Şimdi Ara

Sharp LC40LE830E mi, Philps PFL6097K mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sharp LC40LE830E tv yi 2200tl ye, Philps 42PFL6097K tv yi 2000tl ye buldum. Hangi mağazaya gitsem başka fiyatlara başka ürünler çıkartıp duruyorlar. 2 haftadır alamadım gitti tv yi. Benim asıl aradığım digiturk web tv sıkıntı yaşamadan izliyebileceğim bir tv bunun yanında usbden film oynatma, internet sayfalarında gezinme kolaylığı ve birde usb klavye mouse bağlantısı yapabileceğim bir 3d led tv. Bayağıda şey istiyormuşum. 40'' civarlarında tv için 2000 lira vericem bulamadım gitti . Tavsiye verebilcek kimse var mıdır? philps ya da sharp arasında ki seçimim konusunda özellikle.



  • Değerli arkadaşım. Her konuda ayrıntılı araştırmanı yap..Özellikle normal çalışma esnasında 1 saatte kaç watt elektrik harcıyorlar, mukayesede çok önemli...Philips Polonya da Sharp ise Japonyada üretiliyor. Ben şahsi olarak SHARPI bir defa değil 100 defa tercih ederim..Aralarında kesin fiyat farkı olacaktır...Alırken dikkatle soruşturun..Bildiğim yanlış ise düzeltiniz.. Saygılarımla..
  • şansıma benim soruşturduğum mağazalarda ki satıcı arkadaşlar bu ayrımda bana yardımcı olabilecek kadar ya iyi bilmiyorlar ya da işlerine gelmediği için hiç tatmin edici cevaplar veremediler. bende burada bir soruşturam dedim. sürekli farklı ürün tavsiye ettiler ya 5507 ye çekiyorlar ya da es7000 lere çekiyorlar. aralarında ki uçurumda garip. benim için asıl önemli olan işlemci dolayısıyla internette gezinme hızları arasında ki fark. sharpı bu yönden beğenen kimse var mıdır acaba?
  • Sharp kullanmadımçalıştığım mağazaya da gelmediği için yorumda bulunamayacağım.

    Ancak internet hızı olarak Lg'nin 660 modeli ve Philips 6907K modelini denedim gayet memnun edici.

    Philips için bütün güncellemeleri yaptıktan sonra bu dediğim geçerlidir.
  • arkadaşım fiyatları karıştırmışsın herhalde.verdiğin sharp modelinin fiyat 2800 tl civarında.2200 tl ye bulrsam hemen şimdi alırım.philips 42 pfl 6097 tv yi cumartesi günü teknosadan 1899 tl ye aldım.yatakodası için.gayet de memnunum.amblight özelliği çok etkileyici.smart kullanımı çok pratik değil.lg 960 modelini salonda kullanıyorum.ona göre vasat tabiki.ama kendi sınıfında iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • lg 960 nasıl? takip ettiğim televizyonlardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eceyhan74

    lg 960 nasıl? takip ettiğim televizyonlardan.

    Lg'nin en üst modeli dizayn açısından 10 numara derim.
  • Mağazadaki elemanlar elbette size kendi markalarını satmaya çalışacaklardır. Açıkçası Sharp'ın o modelini bilmiyorum ama Sharp her zaman en kaliteli marka olmuştur belkide. Bugün en çok tavsiye edilen Philips 5507 modeli, Sharp panel kullanıldığı için tavsiye edilir. O yüzden iyice araştır ama Sharp bir adım önde başlar her kıyaslamaya. 6097 modeline gelirsek ben kefil olurum, ambilightın yarattığı ambiansı bir daha bırakamayacaksınız.
  • Sharp derli toplu hoş televizyon ama daha çok "TV alacaklara" hitap ediyor. Fiyatlara şaşıran arkadaşlar olmuş, son bir aydır Sharp t lerde fiyatlar epey kırıldı. Özellikle MM da satılan Sharplarda agresif fiyatlar var.
  • her iki modelde iyidir bence keyfinize kalmış bir durum mahazada hangisi gönlünüze yatarsa alınası tv ler ikiside
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gnss

    Sharp LC40LE830E tv yi 2200tl ye, Philps 42PFL6097K tv yi 2000tl ye buldum. Hangi mağazaya gitsem başka fiyatlara başka ürünler çıkartıp duruyorlar. 2 haftadır alamadım gitti tv yi. Benim asıl aradığım digiturk web tv sıkıntı yaşamadan izliyebileceğim bir tv bunun yanında usbden film oynatma, internet sayfalarında gezinme kolaylığı ve birde usb klavye mouse bağlantısı yapabileceğim bir 3d led tv. Bayağıda şey istiyormuşum. 40'' civarlarında tv için 2000 lira vericem bulamadım gitti . Tavsiye verebilcek kimse var mıdır? philps ya da sharp arasında ki seçimim konusunda özellikle.

    Merhaba,
    Tv lerin hangisini aldınız ?

    Sharp LC -40 LE 830 e = Bu 3 d led tv model Media Markta 16 şubat 2013 te fiyatı 2499-TL idi, son ürün yani teşhirdi. Bu TV nin dikkatimi çekme sebebi , orda tüm tv lerin ekranı parlıyordu. Bu tv de ekran parlamıyordu. Tv yi koyacağım yer oda da köşe ve tam pencerenin karşısı. Pencere doğuya bakıyor. Tüm gün güneş içerde. Plazma aldık, gündüzleri ekranı parlıyor ama akşamları harika bir görüntüsü var plazmanın. Bu plazmayı diğer odaya asıp, yerine bu Sharp LC- 40 LE 830 E ' den almak istiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi arkadaşlar ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.