım,diğerikisinide yani beyazı SUBWOOFERİN AUX AUDİO İNPUT yazan yerin ''L'' yazan yere kırmızıyıda ''R'' yazan yere taktım.
    Aşağıda toplam 5 giriş var AUX AUDİO OUTPUT YAZIYOR en üste CEN YAZIYOR VE GİRİŞİ SİYAH onun altında sıralanmış ALT SOL FL YAZIYOR VE BEYAZ,KARŞISINDAKİ FR YAZIYOR VE KIRMIZI....ONUN ALTINDA SL YAZIYOR VE BEYAZ,KARŞISI SR VE KIRMIZI...?
    Simdi benim sorum hadi üç uçlu olan siyah-beyaz-kırmızıyı üste dediğim gibi yaptım,gelelim alttaki AUX AUDİO OUTPUT'a iki tane uzun kabloluyu bu saydıklarımdan hangisine takacağım ? üç tane kısa kabloluyu hangisine takacağım (AUDİO OUTPUTTAN BAHSEDİYORUM ).......???? Anatech servisini aradım onlarda bir b.... anlamıyor !!!!
    Bu isten anlayan bana bir yol göstersin yanındada birsürü jak vermişler herhalde DVD içindir ?
    Benim ses kartım gigabayt realtek HD sound effekt bilgisayarın arkasında 6 giriş var herhalde 5+1 destekler değilmi yada ld tv alsam yeni seri,neyse divx yada dvdrip-AC3 YADA bdrip tarzı filmler 5+1 formatı desteklemezmi bir bilgi lütfen ?


    EDİT: ben dünde yazmıştım ama birisi silmiş yazımı aynısını yapmayın lütfen ve bana yardımcı olun.saygılar ?!!!!!!


    speaker yazan yerlere front l-r surroun l-r center ve woofer tak... aux 2. cihaz bağlamak için l-r şeklinde... ana giriş 6 giriş ise DVD veya uydu cihazı v.s için... analog DD girişi...




  • almaya niyeti olanlar pendik alt kaynarca bim'de mavi kulenin karşısında 2 adet var
     !!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!!
  • Tekrardan bugün 1 saattir test ediyorum. Film, muzik, bas ve tizleri cihaza gore kivaminda ayarlanmis.isterseniz kumandadanda ayarlayabiliyorsunuz. Adi ustunde sinemadaki gibi yuksek sesle dinlemelisiniz ancak malum komsularda sıkıntı oluyor. Bu kadar iyi olacagini dusunmemistim. Bazi arkadaslar bu fiyattaki cihazi kücümseyebilirler, yorum çok yaptik misali ancak gercekten iyi çıktı. Alacaklar kaçırmasın. Tek sorun kumanda olayi.
  • Kumanda olayı benımde canımı sıktı açıkcası
    Müsteri hizmetlerini arayan oldumu
    Diğer 5.1 lerde de böyle sıkıntı var mı

    Birde optik aux dönüştürücü alsak etkisi olurmu sese
    Tavsiye
  • Biraz sanalpazarda falan baktımda dönüştürücü 75 tl civarı kabloda20 tl civari oda eder 100 tl
    Zaten üste 100 tl daha koyup sanırım daha iyi bir sistem alınabilir hemde optik çıkısıda kullanabiliriz sanırım
  • Biraz sanalpazarda falan baktımda dönüştürücü 75 tl civarı kabloda20 tl civari oda eder 100 tl
    Zaten üste 100 tl daha koyup sanırım daha iyi bir sistem alınabilir hemde optik çıkısıda kullanabiliriz sanırım
  • optik ses girişi olp 500TL altına 5+1 bulak zor... 2+1 soundbar çıkar...
  • Arkadaşlar uzun lafın kısası şimdi bende LG LA 660 S 47'inçlik Led var,hadi diyelimki harici Uydu alıcısı kullanmıyorum (çünki içinde dahili U.alıcısıda var LG'nin) kabloları Dahili U.alıcısı olan Led tv'ye takacağız kablonun biri bir ucu iki jaklı diğer ucu tek jaklı,tek jaklı olanını Tv'nin arkasındaki Kulaklık girişine takıyoruz bu malum şimdi gelelim diğer iki uca onları Subwooferin Audio İnputamı yoksa Outputamı takıyoruz ve taksak hangi yere takıyoruz L-R FR-FL gibi kafa karıştırıcı şeyler bana en basitinden malum altta ve üstte bir output ve input var nereye ne takıyoruz bu iki jakı ?

