Şimdi Ara

ODA TERMOSTATI SEÇİMİ (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
155
Favori
359.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar airfel digifel premix 38 kw kombiye yerden ısıtma net 190 m2 dubleks müstakil bina için, desteği de olduğundan modülasyonlu honeywell y87rf2008 düşünüyorum. Cep telefonundan da kontrol önemli benim için. Tek endişem modülasyon olayı yerden ısıtmanın uygun derece aralığı olan 30-50 nin üzerine çıkar ve tesisata zarar verir mi? Bu limiti aşmaması için bir ayar var mı? Eğer sıkıntı olacaksa aynısının on-off versiyonu, cosa, netatmo gibi alternatiflerden hangisini önerirsiniz. Teşekkürler
  • ulex kullanıcısına yanıt
    Parametre menüsünden ısıtma tipi olarak (35-55 derece) yerden ısıtma seçilebiliyor. Bu konumda modülasyonlu ot takılı olsa bile 55 derecenin üzerine çıkarmaması gerekli. Siz yine de merkezden bir sorun.
  • merhabalar izmirde ikamet ediyorum 120m2 evimde mantolama yok 3 sene once tum kapi pencereler isicamkonfor degistrdm vaillant ecotec pro kombim var tam yogusmali manuel oda termostatindan verim alamiyorum ya da bana oyle geliyor su siralar gunluk 8m3 en az tuketim var bazen 10a cikiyor oda termostatini digital on off ya da santek honeywell tarzi ogrenme modlu bisey almak istiyorum tecrubeli arkadaslarimdan oneri almak istiyorum sunda verim alirsin gibi ht400 e niyetlendim evde internet de var ama kesilmeler omru 1kac sene sonrasi icin suphelerim var ne oneririsinz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 25 Ocak 2020; 13:8:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manuel hangi cihazı kullanıyorsunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    kendi vrt 15 modelini

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.vaillant.com.tr/musterilerimize-ozel/urunler/vrt-50-24704.html

    Hocam linkteki ürünü incelemenizi tavsiye ediyorum, kablolu olması ve programlanamaması sorun değilse işinizi fazlasıyla görür
    Ekleyeyim termostat kendi başına tasarruf ettiremez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 25 Ocak 2020; 16:0:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

    Evin yalıtımı iyiyse sıcaklığı muhafaza edebilirseniz 180S 1.ci konuma almanız fayda getirecektir aksi taktirde sorun yaşamanız olası ..
    Hocam merhaba, bende T3R oda termostatı aldım birkaç gün oluyor henüz.
    170P yi 1 olarak ayarladım,
    180S 0 olarak bıraktım, açıkçası ne olduğunu anlamadım!
    Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz, teşekkürler.
  • honeywell cmt707a1011 kablolu kullanan arkadaslar varmi santekle ikisi arasinda kaldm yardimci olurmusnz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bosch Condens 2300iw için hangi oda termostatını önerirsiniz. Kablolu,kablosuz fark etmez.
  • Merhaba arkadaşlar evim dublex ve yerden ısıtma olunca termostattan gerekli verimi alamaddım ondan dolayaı 21 kasım 2019 tarihinde apple den 899 tl ye aldığım netatmo mu 700 tl ye satıyorum isteyen arkadaşlar iletime geçebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayıboyu11

    Kombiniz yoğuşmalı olduğu için önceliğiniz modülasyonlu bir cihaz olmalı. Kendi web sayfasında aksesuarlar bölümünde epey bi cihaz gözüme çarptı. Hassas öğrenme modu olan bir modeli varsa neden olmasın.
    Sorduğunuz cihaz tahminimce genele hitap eden bir cihaz değil bosch cihazlar içindir diye tahmin ediyorum
    Yine anladığım kadarıyla kombinizde opentherm bağlantısı yok, olsaydı tercih yelpazeniz çok daha geniş olabilirdi.
    Hocam Opentherm'den bahsettiğiniz için yazıyorum. Benim de Demirdöküm Neva model eski bir kombim var. İnternette bulduğum dokümanlarda kombinin modülasyon özelliği olduğu yazıyor ancak modülasyonun opentherm protokolü üzerinden olup olmadığı bilgisine ihtiyacım var. Honeywell marka bir oda termostadım var ve sadece opentherm modülasyonlu kombilerle çalışabiliyormuş. Şayet bilginiz varsa aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Demirdöküm Neva'nın bu iletişim protokolünü destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim.

