Şimdi Ara

İnternet alışverişi ve hediye çeki kampanyaları.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada.com sitesi yakın geçmişte xx TL alışveriş yapana sadece belli tarihler arasında kullanılmak üzere xx TL hediye çeki kampanyası düzenlemişti. Bu kampanyalardan birinden 30 TL hediye çeki kazandım. Daha sonra belirtilen tarihlerde başka bir alışveriş yaparak bu çeki kullandım. Hediye çeki kullandığım için sistemde oluşturulan faturada 30TL lik indirim her bir ürüne yansıtıldı. Şu anda 66,56 TL olan ürün, benim faturama 47,26TL olarak yansıtıldı. Siparişim bir çok kalemden oluştuğu için diğer ürünlerde de belli miktarda düşük fiyat mevcuttu. Sipariş üzerinden yaklaşık 20 gün geçti ve 66,56 TL olan ürün temin edilemediği gerekçesi ile iptal edilmek isteniyor. İade edilecek miktar, birisi hediye çeki diğeri ise dilersem para iadesi olmak koşuluyla, 18,81 + 29,57 TL :) Şu anda iptal edilen ürün hala stoklarda mevcutmuş gibi sipariş verilebiliyor. Ben bu iptalin kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Burada yapılan işlem faturada sahtecilik değil midir? Şu anda bir kaç screen shot aldım ve müşteri hizmetlerine konuyu belirttim. Kaçamak cevaplar vereceklerini tahmin ettiğim için sizlerin görüşünü almak istedim. genelde bu tarz sorunlar sikayetvar.com gibi sitelerin yardımıyla çözülebilmekte ama bu olay bana çok daha ciddi gibi geldi. Burada sadece tüketici hakları ihlali değil, aynı zamanda faturada sahtecilik te var sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 17 Eylül 2012; 1:53:45 >



  • Ben bu siteden sık sık alışveriş yapıyorum. Buzdolabı bile aldım. Hatta bugün yeni bir alışveriş yapmak üzere iken bu olayın yaşanması sinirlerimi bozdu. Çantanın gerçek fiyatı ve faturaya yansıtılan fiyata dikkatinizi çekmek istiyorum.

     İnternet alışverişi ve hediye çeki kampanyaları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 17 Eylül 2012; 1:32:58 >
  • Ürün BUGÜN stoklarda olacakmış. Dilersem teslimatı bekleyebilirmişim.

     İnternet alışverişi ve hediye çeki kampanyaları.
  • Ürün stoklara girdiği için 3 hafta bekledim birkaç gün daha beklerim siz ürünü gönderin şeklinde talebimi ilettim ama dikkate almadılar. Konu ile ilgili şikayetlerin 2 tanesi çözülmeden kapatıldı. En son telefonla çağrı merkezine yaptığım talep üzerinde yeni bir ticket açtılar.

     İnternet alışverişi ve hediye çeki kampanyaları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 17 Eylül 2012; 1:32:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.