Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Timsah-16 , Timsah-16
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.180
Cevap
394
Favori
926.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
398 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Buradaki mesele sadece para değil, ahlak! Çizgi belli zengin koca, değilsen ilgilenmiyor bu tip Rus kızları.

    Bizim hatunlarsa egosunu tatmin ettikten sonra sepetliyor. Acı; ama gerçek bu.

    Hangisi daha ahlaklı?
  • Bizim milletimiz sadece zengin değil, yakışıklı ve karizmatik ve problemsiz aileden gelme ve edepli ve temiz ve iyi aile babası potansiyelli ve fenomen ve çevresinde kız olmayan ve saf ve bol özellikli ister ama nasibini! Alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum konuya bundan 1ay önce bir bayanla tanıştım o 29 ben 33 yaşındayım kendisi evlenmiş boşanmış 3 yıl olmuş boşanalı ben ise hiç evlenmedim ilk başlarda herşey güzeldi ama sonradan her konuşmada bana benim istediğim gibi olmazaan istemediğim hareketleri yapar söylersen evli olsak çocuk olsa bile senden ayrılırım dedi benim artık tahammülüm yok hiç birşeye zaten bir kere ayrıldım bundan sonra on kere de ayrılsam hiç sorun değil dedi tabi ki bu sözlerden sonra ben soğudum eskisi gibi olmadım ve sonunda bitirdim çünkü bir darbe yiyeceğim kesindi bile bile lades demekte olmazdı bana arkadan bir sürü bela okudu hatta telefonumu sil resimlerimi sil yoksa seni şikayet ederim bile dedi valla benim suçum yok ve anladım ki bekarlık gerçekten iyi evlenip rezil duruma düşeceğinize bekar kalmak en iyisi bana en son attığı mesaj da başka taliplerine şans verecekmiş ben şansı iyi kullanamamışım öyle yazmış neyse dedim cevap bile vermedim kapattım olayı... Allah herşeyin hayırlısını versin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kendini bulunmaz hint kumaşı gören kızlardan uzak durmak en iyisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızın bu düşüncesini en baştan söylemesi güzel olmuş ama ayrılmanıza neden tepki gösterdi onu anlamadım.

    ayrılma kararı alma nedeninizin kızın bu sert koşulları olduğunu ona belirttiniz mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiki hanımlar evlenmeden ayrılmanın pazarlığını yapıyorlar. Galiba en temizi evlenmemek.
  • Okurken midem bulandı nasıl çirkinleşiyor insanlar böyle yahu, taliplerine şans verecekmiş görende kim kardaşyan sanır bildiğin ismi Mahmut yada Cezmi olan yokluktaki biri işte talip dediği 😄 😷 30 lu yaşlarda olmanın böyle avantajları var işte, 20 Lerinde olsa aman ilişkime zarar gelmesin der bunları yutar ama olması gereken neşteri erken vurup şükretmektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde davam sürüyor demek isterdim ama daha dava bile görülmedi 5 aydır mahkeme günü bekliyoruz. Bir de bana karşı dava açmış aman yarabbim ne iğrençlikler okuyunca şok oldum. Ben bu insanla aynı evin içinde nasıl yaşamışım dedim. Aileme karşı o kadar mahcubum ki yüzlerine bakamıyorum eve giresim yok. Borcum harcım olmasa senelerdir emek verdiğim işimi bırakarak tası tarağı toplayıp uzaklaşırdım yaşadığım yerden ama elim kolum bağlı mecbur durup katlanıyorum. Yapılan onca şeye mi üzüleyim, yitip giden gençliğime mi yanayım. O kadar gecemi gündüzüme katıp çalıştım bir şeyler yapmaya çalıştım hepsi uçtu gitti. Bu olayların sebebide ne yazık ki kayınvalidem. Tam aramız düzelcek derken yazın onun yanında geçirdiğimiz bir 10 günden sonra eşim öyle bir değişti ki ne ben, ne arkadaşları, ne ailem kimse önüne geçemedi. Anasına bak, kızını al atasözümüzü söyleyen atalarımıza helal olsun takmıyoruz ama hep böyle haklı çıkıyorlar. O yüzden evleneceğiniz kişiye kendinizi kabullendirip, sevdiriceğiniz kadar ailesine de kendinizi sevdirmeye çalışın derim.




