Şimdi Ara

En ucuz kinoki detox bandı 2.5 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aynı gün stoktan kargo

    http://www.toptanvadisi.com
    http://www.toptanvadisi.com/kinoki-detox-banti

    Kinoki Detox Bantları bedenimizi toksinlerden arındırmanın en doğal ve kolay yoludur.

    Vücudumuzdaki zararlı toksinlerin atılması
    Bağışıklık sistemimizin güçlenmesi
    Lenfatik sistemimizin temizlenmesi
    Kan dolaşımımızın desteklenmesi
    Uyku kalitesinin yükseltilmesi
    Zindelik hissi
    Yorgunlukla mücadele
    Birçok küçük ağrının etkisinin azaltılması
    Zayıflamaya yardımcı olur
    Ve en önemlisi genel sağlığımızı korumamıza
    yardımcı olur
    TOKSİNLER NEDİR VE BİZİ NASIL ETKİLER?

    Bu toksinlerin hangi yollardan vücudumuza girdiğine dair birkaç basit örnek vermek gerekirse:
    * Her türlü katkı maddeli yiyeceklerden
    * Fabrika ve arabaların çevreyi kirleten gazlarından
    * Maruz kalınan sigara dumanından
    * Cep telefonlarının yaydığı radyasyondan
    * Kişisel bakım ve sağlık ürünlerinin içerdiği zararlı kimyasallardan
    Maruz kaldığımız bu dışsal toksinlerin yanı sıra, vücudumuz normal günlük fonksiyonlarını yerine getirirken de içsel toksin üretir. Bu toksinler de vücudumuzun biyokimyasal ve hücresel faaliyetleri sonucu üretilirler.

    Bu şekilde vücutta biriken toksinlerin vücudumuza olumsuz etkilerinin belirtileri;
    - Baş ağrısı,
    - Eklem ağrısı,
    - Sürekli öksürük,
    - Boğaz ağrısı,
    - Stres ve sürekli huzursuzluk hissi,
    - Anksiyete,
    - Solunum rahatsızlıkları,
    - Uyuşukluk,
    - Yorgunluk,
    - Cilt hastalıkları,
    - Obezite,
    - Sırt ağrıları,
    - Selülit,
    - Baş dönmeleri,
    - Sindirim bozuklukları,
    - Romatizmal eklem ağrıları,
    - Yüksek kan basıncı,
    - Sindirim bozuklukları olarak kendini gösterebilmektedir.

    Özellikle Japonya’da toksinlerin insan bedeni üzerindeki etkileri üzerinde yoğun araştırmalar yapılmış ve detoks işlemi ile vücuttan toksinlerin atılmasının gerekliliği üzerinde yoğunlaşılmıştır. Genel sağlığın bu yolla korunması Avrupa’da da oldukça yoğun ilgi görmüştür. Bunun sonucunda detoks bantlarının kullanımı hem Uzakdoğu hem de Avrupa’da çok yaygınlık kazanmıştır.

    Uzakdoğu’da uygulanan medikal terapi yöntemlerine göre ayaklar, vücudun birçok önemli fonksiyonunun anahtarıdır. Bunu göz önünde tutarak refleksoloji ve akupunktur ayaklara yönelik birçok uygulama geliştirmiştir. Ayaklara bu kadar önem verilmesinin sebebi; tıbbi bilgilere göre insan vücudunun sahip olduğu 360 akupunktur noktasının 60 tanesinin ayakta olması ve ayak tabanında 7000 sinir ucu olmasıdır. Ayak aynı zamanda bütün meridyen kanallarının sonlandığı yerdir. İkinci kalp olarak bilinen bu noktalar insan vücudundaki birçok organın yansıma noktaları ve toksinlerinde birikim noktalarıdır.

    İşte bu nedenle Kinoki Detox bantları için daha çok tavsiye edilen kullanım alanı ayak tabanlarıdır. Ayak tabanlarına uygulanan Cleantox Detox Bantları, içeriğindeki çok güçlü bileşenler sayesinde; kan, ayak tabanlarından dolaşım yaparken bu noktadan toksinlerin banda geçişini sağlar. Bu sayede sinir yollarının temizlenmesine yardım ederek lenfatik sistemdeki toksinlerin atılmasını sağlarlar. Kinoki Detox bandının içeriğindeki maddeler bunu yaparken bir yandan da negatif iyon ve uzak kızılötesi ısı oluşturarak çalışırlar.

    Uzak kızıl ötesi ışınlar vücuda etki eder, ısıtır ve kan akışını hızlandırır. Kinoki Detox bantlarından çıkan bu ısı uygulandığı yüzeydeki gözenekleri açarak geçişken baskı altında kandan ve lenfatik sistemden zararlı maddelerin atılmasını sağlarlar. Detox bantları uzak kızılötesi ışınların bu etkisini maksimize edecek bir şekilde dizayn edilmiştir..

    Detox bantlarından yayılan negatif iyonlar ise; kokusuz, tatsız ve görünmez moleküllerdir.

