Şimdi Ara

Ev Eşyası Depolama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eşya depolama hizmeti alırken depolama yaptıracağınız firmanın güvenilir olmasına mutlaka dikkat ediniz. Zira eşyalarınızı teslim ettikten sonra bir daha bulamayabilirsiniz.

    İstanbul eşya depolama hizmetini veren sayısızca nakliyat firması bulunmakta. Bunların arasında amatörce çalışan birçok firma bulunmaktadır. Eşyalarınızı sizden güzel bir şekilde teslim aldıktan sonra nemli, rutubetli ve herhangi bir güvenlik koruması olmayan depolarda muhafaza etmekteler.

    Firmamız sizlere profesyonel eşya depolama hizmeti vermektedir. Depolanacak eşyalarınızı yerinde inceleyen birimimiz eşyalarınızın cinsine göre paketleme malzemesi kullanır. Tüm eşyalarınız paketlendikten sonra araca yüklenir ve 24 saat güvenliği olan depolarımızda muhafaza edilir.

    Eşyalarınızı istediğiniz kadar depolarımızda muhafaza edebilirsiniz. Anlaşma sağladığımız aylık depo ücreti dışında sizden herhangi bir talep olmamaktadır. Depo ücretleri 1 yıl için geçerli olup, 2. Sene için depolama sürecekse yıllık tüfe bazında artış olmaktadır.

    İster evinizi, ister ofisinizi ve ister kullanmadığınız eşyalarınızı istediğiniz kadar depolayabilirsiniz. Firmamız ayrıca sizlere özel kiralık depo hizmeti de vermektedir. Dilediğiniz büyüklükte depomuzu istediğiniz kadar kiralayabilirsiniz.

    Firmamız sizlere komple ve parça eşya taşıma hizmeti de vermektedir. Dilediğiniz zaman eşyalarınızın istediğiniz noktadan tarafınızdan teslim alıp istediğiniz noktaya teslim etmekteyiz.

    Hizmet verdiğimiz İstanbul Semtleri;

    Beşiktaş eşya depolama, Mecidiyeköy eşya depolama, Sarıyer eşya depolama, Zekeriyaköy eşya depolama,Kemerburgaz eşya depolama, Ataköy eşya depolama , Kağıthane eşya depolama, Akatlar eşya depolama, Ulus eşya depolama, Etiler eşya depolama, Bebek eşya depolama , Taksim eşya depolama, Beylikdüzü eşya depolama, Ataşehir eşya depolama, Yeniköy eşya depolama, Florya eşya depolama, Yeşilköy eşya depolama, Kadıköy eşya depolama, Ümraniye eşya depolama ,Göztepe eşya depolama, Maltepe eşya depolama, Bostancı eşya depolama, Kartal eşya depolama, Kurtköy eşya depolama, Tuzla eşya depolama, Üsküdar eşya depolama, Moda eşya depolama, Levent eşya depolama, Göktürk eşya depolama, Beykoz eşya depolama, Kavacık eşya depolama

    EGETUR Evden Eve Nakliyat olarak gelecek için SORUMLULUK TAŞIYORUZ...

     Ev Eşyası Depolama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egetur -- 1 Mart 2013; 17:35:13 >







  • Global Evden Eve Nakliyat Ev Eşyası Depolama işleminde son nokta. Artık sizde güvenle ev eşyalarınızı depolayabilirsiniz. Profesyonel bir firma tarafından bunların yapılması sizin ve eşyalarınızın sağlığı açısından çok önemlidir. Titizlik ve Depolama işlemlerinde hassasiyet çok önemlidir. Özellikle ev eşyalarında da aynı şekilde korunması ve kollanması bu eşyaların tamemen firma tarafından üstlenilmesi. Çok büyük bir risk içinde olduğunu gösterir. Bukadar önemli bir işi ancak ve ancak onaylı ve güvenilir firmalar yapar. Sizde güvenilir bir firma istiyorsanız global nakliyat hizmetinizdedir. Global nakliyat evden eve hizmetleri depolama ve taşıma hizmetleri ile müşteri potansiyelini çok yüksek tutmaktadır. Kalite ve güvenlik alanlarına çok ama çok önem vermektedirler. Diğer firmalara başvurduğunuzda eşyalarınızdan olmamanız için bizi tercih edin. Güvenlir ve kaliteli bir depolama firması ile çalışmak sizin için daha karlı bir iş olacaktır buna emin olabilirsiniz. [...]

