Şimdi Ara

Cızırtı ile alakalı bilgili arkadaşların yorumunu bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde 2+1 Logitech S220 Kolon var.Şimdi soruna gelmek gerekirse kolonumda bir sıkıntı yok gibi fakat ben daha yeni kolonumu açıyorum ve herhangi bir şarkı açıyorum.Potansiyometreden sesi açmaya başlıyorum ve potansiyometrenin ortalarına doğru bi cızırtı yapıyor ama sadece bu cızırtı soldan geliyor neyseki sesi sonuna kadar açıyorum ve daha zorladıgımda cızırtı devam ediyor elimi potansiyometreden çektiğimde cızırtı yok ama potansiyometre ile oynarken ses cızırtı yapıyor .. sorun nedir ne yapmam lazım ?? 2 Yıllık garantisi var :)

    Bu arada pcmin PSU su 300 W (450 almam lazım onu biliyorum) Evimde topraklama hattı var


    Dipnot Daha öncede oldugunda potansiyometrenin içine kolonya döküp temizlediğimde kesmişti sizce ne ile alakalıdır arkadaşlar ??

    Yardımlarınız için teşekkür ederim..



  • Herkese yorum bize yok mu :D
  • Potansiyometreniz kirlenmiş, siz çevirirken elinizdeki sesi alması, anfi katı sinyalinin oradan aktarılmasıyla ilgili.
    Pc ile anfi katı arasında (potansiyometrede) temasızlık olursa, en yakın sinyal eliniz olduğu için sizden etkilenir.
    Ürünü servise verin, durumu anlatın sesini açamıyorum/açarken çok cızırtı yapıyor, devamlı buraya müdahale etmem gerekiyor deyin..
  • Öncelikle teşekkür ederim ilginiz için .. Sanırım yanlış anlaşıldım :) Ben tekrar anlatayım size olayı.Şimdi ben sesi açıyorum seste hiç bir cızırtı bozulma vs vs yok fakat potansiyometreden çeviriyorum ve bazı kısımlarda çevirirken cızırtı yapıyor tabi 2 3 kere tamamen sesi yükseltip alçaltınca kendisine geliyor. Sormak istediğim şey bu bir sorun mu yoksa normal olabilicek bir şey mi ? Genellikle ilk açtıgımda cızırtı belirli yerlerde gelip kayboluyor daha sonra sıkıntı olmuyor tabi.Çok hassas bir kullanıcıyım onun için merak ediyorum sıkıntı gibi bir şeyse ürünüme bakılması için yollayacağım ve bir şey daha sormak istiyorum. Kolonlarımın sağlam olup olmadığını nasıl anlayabilirim daha önce çok fazla bozuk kolonlarla idare ettiğim için artık ayırt edemiyorum :) Tşk ederim hepinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.