Şimdi Ara

Aura Cebilon Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ihlas Su Arıtma Cihazı Aura Cebilon

    Su.. Yani yaşamı sürdürebilmemiz için en temel ihtiyaç. Sizinde bildiğiniz gibi yaşam, anne karnında suda başlar, suyla devam eder. Suyun olduğu yerde hayat vardır. Bedenimizin yaklaşık % 70′i sudan oluşur. insan haftalarca aç kalabilir. Ancak, 2 – 2.5 günden fazla susuz kalamaz. Yani su, gıdalardanda önce gelmektedir. Su az tüketildiğinde ciddi sağlık sorunlarına davetiye çıkarılmış olur. Tüm sıvılar içersinde en eritken sudur. Canlılar hayatlarını devam ettirebilmek için gıdaya ihtiyaç duyarlar. Ancak gıdalar tabi halleriyle pek bi işe yaramazlar. Bunların organizma tarafından kullanılabilmeleri için önce ağızda, sonra midede en son bağırsaklarda pek çok operasyonlardan geçmesi gerekir. Bu işlerdede suyun çözme kabiliyeti ve eritkenliği en önemli rolü oynar. insan vücudunda hem birbiriyle entegre, hemde birbirinden bağımsız olarak çalışan 100 trilyon civarında hücre olduğunu ve bu hücrelerin yapısındaki protoplazmanın %90′ının su olduğunu düşünürsek tüm bu hücrelere yakılmak için gıda gitmesi gerekmektedir. Gıdalar vücudumuzda fabrika gibi çalışan hücrelere damarlar yoluyla gider. Bu damarların içi kan ile doludur. Kanın %82′si sudan oluşur. Kısacası suyun önemi ve hayatımızdaki yeri kesinlikle tartışılamaz. içtiğiniz su temiz ise sağlıklı bir şekilde hayatımızı sürdürmemiz mümkün. Fakat ya kirli ise? ihlas su arıtma ile temiz ve sağlıklı içme suyunuzu, evinizde kendiniz üretin.

    ihlas su arıtma cihazı aura cebilon reverse osmosis içme suyu temininde teknolojinin ulaştığı son noktadır. Reverse osmosis sistemi ile bir evin içme suyu temin edilebildiği gibi, fabrikaların proses suları ve deniz suyundan içme suyuda temin edilebilir. Gelişmiş batı ülkelerinde hemen hemen her evde bir reverse osmosis su arıtma cihazı vardır. İçme suyunun dışında, kahve, çay, yemek yada mama yapmak, sebze meyve yıkamak için bu sistemden çıkan sağlıklı su kullanılır. Bazı mikroorganizmalar, kimyasallar, suyu kaynatma yada klorlama gibi yöntemlerle arındırılamazlar. Suyun içinde kalırlar ve daha birçok madde su içinde çözülmüş olabilir. Bu maddelerin sadece filitreden geçirilmesiyle arındırılması yeterli değildir. Suyu bu maddelerden ancak ihlas su arıtma reverse osmosis sistemi yani ters osmosis ile arındırabiliriz. Bu modern bir hiper filitrasyon tekniğidir. İhlas su arıtma cihazı suyun içinde vücudumuza yaramayan her ne kadar kimyasal varsa ayrıştıran bir sistemdir. Mikroskobik gözeneklere sahip bu sistem, suyun moleküllerini rahatlıkla geçirirken, diğer molekülleri çapları oranında ayrıştırarak dışarı atar. 3 aşamayla suyu kokusuz ve berrak bir duruma getirdikten sonra, ayrıştırıcı sistemde denilen membran sistemiyle en önemli kirlilik olan, kimyasal kirliliği sudan ayrıştırarak, kirli ve temiz su olarak ikiye ayırır. Bu teknolojinin geliştirilmesinde nasa‘nın payı büyüktür.İhlas aura reverse osmosis ev tipi sistemleri ailelerin günlük içme suyu, sebze meyve yıkama, yemek yapma, çay kahve gibi ihtayaçları göz önüne alınarak dizayn edilmiştir. Standart ölçüleri ile tüm mutfakların tezgah altlarına monte edilebilir. Aura Cebilon Reverse Osmosis yetkili servisi tarafından montajı yapılan sistemlerin kullanımı, sadece çeşmeyi açıp kapatmak kadar kolaydır. Çeşmenizden akan su ise bebeklerinize içirebilecek kadar sağlıklıdır.