    GLOBAL EVDEN EVE NAKLİYAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

    Yunusemre cad no 10 / 5 Maltepe /İstanbul

    iletişim:

    0216 305 49 39 : maltepe

    0212 259 80 67 :ortaköy

    0232 445 48 99: izmir

    web:

    http://www.globalnakliyat.com.tr

    http://www.globalevdeneve.com



    Ev Eşyası Depolama [link]

     Ev Eşyası Depolama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayme34 -- 3 Ocak 2014; 13:57:26 >




  • GLOBAL EVDEN EVE NAKLİYAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

    Yunusemre cad no 10 / 5 Maltepe /İstanbul

    iletişim:

    0216 305 49 39 : maltepe

    0212 259 80 67 :ortaköy

    0232 445 48 99: izmir

    web:

    http://www.globalnakliyat.com.tr

    http://www.globalevdeneve.com


    Evinizde kullanmadığınız eşyalarınıza yer mi bulamıyorsunuz.Ev Eşyası Depolama hizmetinde öncü kurululuş olan GLOBAL NAKLİYAT'la iletişime geçerek tüm bu sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Tüm depolarımızda oluşabilecek herhangi bir dış unsura karşı depolarımızda yangın söndürücü sistemler bulunmaktadır. Depolarımızda her türlü hijyen ortamları sağlanmaktadır. Depolarımızda her türlü eşyanızı güvenle saklayabilirsiniz.
    Evinizden aldığımız eşyalarınızı güvenli bir şekilde depolarımızda barındırabilirsiniz. Kurumsallığı ön planda tutarak sizlere sadece eşya depolama alanında değil aynı zamanda evden eve taşımacılık, parça eşya taşımacılığı, piyano taşımacılığı, tarihi eser taşımacılığı vb. gibi taşımacılık ve depolama sektörünün diğer alanlarında da faaliyet göstermekteyiz.İzmir Eşya Depolama ,Ankara Eşya Depolama ,Adana Eşya Depolama ,Mersin Eşya Depolama



    Ev Eşyası Depolama

     Ev Eşyası Depolama


     Ev Eşyası Depolama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayme34 -- 3 Ocak 2014; 14:01:30 >




  • Eşya Depolama
    Eşyalarınız depolama esnasında kaliteli köpük, koli, karton, silindir fıçı kullanılarak kalifiye elemanlarımız tarafından özenle paketlenir. Bu paketleme işleminde koruma altına aldığımız eşyaları sizinle birlikte tek tek listelemeye alırız ve teslim aldığımız eşyalara dair belgeleri size veririz. ev eşyası depolama Eşyalarınızın tekrar nakliyesini bir hafta gibi bir süre öncesinden talep ettiğiniz takdirde personelimiz eşyalarınızı istediğiniz adrese nakliyesi güvenli ve özenli bir şekilde yapacaklardır.

    Evinizi aniden boşaltmanız gerektiğinde firmamız eşyalarınızı başvurduğunuz gün içinde koruma altına almaktadır. Bu konuda firmamız hakkında şüpheye düşmeden tereddütsüz güvenebilirsiniz.



