Şimdi Ara

Bıçak taşımak?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
13.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHApprentice


    quote:

    Orijinalden alıntı: sifujack

    şakamısınız siz, nereye gidiyorsunuz. konu zaten csb troll besbelli. savunmak için çakı taşınırmışda orta parmağı geçmeyecekmişde, polis yakalarsa gösterir orta parmağın kralını. yok öyle bir hikaye. sustalı kama çift ağızlı bıçaklar kelebek vb zaten her yerde tutmak suç evde bile bulunmamalı ama en basit victorinox çakı bile olsa yasaya aykırı taşımak suç ve isterse polis cezai işlem yapabilir

    çakı taşımak için ; en dış giysinin ceplerinde taşımayacaksın yanında çanta varsa mutlaka çantada olacak ve mutlaka hemen açıp kullanmaya imkan vermeyecek şekilde beze vb sarılmış olacak. yani maksat biranlık kızgınlıkla cart diye çekip adama saplamayı önlemek,üşendirmek. tartışılır ama yasa böyle


    savunma için biber spreyi alın.

    Yalnız çakı taşımak yasak değil eğer çakıyla bir olaya karışırsak savunma amaçlıda olsa cezası var öbürlerinde haklısınız..

    mesela polis çevirdi kişinin üstünü aradı , cebinden direk çakı çıkarsa cezai işlem yapmak polisin insafına kalmış,isterse şüpheli görürse pekala basit küçük çakıya bile el koyabilir .ancak 2.paragrafta anlattığım şekilde taşınırsa pek sorun çıkmaz
    tabi stilletto kelebek kama(iki yüzlü bıçak) otomatik açılan şu ucuz çin çakıları nasıl taşınırsa taşınsın hızlı kullanıma imkan verdiği için yasak. çarşıda pazarda alelade rahat bulunuyor alınıyor o ayrı.




  • dostum ondan önce şunu düşün bence::Aldın bıçağı koydun cebine yada beline kestiler yolunu çektin bıçağı ama ya adam daha büyüğünü çıkartırsa? yada adam zaten gözünü karartmasa o işi yapmaz. sen adama saplayabilecekmisin bıçağı ?
  • ben kilic tasiyorum, bide ciplak gezdigimden herkes korkuyo ztn deli saniyolar, kafam rahat.
  • Çakı taşımanın suçu yok diyebiliyorum hatta başbakan bile taşıyodu sanırım.

    Ama tinerci olayına gelirsek birden fazla kişilerse kaçabiliyosan kaç.Kafaları genelde kayık olduğundan kovalayamazlarda zaten fazla.Tiner çekmekten adamların ciğerleri pert oluyo tıkanır kalırlar.Kaçamıyıcak şekilde sıkıştırdılarsa ver cebindeki parayı canından kıymetli değil.Ama tek kişiyse o zaman cebindekini kullan.Tabi her türlü o en son çare olmalı sonuçta adamların kaybedicek bir şeyi yok.Hapishaneyi sıcak yatak sıcak yemek olarak görüyolar.Kafaları habire 1 milyon zaten adam seni orda delik deşik eder sen ona saplayamazsan.
  • Bence hiç taşımamak en güzeli. Neden derseniz karşınızdakinden daha fazla kaybedicek şeyiniz varsa direk 1-0 yeniksiniz.
    Bu durumda bence en mantıklı olan biber gazı kullanmak ve ortamdan direk kaçmak.
  • Şöyle 3 parça katana takımı al ebayden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boor

    Şöyle 3 parça katana takımı al ebayden.

    Gerek yok ki ona siyah montum var içerde siyah bir cep var kamufleli gibi duruyor dışardan içerden belli olmuyor kolay gene orda 1 kelebek taşırım.. duruma göre montun iç çebine muştayı atarım bi ara cephaneliktik
  • Yanımda isveç cakısı taşıyorum her işimi görüyom elektrikçi olduğumdan hava alanına bile girmişliğim vardır
    Ama kavgada bana bıçak çekmeyene açmam o çakıyı gerekirse dayak yerim ama bıçak çekmeyene bıçak çekmem
    He ama akşam 11 den sonra eve giderken çakı sol elimde sivri tarafı dışta oluçak şekilde koluma saklar öyle giderim eve o saatte pek hayırlı adam olmaz sokakta ki bizim sokakta banko 6 7 tane köpekte oluyo 11 den sonra çakı açık gezerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan_007 -- 2 Şubat 2013; 12:41:45 >