    Sonra gelelim dağılımına kitapcığında güya groki cizmişler üçtanesi Tv'nin yanlarına yani biri sağ diğeri sol biride tam tv'nin üstüne yada altına yerleştirin diyorlar,diğer iki aporlölörüde uzağa sağ ve sol olmak üzere en az yerden 1 metre yüksekliğe takınız diyorlar...!

    şimdi gelelim kuru F.faydalarına bu üçtanesini nereye takıyoruz Subwooferin üsteki İnputamı ve eğer öyleyse ne şekilde jani jakları Aux İnputun hangi girişlerine takılıyor ?

    Ve uzağa takılacak olanlardamı AUX İnputamı takılıyor ve öyleyse hangi harf yazan yerlere takıyoruz ?

    Subwooferin alttaki Aux Output (yada üstemiydi,uzun zamandır bakmadığı için unutmuşum) ne işe yarıyor hepsini Aux İnputa taktığımızda ??? Lütfen anlayan yardımcı olsun Servis Elemanları bana abi boş ver sen bunu baksana Kulaklıkgirişinden ses alacaksın normal TV sesinden daha berbat ses alırsın dediler aslı astarı varmı acaba ?

    Diyelimki harici U.alıcısı aldın busefer nereye takacaksın bu üç tane öne (Tv'nin yanlarına gelecek aporloler) aporloleri ve diğer iki arka uzağa takılacakları Lütfen anlayacağım şekilde anlatırsanız (çümleleri kısaltmadan) yine o meşhur bir ucu tek jaklı ve diğer ucu iki jaklı olan kabloyu uydu alıcısının neresine takıyorsun (harf olarak söylerseniz) çünki benim uydu alıcım Optcum TS HD Prima,ve malum diğer iki ucu Suwooferin üsteki İnputmuydu yoksa outputmuydu herneyse (harf olarak) nereye takıyorum ? ve sonra malum diğer 3 adet tv'nin yanına yerleştirileceklerin girişleri hangi deliklere takılıyor ve uzağa takılacak iki adet aporlö hangi (Subwooferin) girişlere takılıyor ?

    Şimdi size 1'cisi bir Led Tv'nin Dahili U.alıcılı bir Tv'ye bu ses sistemini taktığımda nasıl takılır onu sordum ? ve 2'ncisi Harici U.alıcısı taktığımda Kabloları neşekilde takacağım onu danışmaya çalıştım,lütfen bana Subwooferin arkasında yazan harflerle anlatırsanız neyi neşekilde nereye bağlayacağımı çok memmun olurum ?


    Birde bir arkadaş diyorki burda basdan (herhalde Subwooferi kasdediyor ?) AUX girişini seçin diyor ?? ve devam ediyor diyorki ve sonra PRO LOGİC seçin diyor (galiba yine Subwooferden,çünki başka kumandayla oynayabileceğin birşey yokda) eğer bu Pro Logic seçmessekmiş 2+1 Tarzı ses almış gibi ses alırsınız diyor.....aslı astarı varmı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: somniferum

    Arkadaşlar uzun lafın kısası şimdi bende LG LA 660 S 47'inçlik Led var,hadi diyelimki harici Uydu alıcısı kullanmıyorum (çünki içinde dahili U.alıcısıda var LG'nin) kabloları Dahili U.alıcısı olan Led tv'ye takacağız kablonun biri bir ucu iki jaklı diğer ucu tek jaklı,tek jaklı olanını Tv'nin arkasındaki Kulaklık girişine takıyoruz bu malum şimdi gelelim diğer iki uca onları Subwooferin Audio İnputamı yoksa Outputamı takıyoruz ve taksak hangi yere takıyoruz L-R FR-FL gibi kafa karıştırıcı şeyler bana en basitinden malum altta ve üstte bir output ve input var nereye ne takıyoruz bu iki jakı ?

