Şimdi Ara

Tablet ile 3g modem kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selam;

    Tabletli bir hayata geçişim için attığım sipariş adımıyla, TTNET in evdeki internet bağlantım için taahhüt yenileme tarihi çakışınca bende araştırmaya koyuldum. 3G mobil modem kullanımı hakkında sizden biraz bilgi almak istedim. Eğer olacaksa ikisini beraber yapayım diyorum.

    Sorum ise şu; Android işlemcili olduğundan dolayı alacağım tablet mobil modemi destekler mi? Sim kart girişi olmadığından bağlantı yapamayacağım mutlaka mobil modem gerekli olacak. Her seferinde telefonumdan bağlantı yapmaya uğraşmak istemiyorum.

    Bu konu hakkında bilgisi ve tavsiyesi olanlar varsa ilgilenirlerse sevinirim. Ayrıca telefonumda internet paketi dahil Avea hat kullanmaktayım, öyle bir destek varsa Avea da seçenekler arasında olabilir.

    Şimdiden teşekkürler



  • http://forum.donanimhaber.com/m_64249912/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64249912

    adresi belki size yardımcı olur. sağlıkla kalın.
  • Tesekkur ederim, o zaman hic bir ek islem yapmama gerek kalmayacak, ttnet ten almayi planliyorum o da avea tabanli oldugundan problem olmayacaktir saniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben AveaJet'i aldığım zaman üç model modem vardı. İnternetten yaptığım araştırma sonucu içlerinde daha hızlı olan MF190 modemi özellikle istedim. Onun da kullanım kılavuzunda yazmamasına rağmen Android'i desteklediği tesadüfen ortaya çıktı. O günden beri tablette rahatlıkla kullanıyorum. Belki şu anda daha hızlı bir modem gelmiştir ama Android'i desteklemiyordur. AveaJet adı altında değişik modemler var. Hepsi Android'i destekler mi bilmiyorum. Onun için ben MF190 modem diye özellikle belirttim. Dikkatli olmak lazım. Sağlıkla kalın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.