     Ev Eşyası Depolama

    info@atlantisevdenevenakliyat.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantis3436 -- 3 Ocak 2013; 22:49:23 >




  • Firmamız yurtiçi ve yurtdışı eşya depolama, ev ve işyeri taşımacılığı ev eşyası depolama ve gümrükleme hizmeti vermektedir. Firmamıza ait araç, kaliteli malzeme ve ekipman, işinde uzman profesyonel kadro ve öz sermayesi ile ülkemizde ihtiyaç duyulan ciddi güvenilir taşımacılık hizmetini müşteri memnuniyetini esas alarak Avrupa standartlarında verir. Birçok yerli ve yabancı firma çalışanlarına, gerek yurtiçi gerekse yurtdışı eşya taşımalarında eşyalarını profesyonelce alışılagelmiş Türk işi geleneğinden farlı olarak en iyi standartlarda transferini gerçekleştirmektedir. Türkiye'nin ender firmalarından olup; evden eve eşya taşıma sektörde hizmet veren firmalar arasında referanslı müşteri potansiyeli en fazla olan firmalardan birisidir. Yurt içi ve yurt dışı eşya taşımacılığı, eşya depolama, ambalajlama ve gümrükleme konusunda kaliteli hizmet uygun fiyat yerinde ve zamanında, verdiği sözde duran, müşteri memnuniyetini esas alan anlayışla çalıştığından siz değerli müşterilerimizin sonsuz güvenini kazanmıştır. Bu güveni sarsmadan titizlikle işimizin ciddiyetinin bilincinde, sizlerin desteğiyle daha da büyüyerek yolumuza devam edeceğiz. Askılı tekstil taşıma hizmetini gerek yurtiçinde gerek yurtdışında olsun yeni adreslerine taşınma işlemlerinde özel tasarlanmış sonsuz delikli askılıklı kapalı kasa araçlarımız ile yapmaktayız. Bu sayede karton koli veya diğer ambalajlama masrafları olmayacağından tüm tekstil ihracatçılarımızın piyasa koşullarında daha iyi rekabet edebilmesi sağlanmaktadır.

    info@atlantisevdenevenakliyat.com
     Ev Eşyası Depolama


     Ev Eşyası Depolama


     Ev Eşyası Depolama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantis3436 -- 3 Ocak 2013; 22:50:22 >




  • Hizmetlerimiz
    Kişisel Eşyalarınız Depoda
    Kişiye özel çözümler sunan bir depolama sistemidir. Günlük hayatta belirli bir süre için kullanılmayacak olan ya da kişisel sebeplerden ötürü göz önünde durmaması gereken özel eşyalarınızı güvenle depolayabilirsiniz.

    Eviniz Depoda
    Evinize özel çözümler sunan bir depolama sistemidir. Gündelik zamanda belirli bir süre için kullanılmayacak olan ya da atmaya kıyılamayan ev eşyalarınızı güvenle depolayabilirsiniz.

    Ofisiniz Depoda
    Ofisinize özel çözümler sunan bir depolama sistemidir. Ofiste gerekli görülmeyen, gereksiz kalabalığa sebep olan ve çalışma şartlarına olumsuz etki eden eşyalarınızı güvenle depolayabilirsiniz.

    Ev Eşyası Depolama için http://www.depolama.com.tr adresimizden 7/24 kesintisiz hizmet alabilirsiniz

    İstanbul Evden Eve Nakliyat şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliye hizmetleri


    İstanbul evden eve taşımacılık


     Ev Eşyası Depolama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiaytac -- 20 Ocak 2014; 10:59:06 >




  • eşya depolama şirketleri denildiğinde firmamız Çolakoğlu Nakliyat nakliye sektörü içerisinde lider firma konumundadır.

    ev eşyalarınızı özenle depolamaktadır. Firmamız eşya depolama ile ilgili yaptığı geniş kapsamlı sigortalama ile ev eşyalarınızı güvenle firmamızla teslim etmenizi sağlamaktadır.

