Şimdi Ara

oda dizayn programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    japon mimarisi ile oda dizayn etmek istiyorum. daha önceden ashampoo home designer kullandım tekrar onu kullansam işimi görür mü fakat onda japon mimarisine ait döşeme yada eşya yoktu yanlış hatırlamıyorsam. program olarak bir 3dmax istemiyorum fakat japon mimarisini yansıtacak eşyalar, döşemeler vs. olsun içinde barındıracak bir program önerebilir misiniz?

    Teşekkürler...



  • up
  • Google Sketchup'ı öneririm. İstediğin mobilyaları ister modellersin istersen internette google'ın kendi 3d model bankasından indirebilirsin. İlla mobilya değil İnsan bitki araba vs gibi objeleride indirebilirsin. Senin istediğin türde program varmıdır bilmiyorum ama Go. Skecthup İşini görür özelliklede Hazır obje kullancaksın internetten indirip rahatlıkla görsel sunum yapabilirsin.
  • teşekkürler deneyeyim...
  • bu tarz ölçümlerin yapılabileceği 2boyutlu pdf cıktılarının alınabileceği program arıyorum .
  • allplan,autocad,rev,t gibi programlar le mimari-olculu vs cızımler yapılabılır.pdf cıktıları vs alınabılır.

    gorsel tasarım amaçlanıyorsa blender gıbı ucretsız alternatıfler mevcut.teknık cızım programlarından yapacagınız export ıle yada dırek blender,3dmax vs programlarda gorsellestırme duvarları boyama esyaları ekleme gıbı pek cok detaytı sekıllendırıp hayalınızdekı odayı evı yapabılırsınız.hazır modeller bulundugundan ve oda sekıllerının genelde geometrık yapılı olmasından temel duzeyde programı ogrenenler bu gorsellestırmeyı yapabılırler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasezo -- 22 Temmuz 2015; 10:34:14 >
  • hocam görsel tasarım aramıyorum autocad tarzı basit mobilyalar için 2 boyutlu program arıyorum, autocade girmek istemiyorum şu an, programı yükle v.s.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OxfordBlue

    hocam görsel tasarım aramıyorum autocad tarzı basit mobilyalar için 2 boyutlu program arıyorum, autocade girmek istemiyorum şu an, programı yükle v.s.

    program kurmadan yapmak içn
    http://www.google.com/cse?cx=partner-pub-2698861478625135:3033704849&ie=UTF-8&q=onlne%20cad%20drawing#gsc.tab=0&gsc.q=online%20cad%20drawing

    tinker işni<i görebilir sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasezo -- 22 Temmuz 2015; 12:09:00 >




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.