  • Kardeşim sokabilecek misin önünü kesseler? Kendini korumak falan hikaye bunlar bıçağı her adam sokamaz işin hapis kısmını da düşünür.Al biber gazını bir durumda kullan gör bakalım nasıl zırlıyorlar.Ben iki kere biber gazına maruz kaldım feleğim şaştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bıçağı taşıyorum ya önümü 1 kişi kesse bıçakla önce bişeyim yok bırak gidim derim ama hala ısrar ederse çektiğim gibi saplarım yani ona bana saplama fırsatını vermem direk bacağna saplarım bıçağı sonra hemen polisi ararım yani bıçağı saplamaktan hiç korkmam hiçç gözümü bile kırpmam çekip bırak lan diye beklemem eğer çekip bıçağı beklersem kaybederim direk çektiğim gibi saplarım arkadaşlar anlamıyorsunuz beni bizim burda çok tinerci var kaç kere canımı zor kurtardım bi kere önümü kesmişti bıçakla bıçağımda yoktu direk bileğinden tutupçektim düşürdü bıçağı orda onu dövüp kaçtım zaten ayakta zor duruyordu ama bileğini tutarken bıçak az kalsın saplanıyodu bana polisede sordum biz ne için varız dedi ama önümü kestiğinde ben nasl çağrcam polis arkadaşlar çözümü buldum geceleri dışarı çıkmam ama çıkarsam bıçağımı alırım ve hep elim cebimde gezerim yani bıçağı tek harekette cebimden çıkarıp saplıycak bir vaziyette gezerim biber gazıda hikaye gazı sıktığımda bende etkilenebilirim silaha daha yaşım yetmiyo sopa muştada hikaye karşımdaki bıçaklı adama muştaylamı vurmaya çalışcam kendi yumruğumla vururm aynı şey y,nede herkeze teşekkürler arkadaşlar konu açıktır daha yazmak isteyen yazabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emo132

    Arkadaşlar herkeze teşekkürler biraz geç baktım konuya bizim buralarda tinerci çok dün önümü kesti bi tanesi benim yaşlarımda kafası baya güzel ayakta zor duruyo ama iyiki bıçak almışım bıçağı çekti çakıda değldi eliyle açtı sökül lan dedi ama üzerimde hiç bişey yoktu para felan olsa verirdm canımdan değerlmi yok dyince üstüme geldi bende çıkardım kılıftan bıçağı kelebek bıçaktı çalışmıştımda çıkarttım salladım uzak dur bırak gidiym dedim bir adım geri gitti sonra bana saldırdı o anda kendimi yana atıp bıçağın yanıyla kolunun üstünü kestim bıçak düştü elinden bende hemen bıçağı kapatıp yumruğu çaktığım gibi uçtu sonra polise haber verdim geldi tinerciyi aldılar hastaneye götürüp nezarathaneye koydular bendende bıçağı aldılar sorguda olayı anlattım sorgumu imzalayıp çıktım amir bana bidaha bıçak görürsem senide tıkarım biber gazı taşı onun yerine dedi bende teşekür edip çıktım. Bugün yine kelebek alcam neyse arkadaşlar herkeze teşekkürler iyi forumlar.

    CSB nin babası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Katana serbestmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -berkay-

    12 Yaşını geçtiysen taşımana gerek yok bıçaklanmassın





  • noktalama yapsaydın keşke nefes nefese kaldım.
  • Kuru sıkıyla bir kere havaya sık hepsi arkasına bile bakmadan kaçıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bay çene

    Kuru sıkıyla bir kere havaya sık hepsi arkasına bile bakmadan kaçıyor

    ya kaçmazlarsa??




  • Arkadaşlar delici ve kesici alet taşımanın cezası hakkında bilmeden atıp tutarak yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen..

    Ortalama 9 cm üzeri bıçak ve çakı taşımanın TCK 6135'e göre; ateşli silahlar, delici ve kesici aletlere ait hükmüne muhalefet etmekten gözaltı ve üç aya kadar hapis cezasını gerektirir..

    Lakin delici yahut kesici aleti tespit eden memur tayin etmeyebilir, aleti alıp sizi gönderebilir.. Karakola düştüğünüzde karakol amiri babacan çıkar, sizi affedip gönderebilir.. Amma velakin işi kuralına göre yürütürlerse, ya da hakkınızda şikayet olursa dediğim gibi gözaltı ve hapis.. Mahkeme tutuksuz yargılama yapar hapsi de belki para cezasına çevirebilirsiniz..
  • Ben çok uzun zamandır yanımda taşıyorum. Benden daha yapılı kişiler ya da birden fazla kişi karşısında daha dik durmamı saglıyor. Kanunen suçtur, bir kere arama sırasında polis üzerimde buldu. Elindeki aletten hemen tc numarası ile sabıka kaydı kontrolü yaptı. Sabıka çıkmayınca neden taşıyorsun bunu dedi. Savunma amaçlı, serserilere karşı dedim. İşimi falan sordu, anlattım. Bıçagı alıp beni bıraktı, bıçak taşıma dedi. Ben ne yaptım, hemen aynı gün gidip yenisini aldım. Eminönü'nde makul fiyatlara bulunabiliyor. AVM'lere girerken elindeki çantaya falan koyarsan sorun olmuyor. Karar senin....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.