    Sonra gelelim dağılımına kitapcığında güya groki cizmişler üçtanesi Tv'nin yanlarına yani biri sağ diğeri sol biride tam tv'nin üstüne yada altına yerleştirin diyorlar,diğer iki aporlölörüde uzağa sağ ve sol olmak üzere en az yerden 1 metre yüksekliğe takınız diyorlar...!

    şimdi gelelim kuru F.faydalarına bu üçtanesini nereye takıyoruz Subwooferin üsteki İnputamı ve eğer öyleyse ne şekilde jani jakları Aux İnputun hangi girişlerine takılıyor ?

    Ve uzağa takılacak olanlardamı AUX İnputamı takılıyor ve öyleyse hangi harf yazan yerlere takıyoruz ?

    Subwooferin alttaki Aux Output (yada üstemiydi,uzun zamandır bakmadığı için unutmuşum) ne işe yarıyor hepsini Aux İnputa taktığımızda ??? Lütfen anlayan yardımcı olsun Servis Elemanları bana abi boş ver sen bunu baksana Kulaklıkgirişinden ses alacaksın normal TV sesinden daha berbat ses alırsın dediler aslı astarı varmı acaba ?

    Diyelimki harici U.alıcısı aldın busefer nereye takacaksın bu üç tane öne (Tv'nin yanlarına gelecek aporloler) aporloleri ve diğer iki arka uzağa takılacakları Lütfen anlayacağım şekilde anlatırsanız (çümleleri kısaltmadan) yine o meşhur bir ucu tek jaklı ve diğer ucu iki jaklı olan kabloyu uydu alıcısının neresine takıyorsun (harf olarak söylerseniz) çünki benim uydu alıcım Optcum TS HD Prima,ve malum diğer iki ucu Suwooferin üsteki İnputmuydu yoksa outputmuydu herneyse (harf olarak) nereye takıyorum ? ve sonra malum diğer 3 adet tv'nin yanına yerleştirileceklerin girişleri hangi deliklere takılıyor ve uzağa takılacak iki adet aporlö hangi (Subwooferin) girişlere takılıyor ?

    Şimdi size 1'cisi bir Led Tv'nin Dahili U.alıcılı bir Tv'ye bu ses sistemini taktığımda nasıl takılır onu sordum ? ve 2'ncisi Harici U.alıcısı taktığımda Kabloları neşekilde takacağım onu danışmaya çalıştım,lütfen bana Subwooferin arkasında yazan harflerle anlatırsanız neyi neşekilde nereye bağlayacağımı çok memmun olurum ?


    Birde bir arkadaş diyorki burda basdan (herhalde Subwooferi kasdediyor ?) AUX girişini seçin diyor ?? ve devam ediyor diyorki ve sonra PRO LOGİC seçin diyor (galiba yine Subwooferden,çünki başka kumandayla oynayabileceğin birşey yokda) eğer bu Pro Logic seçmessekmiş 2+1 Tarzı ses almış gibi ses alırsınız diyor.....aslı astarı varmı ?

    http://forum.donanimhaber.com/m_42400925/tm.htm
    linke bak...




  • Beyler ben aldım şimdi , kurdum ses kalitesi gayet iyi bass da güzel , sadece bası kapatıp sadece ses açmayı bulamadım 5+1 den düşürüp 2+1 olarak da kullanabiliyorsunuz. Bence gayet güzel ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taskforce657

    arkadaşlar yardımcı olur lütfen bu lifemaxx ses sitemi iyi mi yoka bu mu daha iyihttp://www.n11.com/mikado-51-ses-sistemi-sd-usb-fm-multimedia-desetekli-speaker-P16012553 anladığım kadarıyla lifemaxx televizyonda sorunlu . Mikado marka iyi midir ?

    Ben verdiğin linkdeki mikadoyu kesinlikle tercih ederdim. Güzel ve kaliteli cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.