Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (942. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
28.729
Cevap
575
Favori
2.022.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    46+10 tl tek fatura yapalım dediler de bana, telefonu ttnete geçirelim böylelikle tek fatura ödersiniz 16tl de 1 kerelik tek fatura dönüştürme bedeli verirsiniz dediler.
  • reko kullanıcısına yanıt
    En iyi kampanya sende hocam taahütnameyi foto koyabilir misiniz? Tam paketin ismi nedir diye, 46 lira internet 10 lira telefon alıyorlarda bizden telefonu nasıl bedavaya getirdiniz acaba
  • Beyler 2010 yılından bugüne kadar TTNET kullanıcısıyım. 50 GB kotalı 8 Mbit hızında NETLIMITSIZ kullandım. Çeşitli taahhütler yaptırdım ve 18 OCAK 2017'de sona erdi. Ödediğim ücret telefon faturası dahil 67 TL idi. Telefon için 18 TL taahhüt olmadan ödüyordum, bilerek 3-4 TL indirim için taahhüt vermedim. Geçen sene 7 TL gibi bir ücret öderken şimdi 18 TL yapmıştır. Taahhüt verirsen 14 TL ya da 15 TL ödüyorsun. Neyse bizim internet boşa çıkınca gittim D-Smart'a Mega Paket + aynı internet hızında ve kotasında 2 yıl taahhüt verdim. Pazar günü telefonda üyeliğimi başlattım, akşamında TV içim CAM modül ile yayını verdiler. Pazartesi sabahında da internet sinyalini verdiler. O gün gittim direk Türk Telekom'dan iptal masasına ıslak imzalı dilekçemi yazdım. O gün faturalandırma durdu. Bu arada Tivibu hizmeti almıştım ve tivibu modeminin zimmetini düşmemişler. Bunun 120 TL'lik ücretini de yansıtacağız deyince benim şartel attı. 2015 yılındaki iptal dilekçesinin kopyasını buldum evi deşeleye deşeleye. Bu haltı yiyen kadında defolmuş gitmiş. İl Telekom Müdürüne çıktım anlattım durumu. Neyse o zimmeti düştükten sonra iptal talebim ıslak imzalı olarak alındı.

    1 hafta sonunda aradılar arkadaşlar iptalden vazgeçirmek için yalvar yakar; şu kadar yıldır müşterimizsiniz de, telefon ücretini almayacağız da, 45 TL'ye bu kullandığınız interneti verecez de falan da filan.. Ha bu arada fiber felan yok. Mevcut bakır kablo 8 Mbit'i bile desteklemiyor. Hızım 4 Mbit olarak sabitlenmiş durumda. Çünkü mevcut altyapı bu kadarını kaldırıyormuş. Neyse ben dedim; geçti Bor'un pazarı.. Farklı bir servis sağlayıcısına taşıdım interneti. Sizin bana yıllarca ödettiğiniz yalın internet, sabit telefon hattını da ödetmiyorlar ve de tüm kanalları açık olacak şekilde TV paketi dahil 72 TL ödüyorum.

    Arkadaş bunu duyunca; iptal edin falan diyerek saçmaladı. Yasal 1 ay süreniz var. İptal olunca gelecek cezadan bi haber tabii ki.. Dedim ben taşıdım arkadaş yıllarca bu ücretleri tahsil ediyorsunuz. İptal çekince verdiğiniz teklife bakın. İstemiyorum farklı bir servis sağlayıcısına taşıdığımı söyledim, kısa kesin iptal edin. Size hiçbir borcum da yok, zimmetim de yok, ceza da yok, taahhütüm de yok.. Adam çıktı ya farklı bir servis sağlayıcısı diyorsunuz da bizim altyapımızı kullanıyorsunuz gibi saçma bir laf etti. Sanki bilmiyormuşum gibi..

    Dedim arkadaş kapatsana üyeliğimi senin amacın ne deyince artık; ''İptal işleminizi onaylıyor musunuz?'' dedi. Evet dedim kurtuldum. Bu arada D-Smart'a dedim hızımı da yükseltti. Adamlar yıllarca yontmuş resmen ya..




  • ya su konuyu bi duzenleyin artik 2012'nin kampanyalari cikiyor mayis filan olunca iyi bilgilendirin kismete bak 2017 mayisda ttnet sozlesmem bitiyor resmen varya emicem onlari istedigimi alamassam vodafone yada diger sirketlere gecicem kotada kismen kalkar insallah o zaman kadar
  • onegoalonedream O kullanıcısına yanıt
    Yahu demek konu sahibi arkadaş girmiyor demekki. Bilmiyorum adminlere falan rica etsek düzenlerlermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutgs54 kullanıcısına yanıt
    Taahuut imzalamadım hocam ama şubat faturasını yayınlarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Taahhütsüz fiyatlar hakkında bilgi sahibi değilim maalesef.

    Online İşlem üzerinden paket değişikliği yaparsanız ekstra bedel ödemeden yeni yaptığınız paket fiyatı üzerinden ücretlendirilirsiniz diye biliyorum.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Sabit ücretten kastınız nedir? Anlayamadım.

    Bu tarife ev telefonu olan ve ikna için gelen müşterilere sunulan kampanyalardan.