    Genel olarak iyonlar, negatif veya pozitif yüklü moleküllerdir. Vücut üzerinde olumlu etkileri bilinen negatif iyonlar da hava moleküllerinin güneş ışığının, sirküle olan havanın ve suyun etkisiyle parçalanması sonucu meydana gelirler. Bu iyonlar, Daha çok deniz kenarlarındaki havada, dağlarda, şalelerin yakınlarında yüksek seviyede bulunurlar.

    İşte detoks bantlarında bulunan turmalinin yaydığı bu negatif iyonlar da vücuttaki serotonin hormonunu arttırıcı biyokimyasal reaksiyonlar oluştururlar, stres ve depresyonun etkilerini azaltıp, kendimizi daha zinde, ferahlamış ve motive olmuş hissetmemizi sağlarlar.

    BANTLARIN KULLANIMI

    Detoks bantlarının kullanımı son derece kolaydır. Yatmadan önce detoks bantlarını şekilde gösterildiği şekilde ayağınıza yapıştırın. Refleksoloji ayak haritasından faydalanarak vücudunuzun hangi bölgesine Detox yapmak istediğinizi seçerek ayak tabanınıza bantları yapıştırın.

    Kinoki Detox bantlarından maksimum derece faydalanmak için gece boyunca en az 8 saat kadar uygulanmasında fayda vardır. Kullanım sonrası sabah detoks bandınızın üzerindeki koyuluklar vücudunuzdan atılan toksinleri gösterir. Bireylerin genel sağlığı ve genetik yapısına göre değişmekle beraber, genellikle 4–5 günlük kullanımdan sonra bu renk daha açık bir hal almaya başlayacaktır. Çıkan toksin miktarı azaldıkça bantlar daha da alacalı ve açık renk çıkacaktır.

    Bantların ideal kullanımı 5 günlük bir detoks programı uygulandıktan sonra 10–15 günlük bir ara verilmesi şeklindedir. Verilen bu aradan sonra detoks bantlarının düzenli olarak haftada 2–3 kez kullanımı tavsiye edilir. Detoks bandından vücuda giren herhangi bir bileşen olmadığı için herhangi zararlı bir yan etkisi yoktur. Bununla birlikte içeriğindeki bitkisel bileşenlere alerjisi olanların ve hamilelik süresince kullanılmaması tavsiye edilir.

    BANTLARIN İÇERİĞİ:

    Wood Vinegar (Pyroligneous acid):
    Çeşitli ağaç hücrelerinden elde edilen sıvı veya öz suyudur. DETOX bantlarının etkinliğini sağlayan, sterile edici ve absorbsiyon özelliğine sahip bir sıvıdır. Fizyoterapideki kullanımı sonucu, ağaç sirkesinin aynı zamanda ağrı dindirici bir etkisi olduğu kanıtlanmıştır.

    Bamboo Vinegar:
    Bambu ağacının karbonizasyonundan elde edilen bir sıvıdır. Bitkisel özelliği vücuttan atıkların arındırılmasına yardımcıdır.

    Tourmaline:
    Negatif iyon ve kızıl ötesi ışın yayan yarı-değerli bir taştır. Kan dolaşımını iyileştirici, stres azaltıcı,zindelik verici ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirici etkisi ile bilinir. Turmalinin hastalık ve rahatsızlıklar sonrası vücudun iyileşme süreci üzerinde olumlu etkisi vardır. (Niwa Institute for Immunology, Japan. Int J. Biometeorol 1993 Sep; 37(3) 133-8).

    Chitosan:
    Chitosan Hokkaido yengeci (Kızıldeniz Kral yengeci) gibi deniz canlılarından çıkarılan Chitin maddesinden üretilmektedir. Yağ çözücü özelliği ve vücuttaki katı yağların atılmasına yardımcı olması sebebiyle
    zayıflama endüstrisinde çokça kullanılan bir üründür. Vücuttan toksinlerin atılmasına da yardımcıdır. Bunun yanında tıpta yara veya yanıkların iyileştirilmesinde kullanılır.

    Houttuynia Cordata:
    Asya’nın dağlık bölgelerinde yetişen, anti bakteriyel ve enfeksiyon drenajına yardımcı özellikleri ile bilinen bir bitkidir
    Eriobothrya Japonica(Luquat Leaf Extract) : Ülkemizde Malta eriği olarak da bilinen bu meyve, boğaz ve solunum yollarının açılıp temizlenmesine yardımcı özelliği olan elementler içermektedir. Ayrıca kanser önleyici özelliği bilinen amigdalin içermektedir.

    KINOKI DETOX BANTLARI, yukarıdaki temel bileşenlerin yanı sıra bantların etkinliğini artıran C vitamini ve dekstrin içermektedir.

    Paket İçeriği:

    10 Adet Kinoki Detox Tamponu
    10 Adet Kinoki Detox Yapıştırma Bandı

    Adres:
    Toptan Vadisi
    Hobi Eğitim Dünyası
    Uzunçarşı Cad. Mustafa Yiğit Han No-171/Kat-1 Daire 50 EMİNÖNÜ-İSTANBUL



    Telefon:
    0212 527 00 65

    Faks:
    0212 527 00 68

     En ucuz kinoki detox bandı 2.5 tl







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.