Şimdi Ara

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
15
Favori
39.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birkaç araç denedim fizikler bence en azından Project Cars'tan iyiama ff olarak bana epey zayıf geldi ve araç değişse bile ff zayıflığından olsa gerek araca has tepkileri hissedemiyorsun.Belkide Netkar Pro gibi ff kralı bir oyundan sonra bana öyle geliyor olabilir...
  • Oyunu indirdim ama bana mail falan gelmedi,iki araç ve bir pist mevcut.Bir yere üye olmamız mı gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galganus12

    Oyunu indirdim ama bana mail falan gelmedi,iki araç ve bir pist mevcut.Bir yere üye olmamız mı gerekiyor?

    cbt.raceroomracing.com/beta-signup/

    burası olsa gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım oyun paralıya dönmüş,2 pist ve 5 araç free.

    Araçlar en azından yapılan setuba cevap veriyor ama ff yi geliştirmeleri lazım...

    RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]

    RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]




  • Oyun Open Betaya geçti heralde... Bana geçen gün beta key gelmişti indirmemiştim oyunu bugün indireyim derken teaser'a yönlendirdi onu indirin diye..
    Oyunda pistlerin ve araçların çoğu paralı olacak. Simraceway gibi. İlerde bundle olarak araçlar ve pistler paket halinde ucuza satılacakmış.
  • ücretsiz oyun oynamak haram oldu
  • Oyun kendi kendine tekrar yüklendi ve diğer araçlar açık halde geldi.Bu arada ranking sistemi güzel olmuş,AC ve rf2 de de bu şekilde olur umarım.
  • ben 1 küsür gb indirmiştim ama şimdi yüklü klasöre baktığımda 8,18 gb yer kapladığını gördüm. nasıl oldu bu?
  • update i ne ara yaptı anlamadım. hdd de yer de yoktu nasıl yükledi onu hiç anlamadım zaten. menü, açılış vs. her şey değişmiş. diğer araç ve bölümleri açmak için üye olun seçeneği vardı. hemen yaptım kaydımı. yeni araçlar ve hill climb baya hoşuma gitti. ama bu parayla araç ve track açma olayı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
  • 6gb güncelleme yapıyor şu an steam
  • Şimdi son haliyle ücretsiz kaç araç ve pist var acaba?
  • son update ile oyuna AI araçlar gelmiş.
    girişte video koymuşlar.

    bunlar haricinde yenilik yok görebildiğim kadarıyla. ücretsiz olarak sürebildiğimiz araçlar ve ücretsiz pistler aynı. meşhur yeşilli araba, saleen, bmw çakması araba ve canhard R52.
    meşhur yeşilli arabanın markası aqulla CR1 sport gt miş bu arada şimdi baktım(aquila diye araba markasımı olur arkadaş). çakma bmw de judd 134müş.

    pistlerde de bir değişiklik yok. 2 pist var. biri hill climb diğerde fransa pisti (ismi yok raceroom raceway diye geçiyor ismi)

    update ile birlikte yeni ücretli araçlar eklenmiş sanırım. tam emin değilim ama önceden varmıydı hatırlamıyorum. mclaren, corvette, bmw 635 vs...
    boş yere 6gb indirdik. akk kotasını boş yere doldurduk kısaca.


    bu arada o ana menüyü kim tasarladıysa allah onun bin belasını vermesin. ben böyle eziyet, böyle işkence görmedim arkadaş. hayattan soğudum o ana menü yüzünden yemin ediyom. evliliğim dağıldı yuvam dağıldı. başıma gelmeyen kalmadı o ana menü yüzünden. bunuda belirtmek isterim. saygılar.




  • Suzuka,Ruf ve SLR denemeye açılmış,ben baktım ama oynayamadım,seçemiyorum.

    Bu arada menü hakikaten çok kötü olmuş
  • Arkadaşlar bu sıralar yine bir sime yatırım yapmayı düşünüyorum. Assetto corsa yı beklemek veya bu oyunun araç ve pistlerini almak arasında kararsızım. Bu oyundan araç veya pist alan oldu mu tavsiye edebilecek olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ninapersson

    Arkadaşlar bu sıralar yine bir sime yatırım yapmayı düşünüyorum. Assetto corsa yı beklemek veya bu oyunun araç ve pistlerini almak arasında kararsızım. Bu oyundan araç veya pist alan oldu mu tavsiye edebilecek olan var mı?

    Oyun gerçekten harika,gittikçe dahada güzel olacak.Assesto Corsa'nın bu kadar iyi olacağını düşünmüyorum,sonuçta Simbin. Bende Suzuka Circuit ve Audi R8 LMS + Ruf RT12R var. Oyunu bırakmak çok zor
  • Peki seni oyunun başında tutan ne? Ghost lar ile yarışıyorsundur sanırım veya apex hunt çok rekabetçi oluyor mu?
  • online daha aktif olmadı galiba değilmi?
  • Ben zaten araba ve yarış tutkunu olduğum için :) şöyle söyleyim, bu oyundan önce simraceway oynuyordum,oda iyi oyundur fizik olarak ama R3E nin atmosferi yok, boğuk bir oyun. Fakat R3E insanı grafiksel açıdan içine çekiyor zaten.Sesler desen,zaten muhteşem,gerçeğe en yakın sesler bence. Tabi sadece bunlarla iyi bir sim olunmaz, oyunun fizikleri bence çok başarılı. Amatör mod daha çok arcade gibi, ama Get Real modu muhteşem. Pisti bu kadar iyi hissettiğimi hatırlamıyorum.Hatta ilk başlarda Codemasters F1 i nasıl o kadar ruhsuz yapmayı başarmış,bak bu adamlar yapmış demiştim.Henüz multiplayer başlamadı evet,daha beta sonuçta adamlar temeli sağlam kurmaya çalışıyor.Oyun motorları yağmuru ve geceyi doğal olarak desteklediği için o kısımlar çerez gibi gelir onlara.Ben ne mi yapıyorum; online competitions lar var,orda zaman turu atıyorum geliştirmeye çalışıyorum.Ayrıca track test te pistlerde anternman yapıyorum,çok iyi dereceler yapan var çünkü geri kalmamak lazım :) Yanlız oyundaki satın alma sistemini beğenmeyenler var,biraz pahalı diyorlar.Evet ucuz sayılmaz ama bence değer.Suzuka da Porsche ruf rt12r yi kullanıca bi woow dedim açıkçası :) Biraz uzun oldu ama bilgi vermek istedim,özetle kesinlikle tavsiye ederim.Şu anda bile ödüllü aktiviteler var,binlerce insan yarışıyor(tur zamanı olarak).3 yeni GT araç gelecek bu hafta içi ve ücretsiz deneme imkanı var pistlerle birlikte,para yatırmadan önce bir deneyin derim.Araçlar Ford GT,Ferrari P 4/5 competizione ve BMW M3 GT2.Başka soru varsa cevaplarım :)




  • Oyun steamde hala race room racing wip diyemi gözüküyor.Bende öyle kalmış.Steam download eiyorum dedi 5 kb indirdi bitti.8 gb felan indirmes lazımdı.Haliyle oyun açılmıyor tabi:)Böyle bir durum ile karşılaştınızmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.