Şimdi Ara

Sosyal Medya bu ülkeye yasaklansın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle katılıyorum. Her online oyunda trollüklerimizle, her sosyal sitede abazalık ve kezbanlıklarımızla kendimizi ortaya koyuyoruz. aga 10k plz bunlardan biri
  • +0,5 Genel Kültür olarak çok düşük bir ülkedeyiz.Ve seviye olarak.Youtubedaki tüm videoların altında bir küfürlü yorum var.İnci Sözlük özellikle kapatılmakla iyi oldu.Face sayfalarını kapatıp o inci sözlükte olanlara sosyal ağ yasaklanmalı.Ekşideki adamlar Vikipediye yönelse 11 yılda açılan 200.392madde 3 yılda açılmazsa ben neyim.;İnterneti kullanmayı bilmeyen bir ülkeyiz.Hollanda ve Belçika 37 milyon Felemenkçe konuşan ülkeler.Adamların 1 Milyonu aşkın maddesi var.Gurbetteki Türkleride sayarsak 90 Milyonu aşkın Türk var.Ama madde sayısı 200.392.

    Vikipedide sayfa içeriği boşaltıp küfür yazan pornografik gif koyan onlarca kişi var ayda.Her 5-6 kişi süresiz banlanıyor.Hesap yaratımıda engelleniyor.

    Seviye sınavıyla sosyal medya hesabı açılması gerek.13 Yaş kuralını bırak(zaten herkes tarih değiştiriyor) 18 yaş koyulsa bile birşey olmaz.Katliam konularının altına faşistlik derecesinde ırkçılık içeren mesajlar atılıyor.DH içinde geçerli bu.

    Genel kültür olarak geriliğimizi üniversite sıralamaları,facebook ve vikipedi ciddi olarak göstermekte.Sosyal medyayı yasaklasan birşey olmaz.Site açıp oradan devam eder oksijen israfları.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.