Şimdi Ara

Oyun Ürünleri Satan Sitelerden RP Çekenlerin Dikkatine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben levellciden alışveriş yapıyodum.hiç uyarı almadan hiç 14 günlük ban yemeden direk perma yedim bu yuzden olabilirmi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataltay -- 17 Aralık 2012; 4:16:27 >
  • Bu konu da en büyük hayal kırıklığını WOT oynayanlar yaşamıştır. Ucuz bulduğunuz siteleri araştırmadan almayınız sonuçta ucuz etin yahnisi yavan olur.Bunun dışında dava açıp kendinizi aklayabilirsiniz ve tazminatta alırsınız site de biter.
    Sanalsaray için ise;
    Bir buçuk ay önce sanalsaray dan Rp aldım eu-west için.ATM aracılığıyla parayı yükledim evime geldim sitesine girdim gerekli bilgileri verip bakiyeme yüklendi şiparişimi verdim canlı destekten bilgi aldım ilgilenen arkadaş sağolsun yardımcı oldu işlemim toplam yarım saat falan sürdü oyuna giriş yaptım RP alınmış siteden şifremi değiştirdim oldu bitti. Şuana kadar da sorun yaşamadım gerektiğinde yine RP alırım.
    Satıcının gözünden;
    İnternet cafe işlettiğim dönemde Knight popülerdi kendim de oynuyordum kredi kartı ile premium gb cash vb satışları yapıyordum alınacak fiyat 10 euro diyelim euro kur da 2TL diyelim yani 20 milyon kredi kartı çekim içinde 2-3TL bir ücret alıyor diyelim bende bunu 25TL satıyordum karım da 2-3 lira oluyordu çevrene bağlı olarak sürümden kazanıyordun.Malum Knight cafeleri modaydı bundan 4-5 yıl önce.

    Önce işlem yapacağınız siteyi araştırın daha sonra alacağınız ürün fiyatını hesaplayın nihayetinde satan insana da hak verirsiniz bir sorun yaşamazsınız.Sorun yaşadığınız taktirde site ile görüşme yapıp daha sonra banka daha sonra da hukuksal merciler olarak başvurularda bulunabilirsiniz




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.