Şimdi Ara

Sorun nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    Bugün arkadaşımın yeni aldığı hd 6870'i benim sistemde denemek istedik. Kart bendeki 8800 gt ye ek olarak 1 tane daha 6 pinlik güç girişine sahip. Bendeki ek 6 pinlik güç kablosunu buldum taktım karta sistemi çalıştırdım ama görüntü gelmedi. Kabloların yerini değiştirdim yine gelmedi. Yeni taktığım 6 pinlik kabloyu sorunlu olabilir diye benim kartta da denedim görüntü gelmeye başladı. Ama 6870'de en ufak bir hareket yok yani kabloda sorun yok. O zaman kartta arıza var herhalde diye düşünüyorduk ki akşam arkadaşım kart sorunsuz çalışıyor diye mesaj attı.

    Şuan hala düşünüyorum ama bulamıyorum sorun nerede. Bende Lc power 550 wattlık arkadaşımda da Enermax ın 460 wattlık güç kaynağı var.
    Bendeki güç kaynağı 3 yaşına girdi geçen aylarda. Büyük olasılıkla bende biraz güç kaybı olmuştur ama 6870'i boşta bile çalıştıramayacak kadar kayba uğradığını sanmıyorum. Sizce sorun nerede ?

    Şimdiden teşekkürler.







  • onboarddan bağlanıp nvidia sürücülerini sildin mi?
  • Dostum sistem ilk çalıştığında tüm parçalara enerji yüklenir, yeterli enerjiye sahip değilse güç kaynağınız bu tip durumlarla karşılaşabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bz9ai

    onboarddan bağlanıp nvidia sürücülerini sildin mi?

    Hayır silmedim acaba bundan dolayı mı çalışmadı ? Gelecek hafta sonu deneyeceğim teşekkürler.

    @MyCoDeR
    Hocam ilk mesajda yazdım güç kaynağımın her hangi bir ekran kartını boşta bile çalıştıramayacak kadar güç kaybettiğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.