  • numenorian kullanıcısına yanıt
    numenorian çok gecmiş olsun.

    yaşadıklarınızı cok iyi anlıyorum, benimkide sizinkine benzer durum benim davam dilekcemi vereli 3 ay geçti bekliyoruz.
    iyi günde kötü günde diye bir deyim var ama hiç bir işe yaradığı yok
    kadın iyi günde bal gibi ama kötü gün gelince satış ve canavarlaşma düşmanından bile gelmeyecek şeyler eşinden geliyor.
  • Selamlar. Musadenizle bende iki kelam edeyim. Ben 27 yaşındayım iyi bi isim gelirim var elim ayağımda düzgün sayılır. Yani belirli bir standartım var. 4 sene önce biriyle görüsuyordum ilişkimiz 1 yıl sürdü . Pahalı hediyeler, ne zaman sıkıntısı olsa fedakarlıklar, alttan almalar vs vs. Benim için ayrıldıktan sonra mükemmel bir sevgiliydi ama sevemedim demişti ki bu kız bi vasfı olmamasına rağmen tam donanımlı bi koca isteyen biriydi. Bu kız ileri derece seker hastasiydi ve buna rağmen birakmamistim. Ben hastalaninca ciddi bir şekilde 2 hafta sonra mesajla ayrıldı benden. Ondan sonra hastalık yüzünden paralarim bitti işte sıkıntı yaşadım. Türlü türlü işler. O gün anladım bunları sıkıntıya sokunca seviliyorsun diye. Ama toyluk devam ediyor demek ki. Bundan sonra bi kızla tanıştım 20 yaşındaydı bende 25 civarı . Kız bildiğin ruh hastası. Bi arkadas kalalim diyor bi başlıyoruz .

    6 ay boyunca maymun etti beni. En son yine ben hislerimi kaybettim deyince mesajla elime geleni yazdım söyledim şok oldu. Bundan 7 ay sonra bi kızla konuştum. Yine değer veriyor bi yerlerini kaldırıyorum. Ortada hiç bir sebep yolun 2. ayda ben evlilikten korkuyorum bitirelim dedi. Bende hiç bir şey demeden tamam dedim. Dönüp nasıl tamam dedi. Aklı sıra peşinden koşup köpek olacam. İn arabadan bir dahada karşıma çıkma dedim.

    Olayları özet geçtim arkadaşlar. Şu an ilki hariç diğer ikisi barismak istiyorlar ama ben enayi miyim? Vallahi değilim umrumda değil. İlki ise ben tekrar başıma isterdim ama yüzüm yok demiş ortak bi arkadasa. Geçmişte kalan geçmişte kalır. İyi ki daha evlilik nisan gibi şeyler olmadan bunları yaşadım. Ha evli olup ayrılanlar yada o aşamada olanlar varsa umrunuzda olmasın bunlar iki lafla hayatını mahveden elalemin lafiyla hareket eden organizmalar.

    Ha ben uzulmedim mi vallahi ilkinde kafayı yiyordum. Ama belirli bir süre dozunda. Şimdi başka bi kızdan hoşlanıyorum adam olsun ayağına paspas olurum. Ammmaaa beni kullanmaya kalkanin sonu pismanlik olur gider kendi gibi birini bulur inşallah tek bedduamda bu olmuştur. İyi forumlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi önemli olan şey "uyum" hayattan beklentilerimiz isteklerimiz farklı en iyi eş aynı beklentilere sahip olduğunuz eş olacaktır. Çoğu evlilik işi gidip eve geliyorsun yemek yiyip erkek telefonda internete kadında tvlerde dizilere vuruyor.



    Burda ikinci sıkıntı çıkıyor kadın dizilerde fırtınalı aşk yaşayan zengin yakışıklı erkeklere bakıyor bir de diğer kanepe de pijamalı telefonla oynayan erkeğe ha burda kendi haline bakmıyor. Tabi bu ayrılmaya sebep değil başlıyor erkeği sorunlarla taciz etmeye. Bakın çevrenizdeki evliliklerin çoğu böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok kiz oldu su gune kadar hoslandigim, yalan yok. Coguyla da sevgili olmadim. Sevgili olmadan onceki o guzel gunler olur ya hep o gunlerde kaldim.

