Şimdi Ara

Virtu MVP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu virtu hakkında biraz bilgi verebilecek veya kullanan varmı?Şimdiden teşekkürler.



  • Virtu teknolojisi cpu'nun içindeki gpu ile harici gpu'nun güçünü birleştiriyo orta seviye veya giriş seviyesi bir sistemler için oldukca iyi bişey.
    Örnek İ5 3570K Hd 4000 grafik birimini barındırıyo gtx 460 kartınız var bu yazılım sayesinde ikisinin güçünü birleştirip daha iyi sonuçlar alabilirsiniz oyunlarda.
  • PCkoloji.com da Virtu ile ilgili bir yazi vardi. Oradan genel bilgi edinebilirsin. Virtu kullanabilmek icin bolgesel ayarlari degistirmek zorundasin simdilik. Kasim ortalarinda yeni guncellemesi cikti giderek gelisiyor.
  • Dahili harici GPU'nun gücünü birleştirmez. Testlerde vs. faln sanal oalrak yüksek fps gösterir, çünkü araya fazladan boş frame ekler. Test programı da, aaa 20 kare daha fazla saydım der, daha yüksek fps gösterir olayı o. Ekran kartının gücünü arttırmaz.

    Bunun en faydalı işe yarayacağı yer, sistemin monitörün tazeleme hızından daha yüksek FPS üretebiliyorsa, tearing olmadan ve mesela 60 FPS ye takılıp kalmadan yüksek fps de oyun oynarsın. 100 FPS alırken tearing / yırtılma olur ya 60hz lcd monitörün varsa, bu virtu sistemi ince ayar yapıyor, 100fps alırken tearing olmadan oynayabiliyorsun.

    Eğer FPS 60'ın altına inerse o zman işler biraz karışır, fps biraz daha düşer.

    Şimdi bu virtuda esas olan şey, fare ile ekranda gördüklerin arasında düzensizlik uyumsuzluk olmamasını sağlamak. Daha iyi bi fare/ekran arası kullanıcı deneyimi sunumak.

    Bunları yaparken de microstutter oluşur bi miktar. Sana ekranda gördüklerin, mouse ile deneyimlediğin akıcılık olarak geri geliyormu bu sana daha iyi bi oyun keyfi yansıtıyor mu ona bakacaksın. FPS'nin düştüğü yerler de dahil.

    Ekran kartının gücünü arttırmaz, dahili harici kartı beraber kullanmanı sağlamaz. Daha iyi bi kullanıcı deneyimi elde etmeye yönelik bu sistem. Seni rahatsız ediyor mu, daha iyi bi akıcıılık hissi veriyor mu, mouse ile daha temiz bi tepki veriyor mu ve sen bunlardan memnun musun ona bakacaksın. Eğer stutter rahatsız ediyorsa mesela, yada fps düşünce çok kötü geliyorsa kullanmamayı düşünmen lazım.

    Onun dışında tekrarladığım gibi dahili harici kartları birleştiren gücünü arttıran bişey yok.
  • arkadaşın biri whql sürücüsü istiyo dedi o nvidia kullanıyo ama bende 7850 var bf3te fln girerken ikonu görüyorum 12.8beta sürücüleri var, ATIde geçerli degil galiba söyledigi iş?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.