Şimdi Ara

20 gb ile pazar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar mage dizicem logosta 25 30 gb param var neler yapabilirim nasıl en iyi para kazanabilirim



  • gb ne sağlam item yap sağlam itemle sağlam np yap charı sat
  • O GB'leri sat euko'da gb çek ve eukoda ticaret yap Eğer ardream oynuyacaksan süper bi ardream mage dizebilirsin 5gb'e euko'da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 25 Ağustos 2012; 20:15:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elect

    O GB'leri sat euko'da gb çek ve eukoda ticaret yap Eğer ardream oynuyacaksan süper bi ardream mage dizebilirsin 5gb'e euko'da.

    ya dostum yapsam orda yaparımda bizim clan var clanca sectik serveri
  • Daha dün +9 raptor alsam iş yaparmı warioruma diyordun bugün mage dizicem diyorsun.Arkadaşım ilk önce sen karar ver adam gibi ondan sonra konu aç forum kirliliğinden başka birşey yaptığın yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Th3Bakteryy

    Daha dün +9 raptor alsam iş yaparmı warioruma diyordun bugün mage dizicem diyorsun.Arkadaşım ilk önce sen karar ver adam gibi ondan sonra konu aç forum kirliliğinden başka birşey yaptığın yok.

    evet ioniada başlasaydık warior oynuyucaktım ama logosta başladık onlar yokken kolay pt bulabilmek için mage açıcam zaten warior için fazla apli silahlar lazım ama mage için staffa cokta para vermene gerek yok +7 yeter wariorde +7 avedon iiş yapıyor mu ? zaten konuyu nasıl para mı katlarım diye açtım kuru lafa yada polemik yaratacak mesajlara gerek yok.
  • frmtr com/knight-online/4723578-gunde-5-6-gb-kasmak-icin-buyrun-ssli.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazzers -- 28 Ağustos 2012; 19:45:47 >
  • Dostum artık helios dışındaki serverlarda iş yapabilmek için çok sağlam charlar dizmek şart.25-30 gb fena bir miktar değil ticaretten anlayan bir adam bu miktarı bir ayda 100 gb yapar rahat ama biraz şans ve ticaret kafası gerekli.Bir çok yol var ticaret için ama ben yerinde olsam ilk 1 ay sermayemi yükseltirim dc pre alıp maden kazarım ve juraid,mavi kutu gibi eventlara katılırım burdan en kötü 15 gb gibi bir gelirim olur param 45 gb falan olunca da pazar dışı itemlere yönelirim mesela glass belt,iron neck,iron belt, bu 3 item makul fiyatlara alıp üstüne 1-2 gb kar payı koyarak satarım en güzel para bu 3 itemde var çünkü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.