Şimdi Ara

Babam çok yaşlanmış..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün görüntülü konuşma yaptık , onu o artık kır olmaktan çıkıp tamamen bembeyaz olan saçlarıyla görünce , kırışmış ve sarkmış yanaklarını görünce çok kötü oldum. Arkadaşı aramam lazım dedim kapattım. Çünkü acayip doldum. Benim için bu kadar fedakarlık yapan babamı çok seviyorum. Elimdeki sigara kokusu bana onu hatırlatıyor her seferinde , beni severken hep o garip kokuyu koklardım kötü kokmasına rağmen :) Canım babam. Siyahtı bir zamanlar saçların , ben o günleri de hatırlarım..



  • Günler geçtikçe alıp götürüyor sevdiklerimizi zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Captain.America

    Bugün görüntülü konuşma yaptık , onu o artık kır olmaktan çıkıp tamamen bembeyaz olan saçlarıyla görünce , kırışmış ve sarkmış yanaklarını görünce çok kötü oldum. Arkadaşı aramam lazım dedim kapattım. Çünkü acayip doldum. Benim için bu kadar fedakarlık yapan babamı çok seviyorum. Elimdeki sigara kokusu bana onu hatırlatıyor her seferinde , beni severken hep o garip kokuyu koklardım kötü kokmasına rağmen :) Canım babam. Siyahtı bir zamanlar saçların , ben o günleri de hatırlarım..

    hocam sana çok hak veriyorum.babam daha 47 yaşında pek yaşlı sayılmaz ama şimdiden yavaş yavaş çöktüğünü hissedebiliyorum.eskiden aynı benim gibi bilgisayarın basında sabahlardı simdi 12 olmadan yatıyor felan.kendisi 19 yasından beri sigara iciyor ama ondan bazen kötü oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KillZone44

    Günler geçtikçe alıp götürüyor sevdiklerimizi zaman.

    çok güzel söylemisin
  • çok kafaya takmayın nede olsa geçici bir dünya 50 yıl sonra çoğumuz bu dünyadan ayrılcaz ebedi asıl yere geçicez. Kısaca 50 yıl sabredicez o kadar, tabi ne zaman öleceğimiz belli değil orasıda ayrı konu. Kısaca öbür dünyada yine birliktesiniz hemde ömür boyu.
  • Katılıyorum, her nekadar 59 yaşındaki birine göre çok genç gösterse de rahatsızlıklar falan ortaya çıkıyor , kötü hissediyorsun kendini...
  • Benim babam da yaşlı sayılır. 65 yaşına basacak. Geç evlenmişler. Son yıllarda ben de düşünmeye başladım bunu, artık eskisi gibi değil...

    Bazen kendi kendime düşünüyorum ben nasıl babam gibi kendi ayaklarımın üstünde kalacağım, nasıl ve kimle evleneceğim nasıl bir hayatım olacak diye. Acaba babamın şuan kurduğu hayatı ileride ben de kurabilecek miyim. Sanki evlendiğimde yeniden doğmuş gibi mi olacağım diye düşünüyorum.
  • şu an yaşadığın şeyi kendimi senin yerine koyup hayal ettim, ufaktan gözlerim doldu cidden. ailemizin bizim için yaptığı fedakarlıkları düşününce hep başka şeyler için pişman oluyoruz, ailenin değerini iyi bilmek lazım.
  • Aklıma şey geldi. Ehliyet kursundaki motor hocasının saçlar siyahtı. 2,3 ay sonra direksiyon sınavına bir geldi adam resmen komple bembeyaz. Hoca yaşlanmış diye millet yerlere yatıyordu gülmekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuTLu.

    Aklıma şey geldi. Ehliyet kursundaki motor hocasının saçlar siyahtı. 2,3 ay sonra direksiyon sınavına bir geldi adam resmen komple bembeyaz. Hoca yaşlanmış diye millet yerlere yatıyordu gülmekten.

    Güldüm ben de. Boyaymış o zaman saçları.
  • Buna da şükretmek lazım. Bir de erken yaşta babasını kaybetmiş olanlar var. Allah onların yardımcısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece hüzünlendim ya benimde kolum kırıldı 1.5 ay oldu ilk kırıldığında arkadaşlar ara haber ver diye baskı yaptılar ben üzülürler diye aramadım ama arkadaş zorla arattı çok fazla bi tepki beklemiyordum ama Babam normal her zaman konuştuğu gibi konuşunca biraz moralim bozulmuştu içten içe insan bi üzülür ya falan demiştim ertesi gün aradı yine her zamanki ses tonuyla gelimi yanına yardıma ihtiyacın varmı falan dedi, yok zaten hafta sonu ben gelecem dedim yine moralim bozuldu yine içimden hiç mi üzülmez bi insan oğluna falan dedim.