    Düzenleme

    35 mbps tarifeyi seçerseniz 24 ay boyunca sabit 56 TL ödeyeceksiniz. Tabii bu sadece internetin fiyatı. Ayrıca telefon bedeli de gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRTaLSouL -- 26 Ocak 2017; 23:41:34 >
  • 24 ay taahhüt vermesi mantıklı değil çok uzun vade.
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    56 Tl fena bir fiyat değil ama Telefon ücreti için 5 liradan fazla talep etmeleri durumunda biraz tuzlu olacak. Şuan 24 mbit 35gb akk için 41+7 tl ödüyorum. 35 Mbit 100 gb akk 56+5 şeklinde almaya çalışacam, olmaz ise mevcut tarifemle devam etmeye çalışırım. oda olmaz ise iptal yolu görünür
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Tamam simdi oturdu taslar yerine :)



    Sizin bahsettiginiz TTNET ALO.



    Bu tarife icerikleri ile beraber TTNET ALO alamiyorsunuz. Bu ev telefonu ayri, interneti ayri olanlar icin gecerli kampanya.



    Ttnet alo ile birlikte baska tarife almak isterseniz su sekilde ornek vereyim. Bana gorevli elman bu sekilde aktardi.



    16 mbps 50 yada 75 gb AKK 24 ay taahhut 46 TL.

    Buna ek olarak sabit olarak 10 TL yalin veya ev telefonu ucreti aliyorlar :)



    Totalde 56 TL odemis oluyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan zaten Ev_telefonu_olana_24ay_indirim_ikna kullanıyorum. Aynı zamanda TTnet Alo kullanıyorum konuştuğun kadar öde, yani alınabiliyor bu durumda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blindfire

    Hocam şuan zaten Ev_telefonu_olana_24ay_indirim_ikna kullanıyorum. Aynı zamanda TTnet Alo kullanıyorum konuştuğun kadar öde, yani alınabiliyor bu durumda.

    41+0 tl mi yani hocam sizin ?
  • Az önce uğradım müdürlüğe taahhütüm haftaya bitiyor internetimi iptal etmek istiyorum dedim. Üst kata yönlendirdiler. MoRTaLSouL'un paylaştığı 44TL'lik kampanyayı içeren kağıdı gösterdim. O kampanyayı biz sunamıyoruz iptal ettirirseniz çağrı merkezi sunabilir dedi bayan tekrar iptal bölümüne aşağı gönderdi beni. Tamam iptal edelim o zaman dedim. Bu kez de taahhüt bitmeden iptal edersek ceza ödersiniz haftaya gelin dediler ve o şekilde ayrıldım müdürlükten. Haftaya tekrar iptal etmeye gideceğim ne olacak bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutgs54 kullanıcısına yanıt
    41+7 ödüyorum, tek fatura toplamda 48 tl ödüyorum.
  • Benimde taahhütüm 17 sinde bitti kapattırmak için talep oluşturdum.Bugün aradılar 54 tl ye 16 mb 100 gb akk paketi onayladım 24 ay taahhüt.Alo paketle beraber tek fiyat alamıyor muyum dedim dedi alo paket için arayın 5 tl ye alırsınız böyle böyle dediler diye söyleyin dedi.Aradım söyledim çağrı merkezinden görülemiyormuş o kampanya 12 liraya inebiliyormuş en fazla şikayet oluşturdu arayacağız dedi ikna ekibi arayacak sanırım onuda halledeceğiz Telefon 5 tl olursa + 16mb internet 100 gb akk 59 a gelecek sanırım.
  • Arkadaşlar 10 yıllık Ttnet müşterisiyim.

    24 Mbps 75 Gb Akk + 250 dk Telefona 60 Lira Ödüyorum. (12 ay %40 indirim kampanyası) 24 ay taahhüt. 5.ayım dolacak ocak sonunda.

    Bu paketten çıkıp Türknet kontratsız 150 Gb Akn li paketine geçeyim diyorum. 120 tl ye kadar cayma bedeli de ödüyorlarmış.


    Ttnet benden ne kadar ister acaba?

    Teşekkürler.
  • Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    Bende 50Mbit var 900 lira istemişlerdi 8 ay kala.
  • Arkadaşlar TT Alo ya en düşük ne teklif veriyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islak imza ile iptal talebinde bulundum sonra taahüt bitmeden kafan rahat kampanyası veremiyoruz dediler o zaman iptal talebimi iptal edin dedim tamam dediler internet geldi. Bugün 4441375 ten aradılar. Talebiniz bize ulaştı isleminiz olumlu sonuçlandı iyi günler dedi tam kapatacakti bişey sorucam dedim başladım isteğimi anlatmaya bilgilerimi aldı falan. Dedim iptal bölümünden mi ariyorsunuz evet genel müdürlük iptal bölümünden arıyorum. Kafan rahat kampanyası + alo 5 tl kampanyası istiyorum dedim. Bekletti beni 5 dk sonra bağlandı Size daha güzel bi kampanya sunuyorum dedi. 24 Mbit 75 gb akk + ttnet alo ile sadece 46 TL olarak aktif edecem dedi onayliyor musunuz. Dedim ilk ay bedava olsun. Yine bekleyin dedi. Sonra ilk bedava yapamam ama ilk ay %50 indirimli yapabilirim dedi. 24 ay taahhütlü mu dedim evet dedi.



    Bence taahütu benim gibi az kalanlar için deneyin önce ıslak imza verin sonra eve gelip iptal ettirin iptal talebinizi hem intetnetsiz kalmayın hemde güzel kampanyalardan yararlanin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.