    Bu bahsettiklerimle magazaya giriyoruz, giyim zevki 0. Nerde gri ve siyah tonlari ve koyu seyler varsa direk oraya. Acikcasi icimi karartiyorlardi. Daha sonra sarki seceyim telefonundan dinleyelim diyorum. Yahu tum sarkilar mi ergensi, karamsar, sezen aksunun ayrilik sarkilari tipinde olur.

    Sonra kiz kiza ne yapiyorlar diye bakiyorum. Yaptiklari en iyi sey dedikodu. Bos sohbetler. Felsefi bilgiden tut genel kulture kadar bilgi birikimi yok. Acikcasi ben de alim derecesinde cok bilen biri degilim ama kankalarimla oturup konussam surekli birbirlerimize bir seyler katiyoruz bilgi olarak. Siyaset tartisiyoruz, kaliteli sorulara felsefe yoluyla cevaplar ariyoruz.

    İsin komik kismina geliyim. Kitap kismi. Erkek arkadaslarima bakiyorum nerdeyse yilda 4-5 kitap ancadir. Bu kizlara bakiyorum deli gibi kitap okuyorlar. Habire instagram hikayelerine filan kahve kitap cikolata fotografi atiyorlar. Ee bakiyorum, bizden kat kat onde olmasi gereken bu kisiler bizden cok daha geride. Bunlar gercekten okuyor mu bu kitaplari acaba ?

    Beraber disari cikalim bir sey yapalim, sanirim ki iclerindeki eziklik psikolojisinden, surekli yaptiklarini digerlerine gostererek hava atma, kendini kanitlama cabalari. Igrenerek bakiyorum bu hallerine.

    Sagda solda dikkat cekip ego kasmaya da bayiliyorlar. Bu kendini namuslu, eksiksiz, mukemmel insan olarak nitelendiren kizlar sirf abazalar bana baksin diye giymedikleri giysi yok. Evlensem esimin giyimine cok karisacak biri degilim ama bu kizlardaki birkac sutyen giyip gogusleriyle dikkat cekme olayini hala anlayamadim. Tiksindiriyorlar insani.
    Bu mukemmel insanlarin soylemedigi yalan yok. Buyuk yada kucuk her konuda islerine nasil gelirse onu soyluyorlar. Sonra yalanlarini ortaya cikariyorum diyorum boyle boyle bu sefer de sen bana guvenmiyorsun dediklerimin dohgrulugunu arastiriyorsun diye biz kotu oluyoruz.

    Sozde muhafazakar olan bu kizlar universiteye gecsin hele de ailesinden ayri bir sehire yerlessin o zaman gorun bunlari kimle yatip kimle kalkiyorlar. Coguna bizzat sahit oldum fakat elbet temizleri de vardir. Bunlar hep batinin modernligi ile ic anadolu zihniyeti sentezi sonucu olusmus seyler. Siz siz olun bu arada kalmis kizlardan uzak durun.


    Ya tam yeniligi savunan, oyle yasayip dusunen kizlarla evlenin ya da muhafazakarligi savunan oyle yasayip dusunen kizlarla evlenin. Asla ikisinin arasinda kalmis olanlarla evlenmeyin. Sonra biz pisman oluyoruz beyler. Karsinizdakinin karakterini iyice ogrenin, iyice taniyin kizi. Evdeki degisik huylarini da ogrenin evlilikten once. Saglicakla kalin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    kızın bu düşüncesini en baştan söylemesi güzel olmuş ama ayrılmanıza neden tepki gösterdi onu anlamadım.

    ayrılma kararı alma nedeninizin kızın bu sert koşulları olduğunu ona belirttiniz mi?

    belirtmeme gerek yok hocam zaten herşey ortada bir insan daha evlenmeden bırakıp giderim diyorsa zaen o evlilik olmmadan bitmiş demektir....20 li yaşlarda olsam kandırabilir beni ama artık tecrübeliyim yemiyorum böyle lafları kandıramıyorlar hayırlısı olsun dedim kapattım konuyu....




  • konuya bi uğrayayım dedim.nafaka olayını ben de evlenemden önce ara sıra düşünüyordum.ömür boyu verilmesi amaçsız.pozitif ayrımcılık biraz abartılmış.

    öte yandan dün gece komşular eşim için "iyi sıkıntısı yok" diye konuşuyorlarmış.o sırada da eşim kriz geçirdi hastaneye gittik.insanlar maşallah diyor ama ölsen daha iyi.bu kem gözlülük nedir ne içindir anlamış değilim.