    Hafta sonu oldu gittim eve kendimden utandım Babam 1 hafta boyunca uyuyamamış, hasta olmuş, bi gece hastaneye kaldırmışlar bana belli etmemek için telefonda bilerek normal konuşuyormuş, gelmene gerek yok dedim diye ağlamış bide off çok kötü olmuştum ya
  • Babanin yeri bambaska uzak kaldiginda daha cok anliyorum her zaman bana arkadas gibi davranmistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Benim babam da yaşlı sayılır. 65 yaşına basacak. Geç evlenmişler. Son yıllarda ben de düşünmeye başladım bunu, artık eskisi gibi değil...

    Bazen kendi kendime düşünüyorum ben nasıl babam gibi kendi ayaklarımın üstünde kalacağım, nasıl ve kimle evleneceğim nasıl bir hayatım olacak diye. Acaba babamın şuan kurduğu hayatı ileride ben de kurabilecek miyim. Sanki evlendiğimde yeniden doğmuş gibi mi olacağım diye düşünüyorum.

    merak etmeyin hocam sizinde karsiniza bi meleginiz cikacaktir ve zaman oyle bi gecerki anlatamam bi bakmisiniz bekarlik sultanlik diyen kisi evlenmis olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 2 senedir falan görmüyorum. kimbilir bi daha ne zamana görürüm ne halde olacak acaba. tam o yaş krizlerinin olduğu vakitlerdeydi bi gençliğe özenmeler falan. zaten motorcudur beyefendi, şimdi duyduğuma göre küpe de takmış, saçı da kalmamıştır zaten vurmuştur sıfıra tam harleyci modunda geziyodur izmirde peder iyi adamdır da yapılmıcak hatalar yaptı anneme bizim de aramız açıldı ondan. ama tr ye döndüğümde bi göreyim diyorum gene de, bulabilirsem mekanını
  • Bu güzel konuya benim çok sevdiğim bir iki ekleme yapayım müsade ederseniz..Bende bir baba olarak onu daha çok anlıyorum şimdi. Allah acısını ve eksilikliğini göstermesin.

    “Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):

    ‘Hiçbir çocuk babasının hakkını ödeyemez. Eğer onu köle olarak bulup hürriyetine kavuşturursa babalık hakkını ödemiş olur’ buyurdu.”

    Müslim
    --------
    Babam her şeyi biliyor
    4 yaş: Babam her şeyi biliyor.
    5 yaş: Babam çok şey biliyor.
    6 yaş: Benim babam, senin babandan daha çok şey biliyor.
    8 yaş: Babam her şeyi bilmiyor.
    10 yaş: Babamın gençliğinde her şey çok farklıymış.
    12 yaş: Aslında, babam bu konuda hiçbir şey bilmiyor. Çocukluğunu anımsamayacak kadar yaşlı.
    14 yaş: Babama kulak asma. O artık çağdışı.
    21 yaş: Babam mı? Aman Allah’ım. O hiçbir işe yaramaz.
    25 yaş: Babam bu konuda az da olsa bir şeyler biliyor, ama o yaşta bir insanın bu konuda bir şeyler bilmesi normal.
    30 yaş: Bu konuda babamın fikrini alsak iyi olur.
    O kadar deneyimli ki.
    35 yaş: Babama sormadan hiçbir şey yapmam.
    40 yaş: Babam her şeyi biliyor.
    50 yaş: Acaba babam bu konunun üstesinden nasıl gelirdi?
    Babamın yanımda olması ve bu konuda bana akıl vermesi için neler vermezdim. O’nun ne kadar akıllı bir insan olduğunu hiç takdir etmemişim. Ondan çok şey öğrenebilirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 16 Aralık 2012; 9:12:36 >
  • Bir gun babami kaybedecigimi biliyorum bazen kendi kendime gozlerim doluyor suan oldugu gibi babamla aram cok iyi degil belki ama beni anlamiyor belki ama onu herseyden cok seviyorum nasil dayanirim acisina bilmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.