    www.esyadepolamafirmasi.com

    0212 212 78 44
    0216 441 2472


    Ofis Taşıma hizmetinden faydalanmak isitiyorsanız hemen kurumsal web adresimize başvurun

    www.ofistasimaciligi.com.tr




  • EGESOY evden eve nakliyat müşterilerinin ihtiyacına göre ev veya ofis eşyasını istedikleri süre boyunca depolamaktadır
    ev eşyası deolama konusunda müşterilerine alternatif ödeme kolaylığı sağlamaktayız . Egesoy evden eve nakliyat firmasının
    kendisine ait antrepolarında eşyalarınız muhafaza edilir.depolarımız izolasyonlu nem ve rutubete karşı korumalı tasarlanmış olup
    eşyalar depolarda mdf paletler üzerine konulur ve üzerleri tekrar izole edilerek kapanır.depolarımızda her eşyanın kendine ait bir bölümü
    olup ve eşya sahibi müşterilerimizin iletişim bilgileri ve depo giriş tarihleri vardır müşterilerimizin kendi eşyalarına biçtiği değer karşılığında
    sigorta yapılır sigorta anlaşılan süre boyunca yapılır ve süresi bitien sigortalar herhangi bir olumsuzluk ile süre uzatılması durumunda tekrar
    sigortalanır 1 yıl ve üzeri kalan ev eşyaları için yıllık sigorta yapılır ve sigorta bitişinde acente tarafından otomotik süre uzatılır.

    Eşya depolama , konusunda en önemlisi firmamızın depolanacak eşyaları yerinde tespit edip eşyalarınıza göre gerekli ambalaj ve paketleme
    malzemesini belirlemek evinizi depolamaya nasıl uygun hale getireceğinize dahil bilgiler sunmak ve evinize gelecek personelin ve aracın
    durumunu belirmek önemlidir.
    ev eşyası depolama" konusunda anlaştığımız takdirde anlaşmamızı sözleşmeye dökerek eşyalarınızın değerinde sigorta yapılır ve taşıma esnasında
    ekip lideri tarafından eşyalarınızn listesi yapılarak sözleşmeye eklenir ve bir nushası size verilir
    ev eşyası depolama " hizmeti müşterilerin genellikle ihtiyaçlarına göre değişmektedir bazı müşterilerimiz yurtdışına çıkmaları ve görevlerinin
    uzun bir süre devam edeceğini bildikleri için oturdukları evi kiralık ise kira ve evin giderlerinin kendi evi ise kiraya verilerek evin getirisinin
    hesaplanması sonucu ev eşyası depolama , kararı vermektedirler

    eşya depolama " konusunda evinizi tespit ettikten sonra evinize ve ev eşyalarınıza göre amblaj ve paketleme malzemesini tasnif edrek taşıma
    işleminize başlarız. ev eşyası depolama için öncelikle evinizde bulunan gıda ve sıvı akacaklar haricinde bütün eşyalarınızı toparlarız...evden eve nakliyat evden eve nakliye nakliye
    şehirlerarası nakliyat
    NOT : DEPOLAMA HİZMETİ İÇİN KURUMSAL NAKLİYAT FİRMALARI SEÇMENİZİ TERCİH EDERİZ

    KURUMSAL WEP SİTELERİMİZ

    www.egesoy.com.tr
    www.evesyasidepolama.com.tr


     Ev Eşyası Depolama




  • kentsel dönüşümden dolayı evimin eşyalarını koyacak bir depo aryışı içerisindeydim uzun arayışlarım sonucu bir çok

    eşya depolayan firmalarla iletişime geçtim ve bir çok firmanın deposuna bakarak en iyi güvenilir ve uygun biryer aradım

    malesef eşyalarımı koyacak güvenilir ve temiz uygun bir yer bulamadım bulduğum bir firma oldu oda çok pahalı geldi

    tam depolama işinden vazgeçmişken iş yerinde

    çalışan bir arkadaşımın ablası evini titiz nakliyata depolatmış ve çok memnun kalmış dedi bana