    @Monterrey istekleri para etrafında dönen kadından uzak duracaksın bırak evlenme.evlenme sürecin de burada yazdım kadınların para konusunu muhasebe edecek yetenekleri yok diye.ben 10 senelik birikimimi salak bi geceye harcayamam.kıytırık bi pasta yada yemek ,oynamamak için direnen ama kalktığında delicesine oynayan insanlar.benim masrafım aşağı yukarı 25 bin tl tuttu eşyalarla beraber.2 tane baldızım var.kuaföre zaten tonla para vercem bide yanlarına bi kız daha alackalarmış.gerdeğe onuda alırım dedim.önceden burada da yazdım bunu.bide her önüne gelen para diye karşına çıkıyo.aklını yitirmemek elde değil.eşim şimdilerde 5 taş diye tutturdu.fazla değil 3000 tl felan oralarda dolanıyo.10000 tl olanı davar.ben ay sonunu zor getiriyorum ,hala anlamış değilim neden böyle.bıkkınlık veriyo.özellikle yüzük reklamlarında sıkıntı basıyo.ben maddiyata önem vermem ancak belli sınırım var.derlerya yaşamak için yeme o hesap.zorunlu/gerekli harcamalarda sorun olursa dert başlar bende.daha önceden bana gösterilen kızlarda çok fazla para takıntısı gördüm.adımdan önce maaşımı soranlar,paran yok ne yapıyım seni diyenler...kusura bakmayın ayıp olacak ama "gözü açık" diyebileceğimiz kızlara 4s kuralını uygulamak gerekli.ötür kızlar bana hiç bakmadığı ve bakmayacağı için sorunum yok.

    arkadaşlar illaki yada genelenek yada evlenmek için evlenmeyin.seviyorsanız birbirinize doyamıyorsanız evlenin.aksi takdirde sinir sahibi oluyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 16 Şubat 2017; 8:16:34 >




  • Sen oldun sanırım artık sinir sahibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende derdim var sanıyordum hani bu konuda gördüğüm abilerim kardeşlerim bir whatsapp grubu tarzı bir grup kurarsak dertleşiriz tavsiyelerden faydalanırız . Biri ön ayak olursa sevinirim
  • Başlık açmıştım ama bende sorunumu buradan da anlatayım.

    Önlisans reklamcılık mezunuyum aylardır iş arıyorum , iş ararken hayatıma bir kız girdi. Daha önce 2 uzun ciddi ilişkimde terkedilmeme rağmen ona güvendim. İnandım, zaten iş bulamamak nedeniyle bozulmuş olan psikolojim onunda gitmesiyle yerlebir olmuş halde. Başvurmadığım yer kalmadı tek isteğim 1700 1800 gibi bir maaştı. Bu arada ikinci üniversite olarak uzaktan bir lisans bölümüde okumaktayım. Cv im de öyle boş değil fakat iş bulamıyorum. Memlekette başvurmadığım yer kalmadı Koca İstanbul'da yükselebileceğim tek bir kurumsal iş pozisyonu yok. İş bulamadığım gibi inandığım kız varlıklı bir ailenin kızıydı ve sürekli dışarda tavuk döner börek yemekten sıkıldığını söyleyip beni terketti. İşin kötüsü onu o kadar çok seviyorum ki günlerdir arkadaşlarımda kalıyorum kafam dağılsın diye 14 şubatta istiklal'de ağlayan sakallı bir 23 yaşında bir adam gördüyseniz o benim. İşin özü ne aklımdan çıkıyor ne de geri geliyor. Sürekli mesaj atıyordum benden iyice nefret etti bende sildim numarasını ama kafamdan çıkmıyor. Arkadaşlar ne yapmam lazım işi olmayan aileden parası evi olmayan insanlar sevemeyecek mi ? Bana evin olmadan asla evlenmem 5 tane bilezik almadan evlenmem derdi. Mayısta sözlenmeyi düşünürken birden beni terk etti. Şimdi kolum kanadım kırık onu çok özlüyorum. Eğer burayı okuyorsan seni çok seviyorum sevgilim lütfen geri gel bana.... İş konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum ve bu derdi nasıl çözerim sizce bana geri döner mi ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: okartal1

    Başlık açmıştım ama bende sorunumu buradan da anlatayım.

