Şimdi Ara

Black Desert Online (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
28
Favori
140.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingof98

    yok eu versiyonu.
    Tamam bende ondan bahsediyorum. Hesap açtım, 7 günlük süreyi başlattım, 30 levele kasıp birinden gift pass aldım paşa paşa oynamaya devam ettim EU sürümünü. VPN falan hiç sormadı.
  • Ninja için en iyi zırh takımı ve silah hangisidir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende giremiyorum.login diyince country açıklaması çıkıyor.
  • Yan tarafta speedtest açıp bir video çekme imkanın var mı? Oyun bildiğin yasak çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Yan tarafta speedtest açıp bir video çekme imkanın var mı? Oyun bildiğin yasak çünkü.
    Video çekme programım yok ama istersen ss alabilirim oyun içi ve client'ta.

    Edit: Bayadır girmiyordum patchi unutmuşum. Açıkçası sevmedim ben EU'yu. Market bomboş, hiç bir şey bulamıyorsun. Var olan eşyalar da MENA'dakinin 1.5-2 katı fiyatında. İlla kendin basacaksın her şeyi. İnci dükkanı euro ile olduğu için aşırı derecede pahalı. 1 pet neredeyse MENA'daki 3 pet fiyatında. Ayrıca neden bilmiyorum black stone powder dönüşümü çok kötü. Mena'da siege taşından (MENA'da 30K EU'da 60-70K) 35-40 BSP çıkarken EU'da 20-25 çıkıyor. Markette BSP bulmakta çok zor, MENA'da şuan binlerce BSP var markette.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methionine -- 28 Ağustos 2018; 19:28:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Yan tarafta speedtest açıp bir video çekme imkanın var mı? Oyun bildiğin yasak çünkü.


    Yeterli olmuştur sanırım. Kimseye yalan borcum yok burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methionine -- 28 Ağustos 2018; 20:22:3 >
  • Yok bu sslerin pek bir anlamı yok çünkü oyuna girmeden önce vpn kapatılıyor zaten. Eğer dediğin gibi vpn kullanmıyorsan senin ip bir şekilde yasaklı listesinde değil galiba. Yalan borçla da bir ilgisi yok durumun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 28 Ağustos 2018; 22:6:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Yok bu sslerin pek bir anlamı yok çünkü oyuna girmeden önce vpn kapatılıyor zaten. Eğer dediğin gibi vpn kullanmıyorsan senin ip bir şekilde yasaklı listesinde değil galiba. Yalan borçla da bir ilgisi yok durumun.
    Sanmıyorum bence dene açılmış olabilir. IP adresimi aratınca İstanbul/Avrupa yakası gözüküyor yani Türkiye'yi engelleseler tüm bölgelerden engellerlerdi.
  • Node olarak sadece Balenos crate, steel ingot crate ve bronze ingot crate yapmama yarayan nodelari actim hep, beer nodelari disinda. Cok gerekli dediginiz node var mi bunlar disinda?
  • EU'ya MENA'da olan kostümü Cron stona dönüştürme gelmiş sanırım. Kostüm fiyatları 40 milyondan 100 milyona fırlamış. Millet p2w muhabbeti yapıyor.
  • Bu geceki patchte kamasylvia geldi galiba. Patcher'ın duyuru kısmında kamasylvia simyacısı diye bir şey var ve bu simyacı EU'ya kamasylvia geldiğinde etkinlikte kullanılıyordu.
  • Tahmin ettiğim gibi Kamasylvia geldi.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Kostümler 50mden 100me fırladıysa oyun ciddi p2w ye kayıyor demektir. P2wci biri haftalık 5 kostüm satabiliyor.
  • Oyundaki lag sorunun nasıl çözeceğim ? 25MB hızım var normalde.
  • Arkadaşlar oyun ilk cıktıgında 1 aynamıs sonra pc format attıgımdan dolayı sılınmıs bende oyun cok karısık oldugu icin tam cozemyip bıraktım ne diyor sunus baslıyayım mı durum nedırr baya karakter falan acılmıs beya baska mmorpg tabsıyenız var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kocaman29

    Arkadaşlar oyun ilk cıktıgında 1 aynamıs sonra pc format attıgımdan dolayı sılınmıs bende oyun cok karısık oldugu icin tam cozemyip bıraktım ne diyor sunus baslıyayım mı durum nedırr baya karakter falan acılmıs beya baska mmorpg tabsıyenız var mı?
    Küçüklüğümden beri hemen hemen tüm F2P MMORPG'leri ve çoğu B2P MMORPG'leri oynadım. Şu ana kadar bana BDO kadar çok zevk veren bir oyun olmadı ama ciddi derecede bağımlı oldum oyuna. Normalde gece 12-1 gibi yatan insandım sırf eventlerden faydalanmak için uykumu azalttım 3-4'te yatmaya başladım. Yatarken BDO'da ne yapsam ne etsem nasıl daha çok para kassam falan diye düşünüyorum. Yani istediğin zevki alırsın ama değer mi orasına sen karar ver.
  • Her fırsatta Mena serverini karalayan, Eu serverini göklere çıkartan ve oyuncularına aşırı değer veriyor diye aksettirmeye çalışan arkadaşlarımız son gelen yama ile gururlanmıştır sanırım :) Kron taşlarınız hayırlı olsun.
    Bu forumda okumuştum sanırım, şöyle bir ifadeydi. " Korkmanız gereken bu oyunda P2W'ciler değil, günde 12-16 saat aktif olarak oyunculardır." diye. Yanlış bir söylem olmasa gerek.
    İyi forumlar dilerim.
  • 300 liraya kadar hesap satan varsa pm atabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 2 Eylül 2018; 16:0:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xImR0

    Her fırsatta Mena serverini karalayan, Eu serverini göklere çıkartan ve oyuncularına aşırı değer veriyor diye aksettirmeye çalışan arkadaşlarımız son gelen yama ile gururlanmıştır sanırım :) Kron taşlarınız hayırlı olsun.
    Bu forumda okumuştum sanırım, şöyle bir ifadeydi. " Korkmanız gereken bu oyunda P2W'ciler değil, günde 12-16 saat aktif olarak oyunculardır." diye. Yanlış bir söylem olmasa gerek.
    İyi forumlar dilerim.
    korksanda korkmasanda hem p2w yapıp hem 10 saat oynayan insanlar mevcut ve şuan eu da menada tamamen p2w e kaymış durumda,oyundan zevk alırsınız ama bence çok hırs yapmayın üzerler
  • Merhaba. 50 MB/s internet hızım var. Steam üzerinden oyunları 5MB 5MB indirirken Black Desert online launcher üzerinde yama indirirken 16 KB/s olarak oyunu indiriyor. Turbo alip denedim. Yine steam veya başka bir şey indirirken hızım 10 MB/s iken oyun yine bana en yüksek 40 KB/s hız veriyordu. Sebebi nedir? Nasıl düzelir? Daha önce oyunu 2 gün oynadım ve beğenmiştim. Satın almak istemiştim. Ama böyle bir sorun olduğu için para vermekten çekindim. Şu an hesabımda herhangi alınmış bir paket yok. Bu sebepten mi kaynaklanıyor? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.