    son olarakda orayı ziyaret etmek istedim arkadaşım ablasını aradı telefonununu aldı firmanın

    bende iletişime geçerek depoyu görmek istedim bana yardımcı

    oldular ve depoyu gördükden sonra tamamdır dedim firmanın bu işin ehli olduğunu gerçekden işlerinde temiz

    ve güvenilir kurmsal bir firma olduklarını anlamış oldum ve titiz nakliyat la

    anlaşarak eşyallarımı depolattım çooook memnun kaldım depolama için kesinlikle titiz nakliyatın

    depolarını tavsiye ediyorum. 444 3370 numaraları ve site adresi bu http://www.titiznakliyat.com/

    bana yardımcı olduğu için arkadaşım sibel e ve işini laiki ie yapan titiz nakliyat ekibine teşekkür ederim.




  • EGESOY evden eve nakliyat müşterilerinin ihtiyacına göre ev veya ofis eşyasını istedikleri süre boyunca depolamaktadır
    ev eşyası depolama konusunda müşterilerine alternatif ödeme kolaylığı sağlamaktayız . EGESOY evden eve nakliyat firmasının
    kendisine ait antrepolarında eşyalarınız muhafaza edilir.depolarımız izolasyonlu nem ve rutubete karşı korumalı tasarlanmış olup
    eşyalar depolarda mdf paletler üzerine konulur ve üzerleri tekrar izole edilerek kapanır.depolarımızda her eşyanın kendine ait bir bölümü
    olup ve eşya sahibi müşterilerimizin iletişim bilgileri ve depo giriş tarihleri vardır müşterilerimizin kendi eşyalarına biçtiği değer karşılığında
    sigorta yapılır sigorta anlaşılan süre boyunca yapılır ve süresi bitien sigortalar herhangi bir olumsuzluk ile süre uzatılması durumunda tekrar
    sigortalanır 1 yıl ve üzeri kalan ev eşyaları için yıllık sigorta yapılır ve sigorta bitişinde acente tarafından otomotik süre uzatılır.

    Ev eşyası depolama, konusunda en önemlisi firmamızın depolanacak eşyaları yerinde tespit edip eşyalarınıza göre gerekli ambalaj ve paketleme
    malzemesini belirlemek evinizi depolamaya nasıl uygun hale getireceğinize dahil bilgiler sunmak ve evinize gelecek personelin ve aracın
    durumunu belirmek önemlidir.
    ev eşyası depolama" konusunda anlaştığımız takdirde anlaşmamızı sözleşmeye dökerek eşyalarınızın değerinde sigorta yapılır ve taşıma esnasında
    ekip lideri tarafından eşyalarınızn listesi yapılarak sözleşmeye eklenir ve bir nushası size verilir
    istanbul ev eşyası depolama " hizmeti müşterilerin genellikle ihtiyaçlarına göre değişmektedir bazı müşterilerimiz yurtdışına çıkmaları ve görevlerinin
    uzun bir süre devam edeceğini bildikleri için oturdukları evi kiralık ise kira ve evin giderlerinin kendi evi ise kiraya verilerek evin getirisinin
    hesaplanması sonucu ev depolama , kararı vermektedirler

    Eşya depolama " konusunda evinizi tespit ettikten sonra evinize ve ev eşyalarınıza göre amblaj ve paketleme malzemesini tasnif edrek taşıma
    işleminize başlarız. ev eşyası depolama için öncelikle evinizde bulunan gıda ve sıvı akacaklar haricinde bütün eşyalarınızı toparlarız.




  • Eşya depolama hizmeti ile İstanbul içi ucuz ev eşyası depolama fiyatlarımızı inceleyebilir, depo kiralama şirketi ihtiyaçlarınıza en iyi çözümü bulabilirsiniz. evden eve nakliyat


    https://www.rahatdepo.com/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetulutas -- 30 Mart 2021; 20:25:12 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.