Şimdi Ara

Saç dökülmesi ve Saç ekimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaşım 20.ve saçlarımın özellikle alın bölgesinde açılma var.kaç kere sıfıra vurdurttum bioxin ,minoxidil felan kullandım hepsi boş çıktı.ilaçlardan umudum kalmadı artık.

    Şimdi saç dökülmesini durduracak ve kalan saçlarımı koruyacak bir ilaç varmı?Saç çıkarıp çıkarmaması önemli değil sadece kalan saçlarımı korusun yeter.Ama ömür boyu kullanılacak bir ilaç olmasın.Yani bıraktıktan sonra tekrar eski haline dönmesin.Var mı böyle bir ilaç en fazla 1 yıl kullanacağım.Çünkü maddi durumum pek iyi değil sürekli bir ilaca bağlı kalamam.

    Saç ekimi hakkında da bi kaç sorum olacak.

    1)Saç ekimi için herhangi bir yaş sınırlaması varmı?
    2)Saç ekimi yaparsam diğer saçlar zarar görür mü?
    3)Ekilen saç sürekli dik mi olur?Başka yöne doğru tarayamaz mıyız?
    4)Ekilen saç dökülür mü?
    5)Saç ekilebilmesi için dökülmenin durması mı lazım?Yoksa dökülme devam ederken ebebilirmiyim?







  • Biliyorum forumda baya konu var ama hepsine teker teker abkmaya üşendim valla.isteğim cevaplarıda tam bulamadım.Yardım ederseniz çok iyi olur.
  • Bende de son 1 senedir kırılmalar başladı.Bazen uzun saçlar geliyor elime dökülüyormu diye düşünüyorum.Çok sinirimi bozmakta.
  • Sana şöyle söyliyeyim benim yaş 18 saçlarda seyreklik oluşmuştu ve saçlarım acayip şekilde dökülüyordu elimle saçımı kaşıyordum 4-5 tel saç geliyordu çok fazla dökülme vardı bioblas şampuan falan kullandım olmadı.Sana tavsiyem bitkisel karışımlar sür ; ısırgan otu, sarımsak falan internette arştırrsan bitkisel karışımlar falan var eğer uygularsan ve Şampuan kullanma saçlarını doğal zetinyağlı sabunlarla yıka ama marketlerle satılanlardan değil bunlar tam doğal olmuyor ;

     Saç dökülmesi ve Saç ekimi hakkında

    Bunlaran bulabilirsen bunları kullanmanı öneririm
     Saç dökülmesi ve Saç ekimi hakkında
     Saç dökülmesi ve Saç ekimi hakkında




  • quote:

    Orijinalden alıntı: grejuva007

    Sana şöyle söyliyeyim benim yaş 18 saçlarda seyreklik oluşmuştu ve saçlarım acayip şekilde dökülüyordu elimle saçımı kaşıyordum 4-5 tel saç geliyordu çok fazla dökülme vardı bioblas şampuan falan kullandım olmadı.Sana tavsiyem bitkisel karışımlar sür ; ısırgan otu, sarımsak falan internette arştırrsan bitkisel karışımlar falan var eğer uygularsan ve Şampuan kullanma saçlarını doğal zetinyağlı sabunlarla yıka ama marketlerle satılanlardan değil bunlar tam doğal olmuyor ;

     Saç dökülmesi ve Saç ekimi hakkında

    Bunlaran bulabilirsen bunları kullanmanı öneririm
     Saç dökülmesi ve Saç ekimi hakkında
     Saç dökülmesi ve Saç ekimi hakkında

    valla hocam o dediginide yaptim.sarimsak yagi,badem yagi,cam terebentin yagi felan hepsini karistirip surdum 1 ay boyunca ama sonuc 0. bendeki dokulme genetik o yuzden distan mudahale bi ise yaramiyor malesef.tek cozum sac ekimi ama oda cok pahali ve de orjinal saclar gibi olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bak hocam orjinal çam terebentin yağı yoktur bunu biliniz. Sıradan yağlarla saç bakımı olabilir ama o yağlarda sahte olabilir gerçek değildir bunun için en iyi bilgiyi sadece işini saçla uğraşmış tecrübeli kişilerden öğrenmek için saçım tedavisi forum sitesine bakmanı tavsiye ederim. saç ekimi için saç dökülmesi çözümleri için arkadaşlardan bilgi alabilirsiniz.
  • kafanıza göre ilaç kullanıyorsunuz sonra niye dökülüyor/dökülme niye durmadı diyorsunuz. bu kadar etkileniyorsanız saçınız dökülmesinden DOKTORA GİDİN!

    saç ekilmede sınır yoktur ama etik olarak 18 derler. ekilen saçlar dökülmez. ekilen saçlar dik uzar gibi bir durum söz konusu değil istediğiniz gibi tarayabilirsiniz. dökülme durmadan saç ektirmek sadece görüntü açısından sorun yaratır. Fakat önce DOKTORA GİDİN DÖKÜLMENİN KAYNAĞINI ÖĞRENİN!!!
  • saç ektirmeyin,ekilen saçlar daha ince tel olduğundan yakından bakınca belli oluyor sırıtıyormuş
  • Dökülme genetik ise HİÇBİR ilaç ve şampuan senin saçını geri getirmez ha ilaçla getirirsin proscar ve minoxidil fda onaylıdır ama ömür boyu kullanıcaksan kullan yoksa bıraktığın an hepsi gider teker teker. Yaş 20 ekim yapabilirsin ama birde şu var dr sana ekimi yapar senin daha saçların illaki dökülecek babandan dayından hesap et açıklık ne kadar olacak o sınıra geldiğinde ektir ki ektireceksen tabi sonra kafanda ekim oldukdan sonra boşluklar olusmasın zamanla saçlr döküldükçe. Ekilen saçlar hepmi dik duru o seinn ekim yaptıgın doktorun becerisine kalmış.Çok iyi araştır ona göre karar ver nereye ektireceksen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.