Şimdi Ara

PS3 / 120 GB / 3,55

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 PS3 / 120 GB / 3,55
    ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ ANLATMADAN ÖNCE, TEK KUSURUNU SÖYLİYİM;

    ÜRÜN FORUMDAN 540 TL ' YE ALINMIŞTIR. SATAN ARAKADAŞ SORUNUNDA HİÇ BAHSETMEDİ!... ADINI AÇIKLAMAYACAĞIM. POLAMİĞE GEREK YOK. ONUN GÜNAHI ONA YETER!... ANCAK BEN AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM KİMSENİN HAKKI GEÇMESİN!

    ÜRÜNDE WİFİ VE BLUTOOTH ÇALIŞMAMAKTADIR. YANİ NETE KABLOSUZ BAĞLANAMAMAKTA (KABLOLU OLARAK SORUNSUZDUR) VEDE ORJİNAL KOLLARI KABLOSUZ OLARAK KULLANAMIYORSUNUZ. 3,55 YAZILIMA SAHİP OLDUĞU İÇİN, KABLSUZ NETE BAĞLANMAK PEK SORUN DEĞİL. ÇÜNKÜ ZATEN PS STORE BAĞLANAMK İÇİN YAZLIM YÜKSELMELİSİNİZ. O ZAMANDA İÇİNDE Kİ OYUNLAR KULLILAMAYACAK. O YÜZDEN Wİ Fİ ÇOKTA SORUN DEĞİL.

    ANCAK SIKINTI OLAN KABLOSUZ KOLLARIN MALESEF CİHAZI GÖRMEMESİ. TAMİRİ YAPILIYOR MU? YADA NE KADARA MAL OLUR HİÇ BİR FİKRİM YOK.
    BEN ÜRÜNÜ ALDIĞIM DAHAY DA UYGUN FİYATA SATIŞA SUNUYORUM.

    BU YAZILANLARIN DIŞINDA ÜRÜN KOZMETİK / DONANIM / YAZILIMSAL OLARAK 10/9,5 DUR. İÇERİSİNE 517 ÇEŞİT OYUNDAN DİLEDİĞİNİZİ YÜKLEYEREK GÖNDERİRİM.

    KİTAPÇIKLARI FALAN HERŞEYİ MEVCUTTUR.

    YANINDA BİR ADET ORJİNAL PES 11 OYUNU MEVCUTTUR.

    İZMİR İÇİ ELDEN DENENEREK TESLİM EDİLEBİLİR.

    DİĞER İLLERE KAPIDA ÖDEME UYGULANIR...
    Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • sorun içindeki wirelles anteninden hocam. o anten ya yerinden oynamıştır yada arızalanmıştır. ama kolay kolay arıza yapmaz. Anteni değiştirirsen sorunun çözülür.
  • ilgine tşkler, hocam da yakınlarda bu işe bakan kimse yok. Bende pek zaman yok açıkcası. Satın alan arkadaş dilerse yaptırır, dilerse kullanır. Zaten fiyatını düştüm.
  • Böyle sorunların yaşanmaması için sanalpazar tercih edin.
  • geçmiş olsun hocam,bluetooth modülü bozuk cihazın anladığım kadar fat olsaydı değişmesi kolay olurduda slimlerde bildiğim kadar bu modül komple entegre durumda özel makineler gerek sökülüp değişmesi için yani tamiratı mümkün değil.çankayada yinede şansınızı deneyin isterseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 20 Ekim 2012; 12:00:36 >
  • Tarafımdan Rezerve edilmiştir hayırlı satışlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.