    Not: Demirdöküm çağrı merkezi bu konuda yardımcı olamadı. İlla cihazın seri numarasını istiyorlar cihaz üzerinde de herhangi bir seri numarası bulunmuyor maalesef.




  • Cihazın üzerinde içinde biryerinde mutlaka seri nosu vardır. İnternetten modelin kılavuzuna ulaşabilirsen bulabilirsin belki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende bilmiyorum olduğunu sanmıyorum ama kesin bilgim olmadığı için kestirip atamıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Hocam Honeywell kendi sitelerinde termostatın 0.5 hassasiyette olduğunu bu sayede de sürekli aç kapa yaptırmadığını artı bir özellik olarak yazmışlar. 2008 modelini ben de düşünüyorum ama kombimin modülasyonlu olup olmadığını teyit edemiyorum bir türlü. Honeywell ile görüştüm özellikle opentherm protokolü şartı olduğunu belirttiler.
  • 3 aydır Honeywell modülasyonlu Y87RF2008 & RFG100 kulanıyorum. Ayar kademesi 0,5 derece tamam ama hassasiyeti 0,5 olamaz bence, orada bir tercüme hatası olabilir. Yabancı kaynaklarda hiç öyle hassasiyetten bahsedilmiyor. Benim termostat 25 dereceye ayarlı, hiçbir zaman 24,5 dereceye düşmesine izin vermiyor, hassasiyeti 0,5 derece olsaydı 24,5 a kadar kombiyi kısıp tekrar devreye girmesi gerekmez miydi? Yanına cıvalı termometre koyup test ettim. hassasiyeti 0,1 dereceden düşük dahi olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

    3 aydır Honeywell modülasyonlu Y87RF2008 & RFG100 kulanıyorum. Ayar kademesi 0,5 derece tamam ama hassasiyeti 0,5 olamaz bence, orada bir tercüme hatası olabilir. Yabancı kaynaklarda hiç öyle hassasiyetten bahsedilmiyor. Benim termostat 25 dereceye ayarlı, hiçbir zaman 24,5 dereceye düşmesine izin vermiyor, hassasiyeti 0,5 derece olsaydı 24,5 a kadar kombiyi kısıp tekrar devreye girmesi gerekmez miydi? Yanına cıvalı termometre koyup test ettim. hassasiyeti 0,1 dereceden düşük dahi olabilir.
    Ayar aralığı 0.5 derece, algılama hassasiyeti ise 0.1 derece.
  • Hassasiyet 0.1 üzerinden ayarlaması 0.5 ve katları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Forumda bir çok kişi hassasiyetin 0.1 olduğunu belirtmiş kendi sayfalarında yazılanda bir hata var büyük olasılıkla. Bir teknik servis görevlisiyle görüştüm o da 0.1 olduğunu özellikle vurguladı. sıcaklık derecesi 0.5 ve katları ayarlanabildiği için karıştırılıyor genelde dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevarthe

    Hocam Honeywell kendi sitelerinde termostatın 0.5 hassasiyette olduğunu bu sayede de sürekli aç kapa yaptırmadığını artı bir özellik olarak yazmışlar. 2008 modelini ben de düşünüyorum ama kombimin modülasyonlu olup olmadığını teyit edemiyorum bir türlü. Honeywell ile görüştüm özellikle opentherm protokolü şartı olduğunu belirttiler.
    Honeywell in birçok hatta neredeyse bütün termostatlari TPİ algoritmaya sahip. TPİ algoritma dan dolayı hassasiyet 0.1C
    Ayar adimlari 0.5C

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chemsul

    T3 kablolu, T3R Kablosuz özelliği olan, cmt727 ile aynı. Menü görselinde küçük farklılıkları var. Ekstra özelliği var mı bilmiyorum. Teknik olarak aynı cihazlar.

    Alıntıları Göster
    T3R nin Türkçe ve ingilizce kılavuzlarında tatil moduyla ilgili bir açıklama yok.
    Ayrıcaekran ikonları arasında da tatil ikonu yok.
    Bu üründe tatil modu yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.