    Önlisans reklamcılık mezunuyum aylardır iş arıyorum , iş ararken hayatıma bir kız girdi. Daha önce 2 uzun ciddi ilişkimde terkedilmeme rağmen ona güvendim. İnandım, zaten iş bulamamak nedeniyle bozulmuş olan psikolojim onunda gitmesiyle yerlebir olmuş halde. Başvurmadığım yer kalmadı tek isteğim 1700 1800 gibi bir maaştı. Bu arada ikinci üniversite olarak uzaktan bir lisans bölümüde okumaktayım. Cv im de öyle boş değil fakat iş bulamıyorum. Memlekette başvurmadığım yer kalmadı Koca İstanbul'da yükselebileceğim tek bir kurumsal iş pozisyonu yok. İş bulamadığım gibi inandığım kız varlıklı bir ailenin kızıydı ve sürekli dışarda tavuk döner börek yemekten sıkıldığını söyleyip beni terketti. İşin kötüsü onu o kadar çok seviyorum ki günlerdir arkadaşlarımda kalıyorum kafam dağılsın diye 14 şubatta istiklal'de ağlayan sakallı bir 23 yaşında bir adam gördüyseniz o benim. İşin özü ne aklımdan çıkıyor ne de geri geliyor. Sürekli mesaj atıyordum benden iyice nefret etti bende sildim numarasını ama kafamdan çıkmıyor. Arkadaşlar ne yapmam lazım işi olmayan aileden parası evi olmayan insanlar sevemeyecek mi ? Bana evin olmadan asla evlenmem 5 tane bilezik almadan evlenmem derdi. Mayısta sözlenmeyi düşünürken birden beni terk etti. Şimdi kolum kanadım kırık onu çok özlüyorum. Eğer burayı okuyorsan seni çok seviyorum sevgilim lütfen geri gel bana.... İş konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum ve bu derdi nasıl çözerim sizce bana geri döner mi ?

    Hayat yeni başlıyor

    Bu yaşa kadar öğrenememişsin bazı şeyleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 16 Şubat 2017; 19:52:4 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derin Mavi


    quote:

    Orijinalden alıntı: okartal1

    Başlık açmıştım ama bende sorunumu buradan da anlatayım.

    Önlisans reklamcılık mezunuyum aylardır iş arıyorum , iş ararken hayatıma bir kız girdi. Daha önce 2 uzun ciddi ilişkimde terkedilmeme rağmen ona güvendim. İnandım, zaten iş bulamamak nedeniyle bozulmuş olan psikolojim onunda gitmesiyle yerlebir olmuş halde. Başvurmadığım yer kalmadı tek isteğim 1700 1800 gibi bir maaştı. Bu arada ikinci üniversite olarak uzaktan bir lisans bölümüde okumaktayım. Cv im de öyle boş değil fakat iş bulamıyorum. Memlekette başvurmadığım yer kalmadı Koca İstanbul'da yükselebileceğim tek bir kurumsal iş pozisyonu yok. İş bulamadığım gibi inandığım kız varlıklı bir ailenin kızıydı ve sürekli dışarda tavuk döner börek yemekten sıkıldığını söyleyip beni terketti. İşin kötüsü onu o kadar çok seviyorum ki günlerdir arkadaşlarımda kalıyorum kafam dağılsın diye 14 şubatta istiklal'de ağlayan sakallı bir 23 yaşında bir adam gördüyseniz o benim. İşin özü ne aklımdan çıkıyor ne de geri geliyor. Sürekli mesaj atıyordum benden iyice nefret etti bende sildim numarasını ama kafamdan çıkmıyor. Arkadaşlar ne yapmam lazım işi olmayan aileden parası evi olmayan insanlar sevemeyecek mi ? Bana evin olmadan asla evlenmem 5 tane bilezik almadan evlenmem derdi. Mayısta sözlenmeyi düşünürken birden beni terk etti. Şimdi kolum kanadım kırık onu çok özlüyorum. Eğer burayı okuyorsan seni çok seviyorum sevgilim lütfen geri gel bana.... İş konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum ve bu derdi nasıl çözerim sizce bana geri döner mi ?

    Hayat yeni başlıyor

    Bu yaşa kadar öğrenememişsin bazı şeyleri

    Ne darbeler gördüm evime haciz geldi parke de yattım ben böyle yıkılmadım çok sevdim be abi




  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.