Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: Kıyamet Sonrası Oyunlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • söylediniz oyunlardan hepsini oynıyan biri metronun en iyi olduğunu anlar zaten metro gibi gelmedi 10 numara oyunda be.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • video 33:18de takıldı mı bana mı öyle geldi, neyse
    Talha'nın kamera açısı çok kötü olmuş ya düzelmesi lazım ya da mekan değiştirmeniz
    kıyamet sonrası evrenini bence en iyi yaşatan oyun konusunda metro2033 ve rage atmosfer olarak 1. için kapışır
    middle earth evrenininde dosya konusu yapılabilir diyorum ki günümüzde hangi sektöre koysak (film, oyun, kitap) çok satan bi evren
  • Bence kıyamet sonrası en iyi oyun Metro 2033 tür.Ayrıca Türk oyun sektörünün ilk göz ağrısı olan Kabus 22 unutulmamalıydı...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fallout en başarılısıdır kim nederse desin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bende video sürekli takılıyor.Ağız tadıyla izleyemedim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Warzı duyduğuma sevindim :)
  • Fallout bana göre açık ara en başarılı seridir bana göre.Sonra Resident Evil(3'e kadar), Metro, Stalker gelir.Ayrıca bu konuda The Last of Us'tan da baya ümitliyim.

    Bu arada WarZ seriside beklemeye başladım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence metro 2033 bıde resıdant 3

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • metro .
  • özlemişik :)
  • Ne zamandir yoktu Oyun Muhabbeti yeni bir çekim çok iyi oldu .... kiyamet sonrası oyunlardan bana göre en iyisi Metro 2033 çok güzel bi atmosferi var ve oyuncuyu merakda birakan bir yapim ... Özür dilerim mevzudan bir az kenara cikicam ama 21 Aralika gelince ben ilk duydugumda NASA nin falan dogruladigini duydum Açikcasi Korkmadim deyil ama bir iki güzel arkadasla sohbet etdim ve gercekten bunun boş bi şey oldugunu anladim ... Kiyametin olacağı zaman kaç gece her yer karanlik olucak diye bi şey duymadim, okumadim, gormedim ... Yani Uzun sözün kisasi böyle şeylere inanan İnsanlar Dini bilgileri kismen az olan insanlardir ... Bide bu Americanin kasden yaydigi bi haber ola bilir cunku Rusyada insanlar vergi vermiyor ise gitmiyolar her kes yemek arzak topluyor . Teşekkürler =)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuso123

    21 aralıktan etkilendi galiba bizim editörler :D


    şu 21 aralıkta kıyamet kopacak lafını tüm dünyaya kim attı bilmiyorum ama biraz araştırsanız mayaların takviminde ne kıyametten ne de felaketten bahseden bir sözcük yok. sadece adamlar yeni bir çağa giriş yapılacak fakat bu bir değişim olacak demiş.

    HERKESE SESLENİYORUM. OKUYUN MESAJI.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AyNaR

    Ne zamandir yoktu Oyun Muhabbeti yeni bir çekim çok iyi oldu .... kiyamet sonrası oyunlardan bana göre en iyisi Metro 2033 çok güzel bi atmosferi var ve oyuncuyu merakda birakan bir yapim ... Özür dilerim mevzudan bir az kenara cikicam ama 21 Aralika gelince ben ilk duydugumda NASA nin falan dogruladigini duydum Açikcasi Korkmadim deyil ama bir iki güzel arkadasla sohbet etdim ve gercekten bunun boş bi şey oldugunu anladim ... Kiyametin olacağı zaman kaç gece her yer karanlik olucak diye bi şey duymadim, okumadim, gormedim ... Yani Uzun sözün kisasi böyle şeylere inanan İnsanlar Dini bilgileri kismen az olan insanlardir ... Bide bu Americanin kasden yaydigi bi haber ola bilir cunku Rusyada insanlar vergi vermiyor ise gitmiyolar her kes yemek arzak topluyor . Teşekkürler =)


    hemen önceki mesajımda belirttim zaten. arkadaşın dediği tamamen doğru. ben insanların gözünde sadece normal biri olduğum için kimseye inandıramadım 21 aralık muhabbetinin yalan olduğunu. mayaların açıklaması aynen kopyala yapıştır yapıyorum:

    "İnsanlık şu ana kadar ki 4 çağda geriledi geriledi ve son çağda bu gerileme dibe vurdu. Artık insanlık için 5. çağ bir yükseliş günü olacak"

    açıklama bu kadar. bu sözden kıyametin kopacağını nasıl çıkardılar anlamıyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Ne zamandır yoktunuz özledik sizi :) Sizin sayenizde alıp kenara attığım oyunları oynamaya başladım...açılış Metro2033 ile oldu. Talha her video da ekranın bir yerinde ol sen arkan dönük olsada :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu kıyamet temalı oyunları çok seviyorum nedense. çevre detayları filan hoşuma gidiyor, parçalanmış binalar, yıkılmış binalar gökdelenler, patlamış araçlar....
  • quote:

    Bide bu Americanin kasden yaydigi bi haber ola bilir cunku Rusyada insanlar vergi vermiyor ise gitmiyolar her kes yemek arzak topluyor . Teşekkürler =)
    yok öyle bir şey her duyduğunuza inanmayın.
  • özlettiniz kendinizi ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aCAN.v7

    21 aralıkta kıyamet kopsa öldüğüme değil .. gta 5 , the last of us , god of war ascension , beyond. oynayamadığıma yanarım .. yeni konsolları göremiyeceğime üzülürüm ..


    işte gamer adam
  • oyunlar açısından bilgilendirici bir video ancak videonun görsel yönüne pek önem verilmemiş olması dikkatlerin başka noktalara kaymasına neden oluyor.
    sahne seçimi ve kurgusu olsun kameranın konumlandırılması olsun hep zayıf kalmış.
    teknik olarak hangi oturum olursa olsun oturumlarda hiç bir konuşmacı kameraya sırtını dönmez. bu çok açık bir şekilde hatadır.
    arka planda koridordan gelip geçen silüetleri saymıyorum bile.
    masa sadelikten uzak kalmış. ortamda 4 kişi var ama bsc bardaklarını ve su bardaklarını sayarsak sanki 7-8 kişi masayı paylaşıyormuş havasını uyandırmış.
    DH nın artık bu konularda daha uzman olduğunu düşünmekteyim sanırım bu video hazırlanırken sahne kurgusu üzerinde pek durulmamış.
  • 21 aralık gelmeden crysis 3 oynasamda öyle gitsem bu dunyadan :S
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.