Şimdi Ara

Connectify Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm, programın tüm sürümlerini yükledim fakat wpa2 şifreleme türüyle paylaşım yapmaya çalıştığımda şu uyarıyı veriyor "CF001006 Error configuring hotspot-windows has encountered an error initializing hostednetwork. Please check online for suggestions." tüm ayarlar doğru.

    Alfa awus036h ile aldığım interneti laptopun alıcısından yaymaya çalışıyorum. Eskiden çalışırdı format attım artık böyle bir sorun veriyor. Driverlar güncel. Program crackli pro versiyon. Şifresiz open olarak yayın yapılabiliyor sadece onuda android telefon görmüyor nedense, Sadece wpa2 yayınını görüyor telefonum. Alternatif bir program aradım ama hiç biri çalışmadı. Bilgisayarımda birşeyler eksik ama ne ? Programı yüklerken win7 service pack 1 yok uyarısı yapıyor ama sp1 yok sanırım microsoftun sitesinde bulamadım ayrıca işletim sistemi güncel tüm update duyurularını yükledim. Atladığım nokta nedir sizce ?



  • Zaten program size neyin eksik olduğunu söylüyor... Windows 7' yi sp1' e yükseltin...Ayrıca sp1 paketi bulmanıza gerek yok otomatik güncellemeleri açın kendisi otomatik olarak sp1' e yükseltecektir...
  • connectify programını nasıl pro yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • sakın programın sağladığı eksik program yükleyicisini kullanmayın virüs sokuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.