    Cihazın Çalışma Prensibi






    Dünya Sağlık Örgütü(WHO) tarafından yapılan araştırmalar sonucu belirlenen Su kaliteleri ve kullanım şekli hakkında bir çizelge de değerler verilmiştir.

    1. Sınıf Sağlıklı İçme Suyu : 0 - 20
    2. Sınıf İçme Suyu : 20 - 40
    3. Sınıf Kullanım Amaçlı Su : 40 - 60
    4. Sınıf Atık Su : 60 ve üzeri

    Sizin kullandığınız suyun kalitesi ne olursa olsun Cihazımızın arıttığı su 1. Sınıf Sağlıklı İçme suyu Sınıfında olup gönül rahatlığında Yemeklerinizde, çocuklarınızın mama yapımında ve sağlıklı içme suyu olarak kullanabilirsiniz.

    NSF Onaylı Reverse Osmosis Sistemi

    Aura Cebilon Compact Reverse Osmosis System’inin bütün parçaları, hammaddesine varıncaya kadar 3 senelik uzun bir araştırma ve testten sonra NSF tarafından sertifika almaya hak kazanmıştır. Bazı komponentlerinin sertifikalı olması, o cihazın sertifikalı olması demek değildir. Türkiyede İlk ve Tek olarak NSF sertifikalı Marka olarak Aura Cebilon Compact Reverse Osmosis bulunmaktadır.

    NSF Nedir?

    National Sanitation Foundaditon Amerika Birleşik Devletleri Hijyen Otoritesi; 55 yıllık su ve gıda gibi insani tüketim ürünlerinin sağlık, hijyen ve temizlik standartlarının belirlenmesinde etkili, bağımsız, test ve sertifikalandırmada otorite olan uluslararası yetkin bir kuruluştur. Aura Cebilon Reverse Osmosis Sistemi bu kuruluş tarafından en küçük parçasına kadar test edilip sertifikalanmıştır.

    Sertifikasyon:

    Su Sağlıktır. Sağlığınızı Tehlikeye Atmayınız. Sağlıklı yaşamanın en temeli olan içtiğiniz suyun sağlığa uygun malzemelerden geçtiğinden emin olunuz. Bunun en emin yolu su arıtma cihazınızın yetkili otoritelerce belgelenmesinden geçer.

    Su arıtmada kullanılan her tür malzemenin sağlığa uygun hijyenik olması önemlidir. Bütün bu malzemelerin testlerinin yapılıp uygunluğunun tespiti 3 yıl gibi çok uzun bir süreçtir. Aura Cebilon Reverse Osmosis Sistemi 3 yıllık bu süreçten geçmiş, hem içindeki bütün komponent ve malzemeleri hem de cihazın kendisi su sistemlerinde en üst sertifikasyon kuruluşu olan NSF tarafından test edilmiş ve belgelenmiştir. Cihazda kullanılan her tür malzemenin ki en baştaki hammadde olmak üzere tedarikçilerine kadar detaylı araştırması yapılmıştır. Cihazda kullanılan dış plastik hiç bi şekilde su ile temas etmemesine rağmen A kalite plastikten yapılmıştır. Piyasada bulunan diğer arıtma cihazları ucuz olması ne kadar makul gelsede aynı kalitede sağlıklı olmayıp, filtreleri 3 ayda bir 50 ile 300 arası değişmektedir. Aura Cebilon Reverse Osmosis Su arıtma cihazımızın Yetkili servis dahilinde İpaş sistemi altında 6. ayın bitmesine 1 gün kala sizi arayıp Tamemen ücretsiz olan Servisimiz Cihazınızdan çıkan suyu test etmek için randevu talep eder testleri gözünüzün önünde yapıp kullanmanıza bağlı olarak filtresinin değişmesi gerektiğini yada gerekmediğini tarafınıza bildirir değişecek olan filtre 6 ayda 1 kez değişir ise sadece 25 tl gibi cüzi miktar talep etmektedirler.







    Bilgi almak için lütfen irtibata geçiniz.
    0543 821 05 00

     Aura Cebilon Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazı







  • Bunun fiyatı nedir ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.