Şimdi Ara

Chicago'da ucuz dil egitimi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
5.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, haziran- temmuz aylarında bir yıllığına Chicago'ya gelmeyi planlıyorum. Araştırmalarım sonucunda BIR Training Center bana en uygun ve kaliteli gelen okul olarak ilk sırada yer alıyor. Eğitim kalitesi hakkında daha detaylı bilgi alabilirsem sevinirim. Bir de Chicago'da Belmont, O'Hare, Wabash, Dewon gibi çeşitli yerlerde Kampüsleri var okulun. Bu kampüslerden hangisinde eğitim daha iyidir ve kampüslerin bulunduğu bölgelerden hangisini tercih etmeliyim güvenilirlik, aile yanında kalmaya imkan verebilmesi vs açısından. Ayrıca okulun yaş ortalamasını merak ediyorum çünkü ben 34 yaşındayım. Yaş sınırının olmadığını düşünüyorum. Cevaplarsanız çok mutlu olurum.
  • daha once farkli dil forumlarinda konu acan arkadslati burda da goruyorum ;) b.i.r deki arap latin kokenli ogrencilerin yogunlugundan bahseder misin ve egitim kalitesinden.sinif mevcutu ve yas ortalamasi? bu isten para kazanuoyir musjn yani okulun reklamini yapmajtan prof ca mi yoksa yardim icin mi? son olarak solex coll.hakkinda bilgi verebilir misin?
  • Harun Ö. kullanıcısına yanıt
    Su anda Chicago'dayim ve Solex Dil kursunda egitim goruyorum.Fiyat olarak inanilmaz uygun ve ogreticiligi cok yuksek bir kurs yani Chicago'da bulunan digger kurslari dusununce...Cevreye gelince bu kursun
    2 adet kampusu var birisi Chicago downtownda ikincisi Wheeling kampusu...Eger ben eglenmeye gelmek istiyorum diyosan downtown,biraz daha sessiz olsun diyosan Wheeling kampusunu secebilirsin..
    Ben Wheeling sectim daha huzurlu oldugu icin..Downtownla arasi sadece 40 dk arabayla ister uber yap ister trenle git zaten ulasim kolay..Taksiler uygun..
    Gelelim asamalara nasil kayit olunur;ne kadar ucrete tabii olur toplam..Ilk once kursla baglantiya gecip (ki kursa burdan ulasabilirsiniz solex.edu) hangi belgelerin gerekli oldugunu (banka mektubu,diploma
    transcript,fotograf;pasaport numarasi;kursun gondermis oldugu form vs ) ogreniyorsunuz sonrasinda 150 dolar civarinda bi parayla gondermis oldugunuz belgelerinizin gelmesi icin (sevis kayit ucreti ve kargo parasi)
    istekte bulunuyosunuz.Sonrasinda gelen belgelerle vizeye basvurup onaylandi kagidini aldiktan sonra kursa ve yeni bi hayata basliyosunuz.Niye yazdim bunlari cunku forumlarda bu kadar detayli bilgiye rastlamadim hic.
    Umarim yardimci olabilmisimdir gelecek olan arkadaslara..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.